• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz

A keresés eredménye

Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz - Import export

 1. VIS.COM.E. SRLS

  Olaszország

  A VIS.COM.E. SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. SMITH & RODGER, LTD

  Egyesült Királyság

  A SMITH & RODGER, LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Emulziós festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Emulziós festékek. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 3. LAMBDA TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A LAMBDA TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fényezőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, equipment for drying car paints, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Hohenbrunn, Németország.

 4. AP FARVER A/S

  Dánia

  A AP FARVER A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Emulziós festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Viborg, Dánia.

 5. CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH

  Ausztria

  A CHRIST PERSONALMANAGEMENT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zománc. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Műgyantaalapú festékek, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Műgyantaalapú festékek. Székhelye Asten, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COFORT

  Olaszország

  A COFORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Seravezza, Olaszország.

 2. G. FARBEX

  Olaszország

  A G. FARBEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Cortemaggiore, Olaszország.

 3. DEF DI R. DONI S.P.A.

  Olaszország

  A DEF DI R. DONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Fiorano Modenese, Olaszország.

 4. VIVIAN MICHELE

  Olaszország

  A VIVIAN MICHELE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Marostica, Olaszország.

 5. V.I.M. DI ZUCCHINALI ANGELO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A V.I.M. DI ZUCCHINALI ANGELO & C. S.N.C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Comun Nuovo, Olaszország.

 1. NET COLOR S.R.L.

  Olaszország

  A NET COLOR S.R.L., tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Modena, Olaszország.

 2. MARRONCOLOR S.R.L.

  Olaszország

  A MARRONCOLOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Nuoro, Olaszország.

 1. INVER S.P.A.

  Olaszország

  A INVER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Bologna, Olaszország.

 2. ROMANA 2000 S.R.L.

  Olaszország

  A ROMANA 2000 S.R.L., tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Roma, Olaszország.

 3. BARTOLI TERENZIO & C. ( S.N.C. )

  Olaszország

  A BARTOLI TERENZIO & C. ( S.N.C. ), tevékenységi ágazata Padlóburkolatok műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Festékek és lakkok, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Pesaro, Olaszország.

 4. MITAN S.R.L.

  Olaszország

  A MITAN S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye San Giovanni Teatino, Olaszország.

 5. COLOR TEAM S.R.L.

  Olaszország

  A COLOR TEAM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Lavis, Olaszország.

 6. JBC HOLDING A/S

  Dánia

  A JBC HOLDING A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajfestékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Festékek és lakkok, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Hvidovre, Dánia.

 7. COLORIFICIO COLVEN

  Olaszország

  A COLORIFICIO COLVEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Brugine, Olaszország.

 8. BERTANI COLOR S.R.L.

  Olaszország

  A BERTANI COLOR S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Limbiate, Olaszország.

 1. BOERO BARTOLOMEO S.P.A.

  Olaszország

  A BOERO BARTOLOMEO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Genova, Olaszország.

 2. ADLER ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A ADLER ITALIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 3. SESTRIERE VERNICI S.R.L.

  Olaszország

  A SESTRIERE VERNICI S.R.L., tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Nichelino, Olaszország.

 4. SOLVEA S.R.L.

  Olaszország

  A SOLVEA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Zibido San Giacomo, Olaszország.

 5. COLORIFICIO TIRRENO S.P.A.

  Olaszország

  A COLORIFICIO TIRRENO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye La Spezia, Olaszország.

 6. COLORIFICIO CAPELLONI S.R.L.

  Olaszország

  A COLORIFICIO CAPELLONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Olajfestékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Olajfestékek. Székhelye Isorella, Olaszország.

 7. PINTURAS MONTO S.A.

  Spanyolország

  A PINTURAS MONTO S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajfestékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Festékek és lakkok, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, és Festékek és lakkok. Székhelye Teruel, Spanyolország.

 8. NEW LAC S.R.L.

  Olaszország

  A NEW LAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Műgyantaalapú festékek, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Lonate Pozzolo, Olaszország.

 9. RIZZARDI COLORI & CORNICI S.R.L.

  Olaszország

  A RIZZARDI COLORI & CORNICI S.R.L., tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és mázolás, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Festés és mázolás, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Trento, Olaszország.

 10. MARINVER S.R.L.

  Olaszország

  A MARINVER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műgyantaalapú festékek, Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz, Műgyantaalapú festékek, és Szárítószerek (szikkasztószerek) festékekhez és lakkokhoz. Székhelye Cureggio, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes