• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sörétszórás- acélok és fémek

A keresés eredménye

Sörétszórás- acélok és fémek - Import export

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Törökország

  Verified by europages badge

  BF BLAST is a prestigious Turkish sandblasting machines manufacturer with a rich history since its establishment in 2019, backed by over 15 years of industry experience. Our product portfolio boasts cutting-edge solutions catering to various applications, ensuring unparalleled customer satisfaction through innovative technological advancements. As a prominent global brand, we take immense pride in delivering top-notch sandblasting machines. Our portfolio: •Shot Blasting Room •Portable Shot Blasting Pot •Sandblasting Cabinet •Marble & Natural Stone Blasting Machine •Hanger Type Sandblasting Machine •Drum Type Shot Blasting Machine •Rotary Table Blasting Machine •Sheet Metal & Profile Shot Blasting Machine •Hanger Type Continuous System Shot Blasting Machine •Pipe & Tube Shot Blasting Machine At BF BLAST, craftsmanship is at the core of our values, ensuring that each sandblasting machine embodies the highest quality, providing exceptional value to our esteemed customers. Our trajectory in the international market continues to soar as we steadfastly maintain the highest industry standards. Contact us for more information!

 2. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Franciaország

  A BASUYAU METAL SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, Sörétszórás, acélok és fémek, Plasma cutting, Acélok és fémek - darabolás, oxygen cutting, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 3. CHORRO NAVAL

  Spanyolország

  A CHORRO NAVAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 4. MCI

  Franciaország

  A MCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőkemencék, Sörétszórás, acélok és fémek, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, suction cases, Fényezőkemencék, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Dompierre Les Ormes, Franciaország.

 5. WINOA / W ABRASIVES

  Franciaország

  A WINOA / W ABRASIVES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes csiszolóanyagok, és Természetes csiszolóanyagok. Székhelye Le Cheylas, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. E2TN

  Franciaország

  A E2TN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Acélok és fémek hőkezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, anti-corrosion metal coating, Sörétszórás, acélok és fémek, Cryogenic cleaning, és industrial resin coatings. Székhelye Lapeyrouse-Mornay, Franciaország.

 2. ENDUSTRI GM

  Törökország

  A ENDUSTRI GM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehumidifiers for industrial use, anti corrosion protection for tankers, sandblasting, és dust removal for the iron and steel industry. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. UKRMINGLASS LLC

  Ukrajna

  A UKRMINGLASS LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal satinizing, és manual sand blasting. Székhelye Brovary, Ukrajna.

 4. OSK-KIEFER GMBH

  Németország

  A OSK-KIEFER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal shot blasting. Székhelye Oberhausen, Németország.

 5. RÖCHLING RODING GMBH

  Németország

  A RÖCHLING RODING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Roding, Németország.

 1. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Németország

  A WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Part cleaning, és laser marking. Székhelye Lengenfeld, Németország.

 2. DAMA DECOLLETAGE

  Franciaország

  A DAMA DECOLLETAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Sörétszórás, acélok és fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Bar turning steel and metals, Sörétszórás, acélok és fémek, és sandblasting. Székhelye Cluses, Franciaország.

 1. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Németország

  A BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bevonás fémmel. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Sörétszórás, acélok és fémek, Sörétszórás - anyagok, Korrózióvédelem - vegyi termékek, Homokfúvás, acélok és fémek, Sörétszórás, acélok és fémek, Sörétszórás - anyagok, és Korrózióvédelem - vegyi termékek. Székhelye Kloster Lehnin, Németország.

 2. MR ENTREPRISE

  Franciaország

  A MR ENTREPRISE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvás, acélok és fémek, Sörétszórás, acélok és fémek, Homokfúvás, acélok és fémek, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Istres, Franciaország.

 3. SAMEP SAS

  Franciaország

  A SAMEP SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, metallization of plastic materials, Sörétszórás, acélok és fémek, és painting. Székhelye Saint-Berthevin, Franciaország.

 4. SONOPOL

  Franciaország

  A SONOPOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Vendome Cedex, Franciaország.

 5. TURBOTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A TURBOTECNICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homokfúvó berendezések, Nagynyomású tisztítógépek, Homokfúvás, acélok és fémek, Homokfúvó berendezések, Nagynyomású tisztítógépek, chipping machines, és Homokfúvás, acélok és fémek. Székhelye Legnano, Olaszország.

 6. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Franciaország

  A PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Homokfúvás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, Bevonás fémmel, Sörétszórás, acélok és fémek, metal shot blasting, Bevonás fémmel, és industrial painting. Székhelye Ecouflant, Franciaország.

 7. MECAMOB

  Franciaország

  A MECAMOB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermo-lacquering, és metallization. Székhelye Coarraze, Franciaország.

 8. BRETON INDUSTRIE

  Franciaország

  A BRETON INDUSTRIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, Sörétszórás, acélok és fémek, és steel processing. Székhelye Laneuveville Devant Nancy, Franciaország.

 1. SARL HAMON CLAUDE

  Franciaország

  A SARL HAMON CLAUDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok és fémeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Sörétszórás, acélok és fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, treatment of wood surfaces, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Tinchebray, Franciaország.

 2. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Franciaország

  A GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, sandblasting of metals, Sörétszórás, acélok és fémek, industrial paintings, és lacquering. Székhelye Dannemarie-Sur-Crete, Franciaország.

 3. CORROSION PROTECTION

  Magyarország

  A CORROSION PROTECTION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Hodmezovasarhely, Magyarország.

 4. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Svájc

  A JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Schmidigen-Mühleweg, Svájc.

 5. OSK-KIEFER GMBH

  Németország

  A OSK-KIEFER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Homokfúvás, acélok és fémek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Homokfúvás, acélok és fémek, és metal surface finishing - machinery. Székhelye Oppurg, Németország.

 6. SAYGILI MAKINA

  Törökország

  A SAYGILI MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. MELCHIOR FRÈRES

  Franciaország

  A MELCHIOR FRÈRES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, shotblasting equipment, shot blasting machines for metal, Sörétszórás, acélok és fémek, és chipping machines. Székhelye Metz, Franciaország.

 8. COGEFER

  Franciaország

  A COGEFER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kovácsmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hajlítás, Sörétszórás, acélok és fémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, laser cutting units, Acélok és fémek - hajlítás, Sörétszórás, acélok és fémek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Corcelles-En-Beaujolais, Franciaország.

 9. BV SRL SHOT BLASTING AND WASHING MACHINES

  Olaszország

  A BV SRL SHOT BLASTING AND WASHING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sörétszórás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shot blasting machines for metal, és sandblasting of metals. Székhelye Legnano, Olaszország.

 10. KLEIN LUX

  Luxemburg

  A KLEIN LUX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Homokfúvás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sörétszórás, acélok és fémek, Bevonás fémmel, Sörétszórás, acélok és fémek, Bevonás fémmel, és industrial painting. Székhelye Differdange, Luxemburg.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Sörétszórás- acélok és fémek - Import export

Találatok száma

32 385 Vállalat