• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • silószállító-járművek

A keresés eredménye

Silószállító-járművek - Import export

 1. VIBRAFLOOR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR is the specialist manufacturer of emptying systems for bulk products, both fluid and cohesive. The VIBRAFLOOR system can be adapted to all types of storage: metal or concrete silos, hoppers, carriages, independent skips, ships, whatever their shape or size. Whether in cylindrical, rectangular, concrete or steel silos, domes, ships, lorries or carriages, Vibrafloor installs its emptying system, guaranteeing integral cleaning.

 2. ERSEM MECHATRONIC LTD.

  Egyesült Királyság

  A ERSEM MECHATRONIC LTD., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, big bags for chemicals, Bulk bags, és big bags. Székhelye Richmond, Egyesült Királyság.

 3. BOCK SILOSYSTEME GMBH

  Németország

  A BOCK SILOSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containers for hazardous goods, és screw-type conveyors. Székhelye Stuhr, Németország.

 4. FAN MARKET

  Törökország

  A FAN MARKET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. HARTSAS S.A. TRANSPORTS & LOGISTICS

  Görögország

  A HARTSAS S.A. TRANSPORTS & LOGISTICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, used trucks, special waste transport, és Silószállító-járművek. Székhelye Attiki, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GIRAUDON SAS

  Franciaország

  A GIRAUDON SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, és Silószállító-járművek. Székhelye Yssingeaux, Franciaország.

 2. MUDANDO-T MUDANZAS

  Spanyolország

  A MUDANDO-T MUDANZAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Container transport. Székhelye Toledo, Spanyolország.

 3. SLASEL AL-TEEB

  Irak

  A SLASEL AL-TEEB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is импорт-экспорт свежих продуктов - перевозка, adr cargo transport, all types of customs operations, és services for the crude oil industry. Székhelye Basra, Irak.

 4. MWT LOGISTICS

  Egyesült Királyság

  A MWT LOGISTICS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemzetközi fuvarozás, Billenő tartályok, Nemzetközi fuvarozás, és Billenő tartályok. Székhelye Newry, Egyesült Királyság.

 5. WILSON BULK TRANSPORT LTD

  Egyesült Királyság

  A WILSON BULK TRANSPORT LTD, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Tömegáru-szállítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, Freight exchange, groupage of goods by road, Silószállító-járművek, és logistics. Székhelye Kilkeel, Egyesült Királyság.

 1. IRRA TRUCKLINE SRL

  Románia

  A IRRA TRUCKLINE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Exceptional loads transport. Székhelye Horezu, Románia.

 2. URSINA HUBER INT. SPEDITION

  Liechtensteini Nagyhercegség

  A URSINA HUBER INT. SPEDITION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasúti szállítás, Konténeres vasúti szállítás, transport, Vasúti szállítás, és Konténeres vasúti szállítás. Székhelye Triesen, Liechtensteini Nagyhercegség.

 1. HEFAS

  Litvánia

  A HEFAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szállítás tartálygépkocsikkal, folyadék (olajipar). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, Silószállító-járművek, és road transport of chemicals. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 2. KÄSSBOHRER FAHRZEUGWERKE GMBH

  Németország

  A KÄSSBOHRER FAHRZEUGWERKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Silószállító-járművek, és Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok. Székhelye Goch, Németország.

 3. BLB TOURS(PTY)LTD

  Dél-Afrika

  A BLB TOURS(PTY)LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building infrastructure for ground transport, adr cargo transport, cargo transport by barge, és cargo transport with tankertrucks. Székhelye Limpopo, Dél-Afrika.

 4. STANDO LOGISTICS

  Lengyelország

  A STANDO LOGISTICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cargo transport with tankertrucks, és transport of liquid foodstuffs. Székhelye Częstochowa, Lengyelország.

 5. WALINGA INC

  Kanada

  A WALINGA INC, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömegáru-szállítás, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Tömegáru-szállítás, és Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Székhelye Guelph, Kanada.

 6. CONSTRUCTIE- EN MACHINEBOUW ABRESCH B.V.

  Hollandia

  A CONSTRUCTIE- EN MACHINEBOUW ABRESCH B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, és Silószállító-járművek. Székhelye Oude-Tonge, Hollandia.

 7. VERSUS-TURKEY

  Törökország

  A VERSUS-TURKEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Bagcilar / Istanbul, Törökország.

 8. FOURTRANS SHIPPING & CHARTERING INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A FOURTRANS SHIPPING & CHARTERING INC., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Wekiva Springs, Amerikai Egyesült Államok.

 1. TRANSPERRINO 2013 - TRANSPORTE DE MERCANCÍAS

  Spanyolország

  A TRANSPERRINO 2013 - TRANSPORTE DE MERCANCÍAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közúti szállítás, és Közúti szállítás. Székhelye Aldeamayor De San Martín, Spanyolország.

 2. NOWSHERA UNION GOODS TRANSPORT COMPANY

  Pakisztán

  A NOWSHERA UNION GOODS TRANSPORT COMPANY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cargo. Székhelye Karachi, Pakisztán.

 3. WELLNEX LTD

  Egyesült Királyság

  A WELLNEX LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Edinburgh, Egyesült Királyság.

 4. WIENER RÄUMUNG

  Ausztria

  A WIENER RÄUMUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. KÖPF FAHRZEUGBAU GMBH

  Németország

  A KÖPF FAHRZEUGBAU GMBH, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silószállító-járművek, és Silószállító-járművek. Székhelye Schemmerhofen, Németország.

 6. HOLGER DANSKE

  Dánia

  A HOLGER DANSKE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Rødovre, Dánia.

 7. REALCE MEDEIROS TRANSPORTES E MUDANÇAS

  Portugália

  A REALCE MEDEIROS TRANSPORTES E MUDANÇAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Almada, Portugália.

 8. LOW LOADERS EUROPE

  Egyesült Királyság

  A LOW LOADERS EUROPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Corby, Egyesült Királyság.

 9. NORT LOGISTICS

  Spanyolország

  A NORT LOGISTICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silószállító-járművek. Székhelye Borrassa, Spanyolország.

 10. RIMOPLAST AG

  Svájc

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes