• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sonkavágógépek- hentesbolti

A keresés eredménye

Sonkavágógépek- hentesbolti - Import export

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Húsok, húsipari termékek és sajtfélék pontos adagsúlyú szeletelésétől a csomagolásukig a Weber Maschinenbau az egyik vezető gyártó a szeletelési alkalmazások, a termékberakás, valamint a friss termékek automatizált feldolgozása és csomagolása terén. A vállalat fő célja, hogy kiemelkedő, egyedi megoldások segítségével megkönnyítse az ügyfelek életét, és lehetővé tegye számukra, hogy gyártóvonalaikat az egész életciklus alatt optimálisan működtessék. 18 ország 22 helyszínén a Weber Maschinenbau mintegy 1450 elkötelezett alkalmazottja dolgozik nap mint nap szenvedéllyel a Weber Csoport sikerén. A cég a mai napig családi tulajdonban van, vezérigazgatóként Tobias Weber, a cégalapító, Günther Weber legidősebb fia irányítja.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Ober-Mörlen, Németország.

 4. AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO

  Olaszország

  A AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elektronikus kártyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonkavágógépek, hentesbolti, Sonkavágógépek, hentesbolti, és slicers with hand-wheel. Székhelye Roma, Olaszország.

 5. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

  Belgium

  A E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butcher's shop. Székhelye Mechelen, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALL FOOD MACHINES

  Belgium

  A ALL FOOD MACHINES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Nazareth, Belgium.

 2. CARNES MURCIA 1981

  Spanyolország

  A CARNES MURCIA 1981, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye La Vall D'uixó, Spanyolország.

 3. POWINOX

  Törökország

  A POWINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Kayseri, Törökország.

 4. ITALIAN SLICERS

  Olaszország

  A ITALIAN SLICERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Cura Carpignano, Olaszország.

 5. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  Belgium

  A LA COUTELLERIE SUÉDOISE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vágóhídi, cleavers, butcher cleavers, és Gépek és eszközök, vágóhídi. Székhelye Gingelom, Belgium.

 1. FABER SERVICE

  Olaszország

  A FABER SERVICE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mérlegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonkavágógépek, hentesbolti, electronic scales for commerce, slicers, Sonkavágógépek, hentesbolti, és after-sales service and repairs. Székhelye Firenze, Olaszország.

 2. CORTAFIAMBRES LONCHER

  Spanyolország

  A CORTAFIAMBRES LONCHER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat cutters. Székhelye Sant Quirze Del Valles, Spanyolország.

 1. MANCONI & C. S.R.L.

  Olaszország

  A MANCONI & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric ham slicers. Székhelye Sumirago, Olaszország.

 2. SIRMAN S.P.A.

  Olaszország

  A SIRMAN S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Curtarolo, Olaszország.

 3. SALURE

  Hollandia

  A SALURE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Gouda, Hollandia.

 4. ROMANO MASSIMO

  Olaszország

  A ROMANO MASSIMO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scales, és slicers. Székhelye Brescia, Olaszország.

 5. POLZOT GIUSEPPE

  Olaszország

  A POLZOT GIUSEPPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Belluno, Olaszország.

 6. VETTA MACCHI SRL

  Olaszország

  A VETTA MACCHI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is slicers. Székhelye Oggiona Con Santo Stefano, Olaszország.

 7. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Olaszország

  A CAGNONI ENRICO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosogatógépek, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 8. SAMMARTANO GIANLUCA

  Olaszország

  A SAMMARTANO GIANLUCA, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. MAVIC S.R.L.

  Olaszország

  A MAVIC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sonkavágógépek, hentesbolti. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Húsdarálók és húsvágók, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Oggiona Con Santo Stefano, Olaszország.

 2. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Olaszország

  A DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Verbania, Olaszország.

 3. VE.BA. S.N.C.

  Olaszország

  A VE.BA. S.N.C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Torino, Olaszország.

 4. GEBR. GRAEF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Németország

  A GEBR. GRAEF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonkavágógépek, hentesbolti, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Arnsberg, Németország.

 5. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Olaszország

  A BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Casale Monferrato, Olaszország.

 6. FUSI DI FUSI GABRIELE

  Olaszország

  A FUSI DI FUSI GABRIELE, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Lucca, Olaszország.

 7. MEETING S.R.L.

  Olaszország

  A MEETING S.R.L., tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Pollenza, Olaszország.

 8. A.C.R. S.R.L.

  Olaszország

  A A.C.R. S.R.L., tevékenységi ágazata Húsfeldologzó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 9. CAVAZZA CARLO

  Olaszország

  A CAVAZZA CARLO, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Sasso Marconi, Olaszország.

 10. BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO

  Olaszország

  A BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mérő- és adagolóberendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húsdarálók és húsvágók, Sonkavágógépek, hentesbolti, Húsdarálók és húsvágók, és Sonkavágógépek, hentesbolti. Székhelye Oderzo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes