• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • silók- mezőgazdasági

A keresés eredménye

Silók- mezőgazdasági - Import export

 1. VIBRAFLOOR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR is the specialist manufacturer of emptying systems for bulk products, both fluid and cohesive. The VIBRAFLOOR system can be adapted to all types of storage: metal or concrete silos, hoppers, carriages, independent skips, ships, whatever their shape or size. Whether in cylindrical, rectangular, concrete or steel silos, domes, ships, lorries or carriages, Vibrafloor installs its emptying system, guaranteeing integral cleaning.

 2. BORGHI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 3. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silos, Sack silos, Textile silos, Flexible silos, silo construction, Fabric silos, Fabric tanks, és Silo systems. Székhelye Osterburken, Németország.

 4. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Grain silos, silo construction, grain storage silos, Sheet metal water tank, Silók, mezőgazdasági, Storage silos, Farm silos, és animal feed silos. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 5. GREEN QUALITY COFFEE USA LLC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A GREEN QUALITY COFFEE USA LLC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasted and refined coffee export, coffee, arabica, robusta, és Green coffee. Székhelye Boca Raton, Amerikai Egyesült Államok.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GRAIN CAPITAL GC

  Ukrajna

  A GRAIN CAPITAL GC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 2. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spanyolország

  A SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémsilók, silos, Fémsilók, irrigation water tanks, és Farm silos. Székhelye Utebo-Zaragoza, Spanyolország.

 3. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Olaszország

  A ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedő anyagok, Silók, mezőgazdasági, Tetőfedő anyagok, tanks, Silók, mezőgazdasági, és sheet metal for reels. Székhelye Porcari, Olaszország.

 4. SILOPRO GRAIN SYSTEMS

  Törökország

  A SILOPRO GRAIN SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silos, Storage silos, grain storage silos, és manufacture of hangars. Székhelye Mersin, Törökország.

 5. ERGOMEC

  Olaszország

  A ERGOMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, aluminum silos, silos, Silók, mezőgazdasági, és stainless steel silos. Székhelye San Bonifacio, Olaszország.

 1. SLY FRANCE

  Franciaország

  A SLY FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Silók, mezőgazdasági, és forest machinery work. Székhelye Bournel, Franciaország.

 2. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari konténerek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Storage silos, Ipari konténerek, silos, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Meckenbeuren, Németország.

 1. LORANDI SILOS S.R.L.

  Olaszország

  A LORANDI SILOS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Műanyag silók, Silók, mezőgazdasági, és Műanyag silók. Székhelye Brescia, Olaszország.

 2. HERMEX

  Franciaország

  A HERMEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Storage silos. Székhelye Bellegarde, Franciaország.

 3. KMZ INDUSTRIES

  Ukrajna

  A KMZ INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Székhelye Poltava Region, Karlivka, Ukrajna.

 4. GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG

  Németország

  A GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is contract grinding of cereals, toasted foods and allied products. Székhelye Regensburg, Németország.

 5. IG PROCESS

  Franciaország

  A IG PROCESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extrusion. Székhelye Saint-Cloud, Franciaország.

 6. SILOBOUW DECOCK P

  Belgium

  A SILOBOUW DECOCK P, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, silos, silo maintenance, silos and boilers, és Silók, mezőgazdasági. Székhelye Torhout, Belgium.

 7. DE BUSSCHERE AGRI

  Belgium

  A DE BUSSCHERE AGRI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, agricultural machinery and equipment, Storage systems, mechanical treatment of waste water, és Silók, mezőgazdasági. Székhelye Loppem, Belgium.

 8. IHV SCHÜTTGUTTECHNIK E. RÖTTERS

  Németország

  A IHV SCHÜTTGUTTECHNIK E. RÖTTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, és Szállítóberendezések és -rendszerek. Székhelye Rüdenhausen, Németország.

 1. MESSI

  Réunion

  A MESSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Székhelye Messi, Réunion.

 2. MICROPORE EUROPE H.-M. HEYEN UND N. M. HEYEN GBR

  Németország

  A MICROPORE EUROPE H.-M. HEYEN UND N. M. HEYEN GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Építőipari gépek, Szállítóberendezések és -rendszerek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Silók, mezőgazdasági, Építőipari gépek, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Bonn, Németország.

 3. DIPL.ING. PETER SCHWARZ, V.T.P.

  Ausztria

  A DIPL.ING. PETER SCHWARZ, V.T.P., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 4. INDUSTRIEVERTRETUNG & BERATUNG WOLFGANG FEIST

  Németország

  A INDUSTRIEVERTRETUNG & BERATUNG WOLFGANG FEIST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Import-export - gépipar, Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Import-export - gépipar. Székhelye Plettenberg, Németország.

 5. FAULHABER MEHLSILO SERVICE GMBH

  Németország

  A FAULHABER MEHLSILO SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Import-export - gépipar, Acélkönnyűszerkezetek építése, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Import-export - gépipar. Székhelye Waltrop, Németország.

 6. BROVIG MASKINER APS

  Dánia

  A BROVIG MASKINER APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lánctalpas traktorok, mezőgazdasági, Vetőgépek és eszközök, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Lánctalpas traktorok, mezőgazdasági, Vetőgépek és eszközök, Permetezőgépek, mezőgazdasági, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Tinglev, Dánia.

 7. PLANT EQUIPMENT

  Németország

  A PLANT EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Szállítóberendezések és -rendszerek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Silók, mezőgazdasági, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Szállítóberendezések és -rendszerek, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Ludwigshafen, Németország.

 8. FLEXSABO SILO- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  A FLEXSABO SILO- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Silók, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Osterburken, Németország.

 9. KONRAD OSL HEIZUNGSTECHNIK

  Németország

  A KONRAD OSL HEIZUNGSTECHNIK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Silók, mezőgazdasági, Szállítóberendezések és -rendszerek, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, és Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők. Székhelye Trostberg, Németország.

 10. LOCALES PARA FIESTAS

  Spanyolország

  A LOCALES PARA FIESTAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Silók, mezőgazdasági. Székhelye Valencia, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Silók- mezőgazdasági - Import export

Találatok száma

1320 Vállalat