• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sütemény- és pékárugyárak

A keresés eredménye

Sütemény- és pékárugyárak - Import export

 1. SEPA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SEPA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, és Kenyér, sütemény, pékáru. Székhelye Pieve Porto Morone, Olaszország.

 2. AMERICAN DESSERTS

  Franciaország

  A AMERICAN DESSERTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény- és pékárugyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Sütemény- és pékárugyárak, fruit tartlets, és prepared dessert mixtures for institutions. Székhelye Villers Cotterets, Franciaország.

 3. PATISSERIE FABIÉ

  Franciaország

  A PATISSERIE FABIÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Saint Julien Aux Bois, Franciaország.

 4. KYIVKYI BKK

  Ukrajna

  A KYIVKYI BKK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és sütemény, és Kenyér és sütemény. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. FORCHY PATISSIER SA

  Franciaország

  A FORCHY PATISSIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, Csokoládés édesség (töltött), Sütemény- és pékárugyárak, Csokoládés édesség (töltött), sweet cakes and pastries, és fruit pastries. Székhelye Yvetot, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ITH

  Tunézia

  A ITH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Sahloul Sousse, Tunézia.

 2. DELY GAUFRES SRL

  Belgium

  A DELY GAUFRES SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wafers. Székhelye Estaimpuis, Belgium.

 3. CD S.A.

  Lengyelország

  A CD S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filling, és cream for the chocolate industry. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 4. HACI KASIM OGULLARI

  Törökország

  A HACI KASIM OGULLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanyolország

  A COMIDA MUNDIAL FOOD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pizzák, mélyhűtött, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 1. BAISERS SUCRES

  Franciaország

  A BAISERS SUCRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food product quality control, és frozen fresh cakes & pastries. Székhelye Bagnolet, Franciaország.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanyolország

  A PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bécsi különlegességek, Sütemény, twice-baked, puff pastry, Bécsi különlegességek, és Sütemény. Székhelye Santibáñez De La Peña-Palencia, Spanyolország.

 1. DIMOBA

  Spanyolország

  A DIMOBA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, pékség - Gép és berendezés, Sütemény- és pékárugyárak, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Almería, Spanyolország.

 2. DULYMAZ S.L.L

  Spanyolország

  A DULYMAZ S.L.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Touron nougat, martorana fruit, easter cakes, és environmentally-friendly products. Székhelye Malagón, Spanyolország.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Franciaország

  A BRIOCHES FONTENEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Boufféré, Franciaország.

 4. F.B.F. SPA

  Olaszország

  A F.B.F. SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nagybani piacok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, brioches, Sütemény- és pékárugyárak, és private label brioches. Székhelye Romanengo, Olaszország.

 5. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spanyolország

  A REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Collado Villalba, Spanyolország.

 6. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Olaszország

  A EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, sicilian cassata, doved-shaped easter cakes, Sütemény- és pékárugyárak, és sicilian cannoli. Székhelye Raffadali, Olaszország.

 7. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Törökország

  A AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Törökország.

 8. PRODUCTOS KELMY, S.A.U.

  Spanyolország

  A PRODUCTOS KELMY, S.A.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sugar for glazing, és confectionery making products. Székhelye Jijona, Spanyolország.

 1. GOFRESMANNEKENPIS

  Spanyolország

  A GOFRESMANNEKENPIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wafers. Székhelye La Nucia, Spanyolország.

 2. CAKE AND LACE WEDDINGS

  Egyesült Királyság

  A CAKE AND LACE WEDDINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding cakes, birthday cake, és christening cake. Székhelye Newbury, Egyesült Királyság.

 3. DITTO FOOD IND CO

  Irán

  A DITTO FOOD IND CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Oshnavieh, Irán.

 4. WRIGHTS PIES

  Egyesült Királyság

  A WRIGHTS PIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Crewe, Egyesült Királyság.

 5. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spanyolország

  A BALCAM DIAGONAL S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgium

  A BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, Kenyér, Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Bécsi különlegességek, és Kenyér. Székhelye Nijlen, Belgium.

 7. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Törökország

  A BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűszerek, Sütemény- és pékárugyárak, sauces and seasonings, Fűszerek, és Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Konya, Törökország.

 8. BABALI KONSTANTINA & CO LTD

  Görögország

  A BABALI KONSTANTINA & CO LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Székhelye Athens-Metamorfosi, Görögország.

 9. AMC SYSTEM TECHNOLOGY SUZHOU CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A AMC SYSTEM TECHNOLOGY SUZHOU CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is freezing tunnels. Székhelye Suzhou, Amerikai Egyesült Államok.

 10. PASTELERÍA GIMAR

  Spanyolország

  A PASTELERÍA GIMAR, tevékenységi ágazata Sütemény- és pékárugyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bécsi különlegességek, Bécsi különlegességek, food industry, cake, és frollino. Székhelye Molina De Segura - Murcia, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Sütemény- és pékárugyárak - Import export

Találatok száma

1148 Vállalat