• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sütemény- és pékárugyárak

A keresés eredménye

Sütemény- és pékárugyárak - Import export

 1. SEPA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SEPA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, és Kenyér, sütemény, pékáru. Székhelye Pieve Porto Morone, Olaszország.

 2. KYIVKYI BKK

  Ukrajna

  A KYIVKYI BKK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, és Kenyér és sütemény. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 3. PATISSERIE FABIÉ

  Franciaország

  A PATISSERIE FABIÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Saint Julien Aux Bois, Franciaország.

 4. FORCHY PATISSIER SA

  Franciaország

  A FORCHY PATISSIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, Csokoládés édesség (töltött), Sütemény- és pékárugyárak, Csokoládés édesség (töltött), sweet cakes and pastries, és fruit pastries. Székhelye Yvetot, Franciaország.

 5. AMERICAN DESSERTS

  Franciaország

  A AMERICAN DESSERTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény- és pékárugyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény- és pékárugyárak, fruit tartlets, és prepared dessert mixtures for institutions. Székhelye Villers Cotterets, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CD S.A.

  Lengyelország

  A CD S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filling, és cream for the chocolate industry. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. DELY GAUFRES SRL

  Belgium

  A DELY GAUFRES SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wafers. Székhelye Estaimpuis, Belgium.

 3. ITH

  Tunézia

  A ITH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Sahloul Sousse, Tunézia.

 4. HACI KASIM OGULLARI

  Törökország

  A HACI KASIM OGULLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanyolország

  A COMIDA MUNDIAL FOOD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pizzák, mélyhűtött, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 1. BAISERS SUCRES

  Franciaország

  A BAISERS SUCRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food product quality control, és frozen fresh cakes & pastries. Székhelye Bagnolet, Franciaország.

 2. DIMOBA

  Spanyolország

  A DIMOBA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, pékség - Gép és berendezés, Sütemény- és pékárugyárak, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Almería, Spanyolország.

 1. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanyolország

  A PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bécsi különlegességek, Sütemény, twice-baked, puff pastry, Bécsi különlegességek, és Sütemény. Székhelye Santibáñez De La Peña-Palencia, Spanyolország.

 2. DULYMAZ S.L.L

  Spanyolország

  A DULYMAZ S.L.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Touron nougat, martorana fruit, easter cakes, és environmentally-friendly products. Székhelye Malagón, Spanyolország.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Franciaország

  A BRIOCHES FONTENEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Boufféré, Franciaország.

 4. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spanyolország

  A REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Collado Villalba, Spanyolország.

 5. F.B.F. SPA

  Olaszország

  A F.B.F. SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nagybani piacok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, brioches, Sütemény- és pékárugyárak, és private label brioches. Székhelye Romanengo, Olaszország.

 6. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Olaszország

  A EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, sicilian cassata, doved-shaped easter cakes, Sütemény- és pékárugyárak, és sicilian cannoli. Székhelye Raffadali, Olaszország.

 7. 2F FAST&FRESH

  Törökország

  A 2F FAST&FRESH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chocolate cakes. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Törökország

  A AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Törökország.

 1. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spanyolország

  A BALCAM DIAGONAL S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. PASTELERÍA GIMAR

  Spanyolország

  A PASTELERÍA GIMAR, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bécsi különlegességek, Bécsi különlegességek, food industry, cake, és frollino. Székhelye Molina De Segura - Murcia, Spanyolország.

 3. PIDY

  Belgium

  A PIDY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, meal preparation, Készételek és csemege, és prepared dessert mixtures for institutions. Székhelye Ieper, Belgium.

 4. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgium

  A BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, Kenyér, Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, és Kenyér. Székhelye Nijlen, Belgium.

 5. BERIPAN S.L.

  Spanyolország

  A BERIPAN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pastries, és home-made confectionery. Székhelye Tafalla, Spanyolország.

 6. PRODUCTOS KELMY, S.A.U.

  Spanyolország

  A PRODUCTOS KELMY, S.A.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sugar for glazing, és confectionery making products. Székhelye Jijona, Spanyolország.

 7. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Törökország

  A BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Sütemény- és pékárugyárak, sauces and seasonings, Fűszerek, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Konya, Törökország.

 8. CUPIELLO

  Olaszország

  A CUPIELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Napoli, Olaszország.

 9. FLOREPI SNC

  Franciaország

  A FLOREPI SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, Sütemény- és pékárugyárak, Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek, frozen desserts, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Guignicourt, Franciaország.

 10. DIAMANT-93 LTD.

  Bulgária

  A DIAMANT-93 LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, Keksz és teasütemény, Kekszek, confectionery, és Keksz és teasütemény. Székhelye Radievo, Dimitrovgrad Municipality, Bulgária.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Sütemény- és pékárugyárak - Import export

Találatok száma

1 148 Vállalat