• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sertés

A keresés eredménye

Sertés - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Dánia

  Verified by europages badge

  A KURT NISGAARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Szarvasmarha, Sertés, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Fejőstehenek, és minks. Székhelye Skjern, Dánia.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kína

  A AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 3. PLACAS VERDES

  Spanyolország

  A PLACAS VERDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farms. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Spanyolország

  A PORCS ET PORCELETS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás, livestock, Víztisztítás, waste water disinfection, és drinking water - function. Székhelye El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanyolország.

 5. PRIMARY DIETS

  Egyesült Királyság

  A PRIMARY DIETS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, food for animals and zootechnics, Sertés, és Feed fodder for piglets. Székhelye Ripon, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DELAVI

  Belgium

  A DELAVI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, Sertés, carcasses, és meats. Székhelye Tielt, Belgium.

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Németország

  A 1VITAL-FLEISCH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és húsáruk, mélyhűtött, és Hús és húsáruk, mélyhűtött. Székhelye Speyer, Németország.

 3. INTERPORC

  Hollandia

  A INTERPORC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús- és hentesáruk, és pork. Székhelye Haghorst, Hollandia.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Németország

  A ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, Juh és kecske, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, és Juh és kecske. Székhelye Lohfelden, Németország.

 5. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugália

  A SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Mezőgazdaság - szolgáltatások, reproduction swines, Szarvasmarha, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Sintra, Portugália.

 1. ETTAROETICO

  Olaszország

  A ETTAROETICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Corbetta, Olaszország.

 2. N.V. RANDERS A/S

  Dánia

  A N.V. RANDERS A/S, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok szállítása, Mezőgazdasági termékek - import / export, Sertés - Hentesáru, Állatok szállítása, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Sertés - Hentesáru. Székhelye Randers Nv, Dánia.

 1. PORC MERCATUS APS

  Dánia

  A PORC MERCATUS APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Sertés - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Élelmiszer - import / export, Sertés - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, és livestock. Székhelye Tommerup, Dánia.

 2. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Dánia

  A BREEDERS OF DENMARK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - import / export, és Állattenyésztés - import / export. Székhelye Haderslev, Dánia.

 3. BHZP GMBH

  Németország

  A BHZP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sow insemination. Székhelye Dahlenburg, Németország.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Németország

  A ZOOFACHMARKT - MARCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Heinsberg, Németország.

 5. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgium

  A FIERENS MENGVOEDERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, pellet feeds, Sertés, és cereals. Székhelye Temse, Belgium.

 6. G E BAKER UK LTD

  Egyesült Királyság

  A G E BAKER UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic panels. Székhelye Bury St. Edmunds, Egyesült Királyság.

 7. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Franciaország

  A ABERAETABLISSEMENTS ABERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Saint-Brice-En-Cogles, Franciaország.

 8. BRUMICOLD

  Spanyolország

  A BRUMICOLD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Algarrobo, Spanyolország.

 1. AQUA-PET HEIMTIERBEDARF INHABER LUCIANO CAMPAGNARO

  Németország

  A AQUA-PET HEIMTIERBEDARF INHABER LUCIANO CAMPAGNARO, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Bürstadt, Németország.

 2. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Németország

  A VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Juh és kecske, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Szarvasmarha. Székhelye Wettringen, Németország.

 3. PORCISAN SA

  Spanyolország

  A PORCISAN SA, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - import / export, Sertés - Hentesáru, animal breeding, Állattenyésztés - import / export, és Sertés - Hentesáru. Székhelye Santomera - Murcia, Spanyolország.

 4. WILLI LITZENBERGER

  Németország

  A WILLI LITZENBERGER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, Malomipari termékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, és Malomipari termékek. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 5. FAISS-TEXTIL GMBH

  Németország

  A FAISS-TEXTIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Sertés, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Sertés, és Szarvasmarha. Székhelye Balingen, Németország.

 6. BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH

  Németország

  A BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Mechelgrün, Németország.

 7. ALPENRIND GMBH

  Ausztria

  A ALPENRIND GMBH, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Bergheim, Ausztria.

 8. FIRMA HANDLOWO-USLUGOWA KONPACK - BIURO HANDLOWE

  Lengyelország

  A FIRMA HANDLOWO-USLUGOWA KONPACK - BIURO HANDLOWE, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Szarvasmarha, Sertés, Gyümölcs, Gabona és szemes termékek, Szarvasmarha, Sertés, és Gyümölcs. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 9. FRANZ PETZL

  Ausztria

  A FRANZ PETZL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye St. Peter Am Kammersberg, Ausztria.

 10. COTTING & FILS SA

  Svájc

  A COTTING & FILS SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Arconciel, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Sertés - Import export

Találatok száma

2363 Vállalat