• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sütemény - félkész süteményporok

A keresés eredménye

Sütemény - félkész süteményporok - Import export

 1. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgium

  Verified by europages badge

  A THE FRENCH CAKE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reklámajándékok, és Reklámajándékok. Székhelye Braine-Le-Château, Belgium.

 2. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Németország

  Verified by europages badge

  A DRIESSEN UNITED BLENDERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. BURCAK FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BURCAK FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, Szószok, Sütemény, Kakaó és csokoládé, coffee, Sütemény - félkész süteményporok, Szószok, vinegar, és Powdered drinks. Székhelye Livry Gargan, Franciaország.

 4. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, chocolate, bakery, food gelatins, és Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. DAPEPPA

  Hollandia

  A DAPEPPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszek, appetisers, Kekszek, és popcorn. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Olaszország

  A ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for restaurants, és sugar processing. Székhelye Lercara Friddi, Olaszország.

 2. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Németország

  A PFAHNL BACKMITTEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Ettringen, Németország.

 3. BACKALDRIN SUISSE AG

  Svájc

  A BACKALDRIN SUISSE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Winterthur, Svájc.

 4. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Németország

  A DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Birstein, Németország.

 5. HEOLBIO

  Franciaország

  A HEOLBIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is basic food preparations for patisseries, és organic products. Székhelye Baud, Franciaország.

 1. ECO BIO ALIMENTARE

  Olaszország

  A ECO BIO ALIMENTARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biológiai - élelmiszerek, cereals for aperitifs, breakfast and snacks, organic foods, Biológiai - élelmiszerek, és energy bars. Székhelye San Giorgio In Bosco, Olaszország.

 2. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Törökország

  A BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-finished pastry products, és semi-finished bakery products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BAKEART LTD

  Egyesült Királyság

  A BAKEART LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, cake decorations, chocolate, és Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Port Talbot, Egyesült Királyság.

 2. CANDYMAN GMBH

  Németország

  A CANDYMAN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Ladbergen, Németország.

 3. PROMIX SRL

  Olaszország

  A PROMIX SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-finished bakery products, és semi-finished pastry products. Székhelye Guardiagrele, Olaszország.

 4. DISIO SRL

  Olaszország

  A DISIO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-finished products for ice cream bars, és semi-finished pastry products. Székhelye Caltanissetta, Olaszország.

 5. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Olaszország

  A CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, sicilian cannoli, cannolo pastries, Sütemény - félkész süteményporok, és hand-made ice-cream. Székhelye Camporotondo Etneo, Olaszország.

 6. CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG

  Németország

  A CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, spelt, Sütemény - félkész süteményporok, patisserie and pasta products, és organic products. Székhelye Ulm, Németország.

 7. FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA

  Spanyolország

  A FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional sweets, és operation levers. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 8. HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT

  Németország

  A HEIDELORE KNIRR GMBH EUROPEAN GOURMET EXPORT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, bakery products, Sütemény - félkész süteményporok, flavours for bakery products, és bread flour. Székhelye Frankfurt A.m., Németország.

 1. MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO

  Spanyolország

  A MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is confectionery, pastries, assorted cream pastries, és hand-made confectionery. Székhelye La Roda-Albacete, Spanyolország.

 2. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litvánia

  A EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kekszek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kekszgyár, Kenyér, Sütemény, Sütemény - félkész süteményporok, Kekszgyár, Kenyér, Sütemény, és Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye LAZDIJAI, Litvánia.

 3. PATISSERIE DUMONT

  Belgium

  A PATISSERIE DUMONT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, Kenyér, fruit tarts, Sütemény - félkész süteményporok, Kenyér, és freshly-made pastries. Székhelye Namur, Belgium.

 4. DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG

  Németország

  A DECKER UND MÖNCH GETREIDEMÜHLE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Malomipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, flour, Sütemény - félkész süteményporok, cereals, és muesli. Székhelye Mönsheim, Németország.

 5. IREKS GMBH

  Németország

  A IREKS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek és csemege. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Sütemény - félkész süteményporok, Diétás- és biotáplálékok, Sütemény - félkész süteményporok, brioches and morning goods, és flavours for bakery products. Székhelye Kulmbach, Németország.

 6. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Németország

  A ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, Sütemény - félkész süteményporok, és bakery products. Székhelye Völklingen, Németország.

 7. LILLY'S CAKES

  Belgium

  A LILLY'S CAKES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wafers. Székhelye Sint-gillis-waas, Belgium.

 8. TARTAS LUSSOCAKE GRANADA

  Spanyolország

  A TARTAS LUSSOCAKE GRANADA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Székhelye Granada, Spanyolország.

 9. FALA GMBH

  Németország

  A FALA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élesztők és erjesztők - élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény - félkész süteményporok, Sütemény - félkész süteményporok, bakery products, leaven, és patisserie and pasta products. Székhelye Bühl, Németország.

 10. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgium

  A SILLY BELGIUM SA/NV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütemény - félkész süteményporok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marzipan, és supplies for ice cream bars. Székhelye Jette, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes