• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • selyemcérnázás és fonalgyártás- gépek és eszközök

A keresés eredménye

Selyemcérnázás és fonalgyártás- gépek és eszközök - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A OREMUS S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hajlítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - egyengetés, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Összekapcsolás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Acélok és fémek - hegesztés, Lemezfeldolgozás, ipari, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Pribram, Cseh Köztársaság.

 2. AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron benders for reinforced concrete, stirrup machines, asphalt cutting machines, és movable compacters. Székhelye Balikesir, Törökország.

 3. CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is braiding machines. Székhelye Pardubice, Cseh Köztársaság.

 5. TESSIL GOMMA

  Olaszország

  A TESSIL GOMMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, textile cylinder servicing, és rubber cylinders. Székhelye Lessona, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Törökország

  A ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textil - gépek és eszközök, Textil - gépek és eszközök, és blades. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. KARL MAYER ROTAL S.R.L.

  Olaszország

  A KARL MAYER ROTAL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, és textile warping mills. Székhelye Mezzolombardo, Olaszország.

 3. ROJ S.R.L.

  Olaszország

  A ROJ S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, és electronic diagrams. Székhelye Biella, Olaszország.

 4. BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI

  Törökország

  A BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

  Olaszország

  A OFFICINE GAUDINO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, machines and equipment for spinning and twisting, spinning wheels, és wool spinning looms. Székhelye Cossato, Olaszország.

 1. GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG

  Németország

  A GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spun yarns. Székhelye Dietenheim, Németország.

 2. 4M PLANTS

  Olaszország

  A 4M PLANTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is yarn spinning machine. Székhelye Magnago, Olaszország.

 1. ERREBI S.R.L.

  Olaszország

  A ERREBI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Oggiono, Olaszország.

 2. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Olaszország

  A CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, és machines and equipment for combing and carding wool. Székhelye Montemurlo, Olaszország.

 3. BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI

  Törökország

  A BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tube machining machines overhauled. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. INTERSPINNING

  Belgium

  A INTERSPINNING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, textile industry, Textile fibre preparation - machinery and equipment, és flax, hemp and jute spinning looms. Székhelye Mariakerke (gent), Belgium.

 5. J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA

  Lengyelország

  A J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi szálak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szőnyegek és szőnyegpadlók, Természetes textilszálak, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Szőnyegek és szőnyegpadlók, és Természetes textilszálak. Székhelye Lódz, Lengyelország.

 6. KMS KUBA TEXTILE MACHINES

  Törökország

  A KMS KUBA TEXTILE MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. GIGITEX S.R.L.

  Olaszország

  A GIGITEX S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Cavenago Di Brianza, Olaszország.

 8. S.I.M.A. HOLDING S.R.L.

  Olaszország

  A S.I.M.A. HOLDING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye CRESPELLANO, Olaszország.

 1. ASIL MAKINA SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ASIL MAKINA SAN. VE TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BONINO CARDING MACHINES S.R.L.

  Olaszország

  A BONINO CARDING MACHINES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Sandigliano, Olaszország.

 3. BIELLA SHRUNK PROCESS

  Olaszország

  A BIELLA SHRUNK PROCESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Quaregna Cerreto, Olaszország.

 4. OFFICINE L. PEVERARO & C.

  Olaszország

  A OFFICINE L. PEVERARO & C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Candelo, Olaszország.

 5. ATR E FILATI S.R.L.

  Olaszország

  A ATR E FILATI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Quarrata, Olaszország.

 6. STOLL ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A STOLL ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Carpi, Olaszország.

 7. ZANCANER S.R.L.

  Olaszország

  A ZANCANER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Varallo, Olaszország.

 8. MA.TE.US.AGENCY S.A.S.

  Olaszország

  A MA.TE.US.AGENCY S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Prato, Olaszország.

 9. TEMA S.R.L.

  Olaszország

  A TEMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Székhelye Travagliato, Olaszország.

 10. KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN

  Németország

  A KRENZLER FLECHT- UND KLÖPPELSPITZENMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Selyemcérnázás és fonalgyártás, gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is braiding machines. Székhelye Wuppertal, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes