Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... szárítás és érlelés. Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só Súly: 1,400 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra a javasolt hőmérséklet 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás és érlelés. Súly: 1,400 kg Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A sonka méreténél és súlyánál kisebb, a mi Bellota Ibérica Palettánk hosszabb és kevésbé kerek formával rendelkezik. Egységes, fényes színe, fehér-mázas zsírvénákkal a markáns, makkolásra emlékeztető íz előzetes vizuális jele, édes, hangsúlyos és intenzív aromája, amely egy észlelhető utóízhez társulva, felidézi a dehesáink táját.
Portfólió (55)
Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olaszország, Fidenza
A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
Portfólió (54)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra főtt váll Extra Canario főtt sonka, csont nélkül Extra Praga főtt sonka, füstölt Extra főtt sonka "Lata Max Zander" Extra főtt sonka, bőrrel Extra főtt sonka Canario lábbal Extra főtt sonka, természetes formázott Extra főtt sonka, lángolt...
Portfólió (28)
Franciaország, Laissac
...Finomra szeletelt sonkás dió üvegben, 100%-ban újrahasznosítható. A 70g-os „Popine” változat mellett felfedezheti az XL verziót, a 300g-os Marmitot! Innovatív koncepciójának köszönhetően a sonkás dió szobahőmérsékleten 3 hónapig eltartható a felbontás előtt. A Laissacban, Aveyronban található műhelyünkben készült sonkás dió, amely a sonka szívében helyezkedik el, tiszteletben tartja a régi...
Portfólió (29)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
Hát ház, finom élelmiszerek, GMS, nagykereskedők? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Több mint egy évszázados tapasztalattal és egyedi szakértelemmel a Conserverie du Sud kiemelkedik mint az első sertéshús alapú terrinák gyártója, és az egyetlen, amelynek hatása nemzeti és nemzetközi szinten is érezhető. A Conserverie du Sud helyi szövetséget kötött, és egy neves helyi beszállítótól szerzi ...
Portfólió (27)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Spanyolország, El Puntal (murcia)
A JUST DIFFERENT PEOPLE egy spanyol vállalat, amely olajok és egyéb természetes összetevők előállításával, exportálásával, importálásával és forgalmazásával foglalkozik. Egy ökológiai termelésből származó mezőgazdasáros családból indult, akik a lehető legközvetlenebb módon szeretnék értékesíteni termékeiket a végső fogyasztónak. A családi termelés értékesítésével kezdődik, majd a vásárlói igények ...
Portfólió (202)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A 18 hónapnál nem rövidebb szárítású serrano sonkát pincékben érlelik, és a szükséges ideig pihentetik, hogy a zsírok összeolvadjanak, amelyek fényes serrano színű, kenhető megjelenést kapnak. A sonka vágási színe a vörös-lila árnyalatokkal és a sovány húsba infiltrált zsírral jellemezhető. Ez egy lágy ízű, intenzív aromájú és alacsony sótartalmú termék, közepes súllyal és mérsékelt...
Portfólió (43)
Spanyolország, Málaga
Bijuymoda.com - Exportáló, nagykereskedelmi forgalmazó: Textil, táskák, lábbeli, bazári termékek, ajándéktárgyak, ékszerek, kozmetikumok, készlet Márkák, Táskák, divatkiegészítők, lakásdekoráció stb. A legjobb nagykereskedelmi árak minőségi és európai márkájú termékekre. Az európai márkák készletének értékesítésére specializálódtunk. Minden termékünk új, aktuális szezonális termék a legjobb áron é...
Portfólió (130)
Franciaország, Belley
...A STN étaminok és muszlinok a libamáj és a sonka főzésére készültek. Jellemzők: - Étamin és muszlin 100% élelmiszeripari pamut - Tanúsított a libamáj és a sonka főzésére - 100% természetes és mentes minden vegyi anyagtól - 100% biológiailag lebomló - Magas hőmérsékletnek ellenálló Méretek: Minden méretben elérhető Funkciók: Főzés Szakmák: Vágóhidak – Hentesboltok, Húsfeldolgozók – Húskészítmények...
Portfólió (30)
Spanyolország, Derio-Bizkaia
...Berendezéseket tervezünk és gyártunk a dinamikus súlyosztályozáshoz, amelyeket főként tételek előállítására és súly szerinti válogatásra használnak. Ez a típusú megoldás különösen ajánlott az élelmiszeripar számára (baromfi, hús, sonka, hal, gyümölcs és zöldség stb.). Automatikus berendezések a termékek súly szerinti osztályozására. Dibal GW nagy sebességű automatikus súlyosztályozó, opcionális osztályozó rendszerrel, amely a termékeket súlyuk szerint gyűjti össze anélkül, hogy megállítaná a gyártósort (akár 8 meghatározott súlycsoportig).
Portfólió (104)
Németország, Wolfertschwenden
...Automatikus vonalakkal a kolbász, sonka és sajttermékek szeletelésére és csomagolására a MULTIVAC megvalósítja a szeletelők optimális összekapcsolását a thermoformáló csomagológépekkel és a traysealerekkel.
Portfólió (8)
Spanyolország, Malaga
...A Preco Food-nál mini quiche-eket készítünk egy falatnyi élvezethez, valamint nagyobbakat, amelyeket megoszthatunk. Ezek ropogós vaj alapúak, és mindig és kizárólag első osztályú, természetes és friss hozzávalókkal töltjük meg. Caprese (friss paradicsom, bazsalikom és Edam sajt) Sajt, hagyma és szalonna Friss spenót és kecskesajt Sonka és sajt Sajt és hagyma KATEGÓRIA: Quiche-ek...
Portfólió (29)
Lettország, Smiltenes
... hasítható és könnyen ég. Húst, halat, zöldséget, diót és sajtot is füstölnek vele. Híres a nyugati füstölt sonka. Keményfaként a bükköt hangszerkészítésre is használják. Például dobok és gitártestek készítésére. A bükk hangzása a juhar és a nyír között helyezkedik el, mindkettő a legnépszerűbb dobfa. A bükkfa a legjobb választás a faházak, házak és kunyhók építéséhez.
Portfólió (171)
...Az arancino azonnal a hús, zöldségek, szósz, rizs és zsemlemorzsa egyvelegére asszociál. Mi azonban egy igazán könnyű és ízletes változatot készítettünk, amelyhez a rizshez néhány gondosan válogatott hozzávalót adtunk. A főszereplők ebben a receptben a főtt sonka kockák és a nyújtott mozzarella.
Portfólió (45)
Németország, Balingen
...A szeletelés és mérés ideális kombinációja: ergonomikus, könnyen tisztítható, könnyen kezelhető, energiatakarékos. Ideális minden manuális szeletelési feladathoz, mint például főtt sonka, főtt és sült kolbászok, szeletelt sajt vagy tartós élelmiszerek, mint a szalámi és a légszáraz sonka. Továbbá helytakarékos megoldás, ha metrológiailag jóváhagyott mérés szükséges az értékesítési pultnál és a...
Portfólió (190)
Franciaország, Soreze
...Kézi sózó pumpa, amelyet professzionális használatra terveztek hentesek és húsfeldolgozók számára, lehetővé teszi egy vagy két sonka egyidejű sózását. Ez a pumpa egyszerű és könnyen használható, 1,5 literes átlátszó élelmiszeripari polipropilén sóoldat tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szint vizuális ellenőrzését. Alkalmas folyékony sóoldatokhoz a sonkák sózásához. Az injekciós tű rozsdamentes acél 316L-ből készült. REF:PMPSAMAN Kapacitás (l.):1,5 l Gyártva:Franciaország Magasság:32 cm Egyéb méretek:Injekciós hossz: 14 cm Nettó súly:475 g...
Portfólió (195)
Törökország, Torbali/izmir
... főzött Vákuum Lehetővé teszi a szállítást a hideg lánc megszakítása nélkül. Termékünk vákuumos dobja úgy van tervezve, hogy masszírozza és puhítsa a termékeket, mint például a sonka, váll, ribeye, bélszín stb. vákuum alatt. Hengeres teste és halszálkás belső szerkezete biztosítja, hogy a termék egyenletesen homogenizálódjon. Széles állítási tartományú automatizálási rendszerével a kereslet szerint biztosítja a késztermék mennyiségének növelését és a legjobb fehérje kötődést a húshoz.
Portfólió (30)
Németország, Breidenbach
...Jól megtervezett: Az ASP 460 bőrletoló kifejezetten kerek vágások, például sonka, váll és comb feldolgozására készült. Előnyök Tiszta bőrelválasztás maradék nélkül Tökéletes sebességszabályozás a Weber feszítőhengere kombinációjában Változó beállítás a bőr vagy vágási vastagság tekintetében Mozgatható forgó és rögzített kerekekkel Helytakarékos Beépített vödör támogatással és alacsony...
Portfólió (31)
Svájc, Hendschiken
...Darabonként 70g, mélyhűtött karton tésztában. Hozzávalók: Leveles tészta (fehér liszt (búza), víz, növényi zsírok és olajok hidrogénezés nélkül (pálma, repce), búzakeményítő, invertcukorszirup, jódos étkezési só, emulgeálószerek (E471, E475), tartósítószerek (E200, E202), savanyítószerek (E270, E330)). Sonka CH 20% (sertéshús, víz, nitrites pácsó, tartósítószer E250-vel ellátott étkezési só...
Portfólió (7)
Németország, Dissen
... kezdődően) kizárólag por formájában érhető el, beleértve a sóoldat stabilizálását is. A sokoldalú alapfűszerből kiindulva a TenderFox® elérhető a következő aromaváltozatokban: Sült, Füstölt és Párizsi sonka, valamint a következő ízekben: baromfi, sertés és marha. A TopFox® száraz fűszerrel kombinálva a TenderFox® számos más módon is felhasználható, például a bárány, fűszerek, chili vagy füst ízekben. A TenderFox® optimális értékteremtést biztosít, egy csúcsíz mellett – egyedülálló megoldás. Előnyök egy pillantásra: Rugalmas értékteremtés növelése Egyszerű használat...
Olaszország, Giuliano
...Farina "00", víz, Lievito Madre (természetes élesztő 0-ás típusú búzalisztből, élesztő, malátázott gabonaliszt), só, napraforgóolaj, olívaolaj, mozzarella, főtt sonka, csiperkegomba...
Portfólió (129)
Spanyolország, Aracena
...100% Ibérico Bellota Sonka, mesterek által szeletelve, praktikus 80g csomagolásban bemutatva.
Portfólió (3)
...Nyersanyag: Friss, válogatott hazai sertéscomb, csülök nélkül, 13,50 kg, a felesleges zsírok eltávolítva, foszfátok, tejtermékek és glutén hozzáadása nélkül. A hűtést követően a sonka védő elasztikus harisnyába van csomagolva, amely visszazárható. Ezt követően megkötik, csomagolják és pasztörizálják. Darabszám: Kb. 10,00/11,00 kg Összetevők: sertéscomb, só, aromák és fűszerek, dextróz, fruktóz, E 316 antioxidáns, E 250 tartósítószer. Csomagolás: Átlátszó Cryovac tasakok...
Portfólió (4)
Spanyolország, Badajoz
...Szabadon tartott ibériai sertésekből származó sonka, amelyeket a montanera időszakában makkra etettek, majd természetes takarmányokkal fejezték be a hizlalást. A sonkák érlelése meghaladja a 24 hónapot. Az ibériai íz kedvezőbb áron.
Portfólió (9)
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Málaga.
...• Minőségi jelzés: ETG Serrano sonka. • BRCGS Élelmiszerbiztonsági tanúsítvány. • IFS Élelmiszer tanúsítvány. Minimális rendelés: 45 tétel. Az árak nem tartalmazzák az adókat. Szállítás a Spanyol-félsziget bármely pontjára benne van. Kérjük, érdeklődjön az ajánlatokról a kapcsolattartási adatoknál. Kérjük, tartózkodjanak a közvetítőktől, magánszemélyektől és kíváncsiskodóktól. Magánszemélyeknek semmilyen körülmények között nem eladó. Kérjük, tartózkodjanak a nevetséges árakkal való alkudozástól. Ajánlat kizárólag nagykereskedőknek, országos forgalmazásra, vendéglátásra vagy Horeca csatornára.
Portfólió (9)