• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • silók- mezőgazdasági

A keresés eredménye

Silók- mezőgazdasági - Import export

 1. VIBRAFLOOR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR is the specialist manufacturer of emptying systems for bulk products, both fluid and cohesive. The VIBRAFLOOR system can be adapted to all types of storage: metal or concrete silos, hoppers, carriages, independent skips, ships, whatever their shape or size. Whether in cylindrical, rectangular, concrete or steel silos, domes, ships, lorries or carriages, Vibrafloor installs its emptying system, guaranteeing integral cleaning.

 2. BORGHI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 3. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Grain silos, silo construction, grain storage silos, Sheet metal water tank, Silók, mezőgazdasági, Storage silos, Farm silos, és animal feed silos. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. GREEN QUALITY COFFEE USA LLC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A GREEN QUALITY COFFEE USA LLC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasted and refined coffee export, coffee, arabica, robusta, és Green coffee. Székhelye Boca Raton, Amerikai Egyesült Államok.

 5. GRAIN CAPITAL GC

  Ukrajna

  A GRAIN CAPITAL GC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Odessa, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spanyolország

  A SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémsilók, silos, Fémsilók, irrigation water tanks, és Farm silos. Székhelye Utebo-Zaragoza, Spanyolország.

 2. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Olaszország

  A ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedő anyagok, Silók, mezőgazdasági, Tetőfedő anyagok, tanks, Silók, mezőgazdasági, és sheet metal for reels. Székhelye Porcari, Olaszország.

 3. SILOPRO GRAIN SYSTEMS

  Törökország

  A SILOPRO GRAIN SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silos, Storage silos, grain storage silos, és manufacture of hangars. Székhelye Mersin, Törökország.

 4. ERGOMEC

  Olaszország

  A ERGOMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, aluminum silos, silos, Silók, mezőgazdasági, és stainless steel silos. Székhelye San Bonifacio, Olaszország.

 5. AGRITECH S.R.L.

  Olaszország

  A AGRITECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Silók, mezőgazdasági, és augers. Székhelye Calvisano, Olaszország.

 1. SILOBOUW DECOCK P

  Belgium

  A SILOBOUW DECOCK P, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, silos, silo maintenance, silos and boilers, és Silók, mezőgazdasági. Székhelye Torhout, Belgium.

 2. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari konténerek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Storage silos, Ipari konténerek, silos, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Meckenbeuren, Németország.

 1. HERMEX

  Franciaország

  A HERMEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Storage silos. Székhelye Bellegarde, Franciaország.

 2. FRAME SPA

  Olaszország

  A FRAME SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, silos for warehousing and storage, silos, Silók, mezőgazdasági, és Storage silos. Székhelye Ozzano Dell'emilia, Olaszország.

 3. SLY FRANCE

  Franciaország

  A SLY FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Silók, mezőgazdasági, és forest machinery work. Székhelye Bournel, Franciaország.

 4. BECKER METALÚRGICA INDUSTRIAL

  Brazília

  A BECKER METALÚRGICA INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cereal mills. Székhelye Gravataí, Brazília.

 5. IG PROCESS

  Franciaország

  A IG PROCESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extrusion. Székhelye Saint-Cloud, Franciaország.

 6. LORANDI SILOS S.R.L.

  Olaszország

  A LORANDI SILOS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Műanyag silók, Silók, mezőgazdasági, és Műanyag silók. Székhelye Brescia, Olaszország.

 7. GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  A GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is contract grinding of cereals, toasted foods and allied products. Székhelye Regensburg, Németország.

 8. KMZ INDUSTRIES

  Ukrajna

  A KMZ INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Poltava Region, Karlivka, Ukrajna.

 1. CEPI SPA

  Olaszország

  A CEPI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, stainless steel silos, Storage systems, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, és Storage silos. Székhelye Forli, Olaszország.

 2. DE BUSSCHERE AGRI

  Belgium

  A DE BUSSCHERE AGRI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, agricultural machinery and equipment, Storage systems, mechanical treatment of waste water, és Silók, mezőgazdasági. Székhelye Loppem, Belgium.

 3. FAULHABER MEHLSILO SERVICE GMBH

  Németország

  A FAULHABER MEHLSILO SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Import-export - gépipar, Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Import-export - gépipar. Székhelye Waltrop, Németország.

 4. RBTECH BACHMAIR BÄCKEREITECHNIK GMBH

  Ausztria

  A RBTECH BACHMAIR BÄCKEREITECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Schwanenstadt, Ausztria.

 5. DIPL.ING. PETER SCHWARZ, V.T.P.

  Ausztria

  A DIPL.ING. PETER SCHWARZ, V.T.P., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 6. MICROPORE EUROPE H.-M. HEYEN UND N. M. HEYEN GBR

  Németország

  A MICROPORE EUROPE H.-M. HEYEN UND N. M. HEYEN GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Építőipari gépek, Szállítóberendezések és -rendszerek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Silók, mezőgazdasági, Építőipari gépek, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Bonn, Németország.

 7. IHV SCHÜTTGUTTECHNIK E. RÖTTERS

  Németország

  A IHV SCHÜTTGUTTECHNIK E. RÖTTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, és Szállítóberendezések és -rendszerek. Székhelye Rüdenhausen, Németország.

 8. POLEM BV

  Németország

  A POLEM BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, és Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Székhelye Freising, Németország.

 9. MESSI

  Réunion

  A MESSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Székhelye Messi, Réunion.

 10. INDUSTRIEVERTRETUNG & BERATUNG WOLFGANG FEIST

  Németország

  A INDUSTRIEVERTRETUNG & BERATUNG WOLFGANG FEIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Import-export - gépipar, Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Import-export - gépipar. Székhelye Plettenberg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Silók- mezőgazdasági - Import export

Találatok száma

1 321 Vállalat