• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • súrolószerek

A keresés eredménye

Súrolószerek - Import export

 1. ABRASIVOS ABRASTAR S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A ABRASIVOS ABRASTAR S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszolókorongok, abrasives, abrasive wheels, polishing, abrasive sponges, Csiszolókorongok, PLUGS, polishing paste, és micro abrasives. Székhelye Lucena (córdoba), Spanyolország.

 2. FORKAL POGELIS GEORGIOS

  Görögország

  A FORKAL POGELIS GEORGIOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Székhelye Peiraeus, Görögország.

 3. POLISTONE DOGAL TAS MLZ.SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A POLISTONE DOGAL TAS MLZ.SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. KHAN JACKSON LTD

  Egyesült Királyság

  A KHAN JACKSON LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Bőrdíszműáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, leather jackets and coats for ladies, leather jackets and coats for men, leather bags and accessories, és Súrolószerek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. IMMORICON

  Észak-Macedónia

  A IMMORICON, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok, Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok, és pillows. Székhelye Prilep, Észak-Macedónia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAINT-GOBAIN ABRASIVOS, LDA

  Portugália

  A SAINT-GOBAIN ABRASIVOS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting disks. Székhelye Maia, Portugália.

 2. SVARBUS ZINGSNIS

  Litvánia

  A SVARBUS ZINGSNIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 3. IMPORPOL INDUSTRIA PORTUGUESA DE PRODUTOS DE POLIMENTO LDA.

  Portugália

  A IMPORPOL INDUSTRIA PORTUGUESA DE PRODUTOS DE POLIMENTO LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Székhelye Santo Estevão De Briteiros, Portugália.

 4. HASKIMYA ELMAS VE BOR ÜRÜNLERI A.S.

  Törökország

  A HASKIMYA ELMAS VE BOR ÜRÜNLERI A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasive wheels, abrasive stones, diamonds, és CBN with resin binder. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MULTINOX OVERSEAS

  India

  A MULTINOX OVERSEAS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel - nickel alloys - titanium, és nickel super alloys. Székhelye Mumbai, India.

 1. TRANS WORLD TRADERS INTERNATIONAL

  Hollandia

  A TRANS WORLD TRADERS INTERNATIONAL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sunflower seed. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 2. MAY GHABEN ALBAGHDADI TRADING & CONSUTLING COMPANY

  Spanyolország

  A MAY GHABEN ALBAGHDADI TRADING & CONSUTLING COMPANY, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is intermediation for import-export, és raw materials for the pharmaceutical industry. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 1. ALPANTEX GMBH

  Svájc

  A ALPANTEX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - textíliák és ruházat, Súrolószerek, babies' outfits, brand design, Import / export - textíliák és ruházat, és Súrolószerek. Székhelye Zurich, Svájc.

 2. TECHNOLIT

  Belgium

  A TECHNOLIT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, Súrolószerek, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, és Súrolószerek. Székhelye Herk-De-Stad, Belgium.

 3. FOREVER PRODUCTS

  Belgium

  A FOREVER PRODUCTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Korrózióvédelem - vegyi termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, Tisztító- és ápolószerek, háztartási, Súrolószerek, és Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Székhelye Courcelles, Belgium.

 4. LANCASTER SOURCING

  Németország

  A LANCASTER SOURCING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high fashion, és furniture. Székhelye Stuttgart, Németország.

 5. YIWU HONGTIAN IMPORT & EXPORT CO., LTD

  Kína

  A YIWU HONGTIAN IMPORT & EXPORT CO., LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Promotional textile gifts, és company gift services. Székhelye Yiwu, Kína.

 6. GUBOSA

  Spanyolország

  A GUBOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abrasives. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 7. TYROLIT SA

  Spanyolország

  A TYROLIT SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, és Súrolószerek. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 8. REAL CHIMICA S.R.L.

  Olaszország

  A REAL CHIMICA S.R.L., tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, és Súrolószerek. Székhelye Seregno (mi), Olaszország.

 1. MITON S. L.

  Spanyolország

  A MITON S. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, és Súrolószerek. Székhelye Abrera, Spanyolország.

 2. COMERCIAL LOZANO - ABRAPAL

  Spanyolország

  A COMERCIAL LOZANO - ABRAPAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 3. ABRASIVOSGIL SL

  Spanyolország

  A ABRASIVOSGIL SL, tevékenységi ágazata Súrolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivacsok, Csiszolókorongok, Szivacsok, és Csiszolókorongok. Székhelye Canovelles, Spanyolország.

 4. ABRASIVOS DEL SUR SL

  Spanyolország

  A ABRASIVOS DEL SUR SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, és Súrolószerek. Székhelye Peligros, Spanyolország.

 5. ABRASIVOS REUNIDOS SA

  Spanyolország

  A ABRASIVOS REUNIDOS SA, tevékenységi ágazata Vegyi maró- és csiszolószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Súrolószerek, és Súrolószerek. Székhelye Abrera, Spanyolország.

 6. SAINT-GOBAIN ABRASIVOS SA

  Spanyolország

 7. ROY DIAMANTES INDUSTRIALES S. L.

  Spanyolország

 8. ABRASIIV

  Észtország

 9. EURO ABRASTONE SL

  Spanyolország

 10. LUIS DOMINGUEZ E HIJO S.L.

  Spanyolország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes