• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • simító hengerek

A keresés eredménye

Simító hengerek - Import export

 1. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As a Grimme Group company, we produce high-quality plastic products in-house: Rollers and roller coatings made of polyurethane plastics, moulded parts and injection-moulded items. Franz Grimme founded the company in 1987 in Damme (South Oldenburg, Germany). With modern and efficient products, we have transformed from a small company into a medium-sized business. Nowadays, we offer a wide range of customer-specific solutions for the international market. We are active in many different fields.

 2. JACK&FILS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JACK&FILS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Simító hengerek, Söprőgépek, ipari, sale of mini diggers - dumpers - loaders - trailers, Construction machine, Supplier of heavy construction equipment, Építőipari gépek, Mini-digger distributor, és Backhoe loaders. Székhelye Sarre-Union, Franciaország.

 3. UNIFY THREAD ROLLING

  Taiwan Kínai köztársaság

  A UNIFY THREAD ROLLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítés - Gépek a gyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Simító hengerek, rolling machines for metal threads, Simító hengerek, machines for screws, és Screws - machines. Székhelye Taichung City, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. GERALD SCHÖDL ERDBAU KG

  Ausztria

  A GERALD SCHÖDL ERDBAU KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Gföhl, Ausztria.

 5. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, sheetmetal bending machines, Szerszámgépek fémek stancolására, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Plate punching machines. Székhelye Nanjing, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMMANN SCHWEIZ AG

  Svájc

  A AMMANN SCHWEIZ AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Langenthal, Svájc.

 2. EGBERTS RUBBER

  Hollandia

  A EGBERTS RUBBER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsgumi és műgyantahab, Simító hengerek, Kerekek és görgők, Különleges kerekek, Szivacsgumi és műgyantahab, Simító hengerek, Kerekek és görgők, és Különleges kerekek. Székhelye Almelo, Hollandia.

 3. BONTE ATELIERS

  Belgium

  A BONTE ATELIERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Simító hengerek, és Simító hengerek. Székhelye Leuven, Belgium.

 4. ERVOR

  Franciaország

  A ERVOR, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Dugattyús kompresszorok, Centrifugális sűrítő, Membránkompresszorok, Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Dugattyús kompresszorok, Centrifugális sűrítő, és Membránkompresszorok. Székhelye Argenteuil, Franciaország.

 5. BOMAG FRANCE

  Franciaország

  A BOMAG FRANCE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Simító hengerek, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Simító hengerek, és compactors. Székhelye Viry Chatillon, Franciaország.

 1. XINAN WOOD DRYING SYSTEMS

  Kína

  A XINAN WOOD DRYING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Nanjing, Kína.

 2. CTS MAKINA

  Törökország

  A CTS MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rolling machines, és milling machines. Székhelye Ulukent, Izmir, Törökország.

 1. METHU BELGIUM

  Belgium

  A METHU BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Kések, ipari használatra, Vágóeszközök ipari célokra, és Kések, ipari használatra. Székhelye Evergem, Belgium.

 2. WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD

  Kína

  A WUXI TECHWELL ROLL FORMING MACHINE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Wuxi, Kína.

 3. ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD

  Kína

  A ANHUI NINGGUO SHUNCHANG MACHINERY CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Ningguo, Kína.

 4. GIKEN EUROPE B.V.

  Hollandia

  A GIKEN EUROPE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Simító hengerek, Építőipari gépek, Simító hengerek, és Építőipari gépek. Székhelye Almere, Hollandia.

 5. DE FELMA SA

  Spanyolország

  A DE FELMA SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, Simító hengerek, Útépítőgépek és eszközök, és Simító hengerek. Székhelye Oviedo, Spanyolország.

 6. MAATS B.V.

  Hollandia

  A MAATS B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Úszókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Simító hengerek, Építőipari gépek, és Simító hengerek. Székhelye Goor, Hollandia.

 7. NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD.

  Kína

  A NAKNOR ELECTRODE ROLLING EQUIPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lithium batteries, és calendering. Székhelye Xingtai, Kína.

 8. OMEX TECH CO.,LTD

  Kína

  A OMEX TECH CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Guangzhou, Kína.

 1. KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

  Kína

  A KEJO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Jinshan, Kína.

 2. GRECIA BRITO

  Peru

  A GRECIA BRITO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Yungay, Peru.

 3. REPARO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A REPARO SP. Z O.O., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 4. HAMMERS MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A HAMMERS MASCHINENBAU GMBH, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Simító hengerek, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és Simító hengerek. Székhelye Krefeld, Németország.

 5. LISTINTO OÜ

  Észtország

  A LISTINTO OÜ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Simító hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, és Útépítőgépek és eszközök. Székhelye Tallinn, Észtország.

 6. THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD

  Egyesült Királyság

  A THE ISLE OF MAN STEAM PACKET CO LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Simító hengerek, és Simító hengerek. Székhelye Isle Of Man, Egyesült Királyság.

 7. CATERPILLAR PRODOTTI STRADALI S.R.L.

  Olaszország

 8. HEINRICH MOHMEYER GESELLSCHAFT FÜR VERFAHRENSTECHNIK MBH

  Németország

 9. RENOLD A/S

  Dánia