• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sertés

A keresés eredménye

Sertés - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Dánia

  Verified by europages badge

  A KURT NISGAARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Szarvasmarha, Sertés, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Fejőstehenek, és minks. Székhelye Skjern, Dánia.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kína

  A AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Zhengzhou, Kína.

 3. PLACAS VERDES

  Spanyolország

  A PLACAS VERDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farms. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Spanyolország

  A PORCS ET PORCELETS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztisztítás, livestock, Víztisztítás, waste water disinfection, és drinking water - function. Székhelye El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanyolország.

 5. N.V. RANDERS A/S

  Dánia

  A N.V. RANDERS A/S, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok szállítása, Mezőgazdasági termékek - import / export, Sertés - Hentesáru, Állatok szállítása, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Sertés - Hentesáru. Székhelye Randers Nv, Dánia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgium

  A FIERENS MENGVOEDERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, pellet feeds, Sertés, és cereals. Székhelye Temse, Belgium.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Németország

  A ZOOFACHMARKT - MARCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Heinsberg, Németország.

 3. PRIMARY DIETS

  Egyesült Királyság

  A PRIMARY DIETS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, food for animals and zootechnics, Sertés, és Feed fodder for piglets. Székhelye Ripon, Egyesült Királyság.

 4. DELAVI

  Belgium

  A DELAVI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés, Sertés, carcasses, és meats. Székhelye Tielt, Belgium.

 5. INTERPORC

  Hollandia

  A INTERPORC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús- és hentesáruk, és pork. Székhelye Haghorst, Hollandia.

 1. BHZP GMBH

  Németország

  A BHZP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sow insemination. Székhelye Dahlenburg, Németország.

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Németország

  A 1VITAL-FLEISCH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és húsáruk, mélyhűtött, és Hús és húsáruk, mélyhűtött. Székhelye Speyer, Németország.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Németország

  A ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, Juh és kecske, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, és Juh és kecske. Székhelye Lohfelden, Németország.

 2. ETTAROETICO

  Olaszország

  A ETTAROETICO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Corbetta, Olaszország.

 3. PORC MERCATUS APS

  Dánia

  A PORC MERCATUS APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Sertés - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Élelmiszer - import / export, Sertés - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, és livestock. Székhelye Tommerup, Dánia.

 4. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugália

  A SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Mezőgazdaság - szolgáltatások, reproduction swines, Szarvasmarha, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Sintra, Portugália.

 5. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Dánia

  A BREEDERS OF DENMARK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - import / export, és Állattenyésztés - import / export. Székhelye Haderslev, Dánia.

 6. G E BAKER UK LTD

  Egyesült Királyság

  A G E BAKER UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic panels. Székhelye Bury St. Edmunds, Egyesült Királyság.

 7. BRUMICOLD

  Spanyolország

  A BRUMICOLD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Algarrobo, Spanyolország.

 8. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Franciaország

  A ABERAETABLISSEMENTS ABERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Saint-Brice-En-Cogles, Franciaország.

 1. EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Szarvasmarha, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Juh és kecske, Szarvasmarha, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Háziállatok. Székhelye Ahlden, Németország.

 2. DRESSURPFERDETEAM WALDFRIED GMBH

  Németország

  A DRESSURPFERDETEAM WALDFRIED GMBH, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Sertés, Szarvasmarha, Gyümölcs, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Sertés, Szarvasmarha, és Gyümölcs. Székhelye Frankfurt, Németország.

 3. RINDERZUCHTVERBAND SALZBURG-ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR ZUCHT- UND NUTZRINDER

  Ausztria

  A RINDERZUCHTVERBAND SALZBURG-ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR ZUCHT- UND NUTZRINDER, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, Gyümölcs, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, és Gyümölcs. Székhelye Maishofen, Ausztria.

 4. KEYTRADE AG

  Svájc

  A KEYTRADE AG, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gabona és szemes termékek, Sertés, Gyümölcs, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gabona és szemes termékek, és Sertés. Székhelye Thalwil, Svájc.

 5. EURODUNA ROHSTOFFE GMBH

  Németország

  A EURODUNA ROHSTOFFE GMBH, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Sertés, Szarvasmarha, Gyümölcs, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Sertés, Szarvasmarha, és Gyümölcs. Székhelye Barmstedt, Németország.

 6. AGRARPRODUKTE LÖBNITZ GMBH

  Németország

  A AGRARPRODUKTE LÖBNITZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Gyümölcs, Sertés, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Melegházi zöldségek, Gyümölcs, Sertés, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Löbnitz, Németország.

 7. LUNDERLAND-TIERFUTTER GMBH

  Németország

  A LUNDERLAND-TIERFUTTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kagylók, rákfélék, Hal, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, Kagylók, rákfélék, Hal, Sertés, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Salzwedel, Németország.

 8. PAUL ROTTMANN GMBH

  Németország

  A PAUL ROTTMANN GMBH, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Szarvasmarha, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Ahaus, Németország.

 9. UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V.

  Németország

  A UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Bopfingen, Németország.

 10. B. LENZ

  Németország

  A B. LENZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Hal, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Hal, Sertés, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Bückeburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Sertés - Import export

Találatok száma

2 365 Vállalat