• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők

A keresés eredménye

Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők - Import export

 1. BCSA GEAR

  Franciaország

  A BCSA GEAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyorsító hajtóművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, turbo multipliers, Sebességcsökkentők, industrial reducers, és Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye Vaulx-En-Velin, Franciaország.

 2. MOTOTECNICA SAS

  Olaszország

  A MOTOTECNICA SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Váltakozó áramú motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, brushless motors, Frequency regulators, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, és variators. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 3. UNIVERSAL MOTORS - EQUIPAMENTOS ELECTROMECANICOS S A

  Portugália

  A UNIVERSAL MOTORS - EQUIPAMENTOS ELECTROMECANICOS S A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, electric motors, és Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye Vila Do Conde, Portugália.

 4. AUTOUKŁAD

  Lengyelország

  A AUTOUKŁAD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Járművek - szerviz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jármű-klímaberendezések, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Jármű-klímaberendezések, shock absorbers for trains, motor vehicle repair shops, és Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye Tomaszowice, Lengyelország.

 5. ELECTRODIS AVIGNON - GROUPE ETN

  Franciaország

  A ELECTRODIS AVIGNON - GROUPE ETN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical engineering, Automation and instrumentation, és sensors. Székhelye Entraigues Sur La Sorgue, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA

  Portugália

  A SEW EURODRIVE PORTUGAL - MOTORES REDUTORES, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, speed variators for transmissions, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, és industrial reducers. Székhelye Mealhada, Portugália.

 2. REDIEN

  Franciaország

  A REDIEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye Niort, Franciaország.

 3. INFRANOR ELECTRONICS SAS

  Franciaország

  A INFRANOR ELECTRONICS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, servo motors, és hydraulic adjustment motors. Székhelye Lourdes, Franciaország.

 4. SM-CYCLO FRANCE SAS

  Franciaország

  A SM-CYCLO FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, Sebességcsökkentők, reduction units, és hydraulic transmissions. Székhelye Serris, Franciaország.

 5. AXOMECA

  Franciaország

  A AXOMECA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogaskerékáttételek, electric motors, Bearings, Fogaskerékáttételek, és cpm bearings. Székhelye Aubagne, Franciaország.

 1. 360 RETAIL SUPPLIES LTD.

  Málta

  A 360 RETAIL SUPPLIES LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is road and motorway traffic control and regulation supplies, industrial shelving, és forklift trucks and lpg-powered transporters for handling merchandise. Székhelye Zebbug, Málta.

 2. WITTENSTEIN

  Franciaország

  A WITTENSTEIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, Sebességcsökkentők, és racks. Székhelye Eaubonne, Franciaország.

 1. UNITEC-D GMBH

  Németország

  A UNITEC-D GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, industrial maintenance, industrial motor spare parts, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, és axial piston pumps. Székhelye Gersthofen, Németország.

 2. AKPINAR REDUKTOR MOTOR MAKINA

  Törökország

  A AKPINAR REDUKTOR MOTOR MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor brakes, speed reducers, Gearboxes, és Engines. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. NITRAM

  Franciaország

  A NITRAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Elemek, current inverters, és Elemek. Székhelye Cloyes, Franciaország.

 4. ABM SYSTEMES D'ENTRAINEMENT

  Franciaország

  A ABM SYSTEMES D'ENTRAINEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fordulatszámcsökkentők, Fordulatszámcsökkentők, frequency converters, és three-phase ups. Székhelye Illzach, Franciaország.

 5. MERGER

  Franciaország

  A MERGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, lifting accessories, leavening cabinets, és Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Székhelye Corbas, Franciaország.

 6. MARTINENA S.L.

  Spanyolország

  A MARTINENA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is worm reduction gears, coaxial reducers, manufacture and repair of speed reduction units, és electric motors. Székhelye Olite, Spanyolország.

 7. MOTOVARIO SA

  Franciaország

  A MOTOVARIO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, Fordulatszámcsökkentők, Sebességcsökkentők, Fordulatszámcsökkentők, variators, és adjustable speed control motors. Székhelye Genas, Franciaország.

 8. DANFOSS COMMERCIAL COMPRESSORS

  Franciaország

  A DANFOSS COMMERCIAL COMPRESSORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frequency regulators, Speed regulator, Industrial maintenance audit, és mechanical workshop. Székhelye Trévoux Cédex, Franciaország.

 1. EBM-PAPST ZEITLAUF GMBH & CO. KG.

  Németország

  A EBM-PAPST ZEITLAUF GMBH & CO. KG., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Lauf, Németország.

 2. GTD GETRIEBETECHNIK DESSAU GMBH

  Németország

  A GTD GETRIEBETECHNIK DESSAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Dessau-Roßlau, Németország.

 3. RIDUTTORI ITALIA SRL

  Olaszország

  A RIDUTTORI ITALIA SRL, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, orthogonal reducers, epicyclic reduction gears, Sebességcsökkentők, és special reducers. Székhelye Schio (Vi), Olaszország.

 4. WITTENSTEIN SPA

  Olaszország

  A WITTENSTEIN SPA, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, servo motors, Sebességcsökkentők, és brushless motors. Székhelye Sesto San Giovanni (Mi), Olaszország.

 5. ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L.

  Olaszország

  A ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességcsökkentők, extrusion of plastic materials, Sebességcsökkentők, és special reducers. Székhelye Lendinara, Olaszország.

 6. A.T.M. TRANSMISSIONS DI RANDAZZO NADIA

  Olaszország

  A A.T.M. TRANSMISSIONS DI RANDAZZO NADIA, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is three-phase electric motors, pulleys, trapezoidal rubber belts, és profiles. Székhelye Fiorano Modenese, Olaszország.

 7. DINAMIC OIL GMBH

  Németország

  A DINAMIC OIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Hajtóművek járművekhez, és Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye Karlsdorf-Neuthard, Németország.

 8. SGS SONDER GETRIEBE SERVICE GMBH

  Németország

  A SGS SONDER GETRIEBE SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerekek és görgők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Fogaskerekek, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Fogaskerekek, és Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Székhelye St. Ingbert, Németország.

 9. BONDIOLI & PAVESI S.P.A.

  Olaszország

  A BONDIOLI & PAVESI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, szaniter-, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek, szaniter-, és Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez. Székhelye Suzzara, Olaszország.

 10. LAFINTO AS

  Norvégia

  A LAFINTO AS, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Fékek, szervofékek és kellékek, Tengelykapcsolók, Abroncsok és tartozékok, Sebességszabályozók és fordulatszámcsökkentők, Fékek, szervofékek és kellékek, Tengelykapcsolók, és Abroncsok és tartozékok. Székhelye Gressvik, Norvégia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes