• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • söprőgépek- ipari

A keresés eredménye

Söprőgépek- ipari - Import export

 1. JACK&FILS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JACK&FILS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Simító hengerek, Söprőgépek, ipari, sale of mini diggers - dumpers - loaders - trailers, Construction machine, Supplier of heavy construction equipment, Építőipari gépek, Mini-digger distributor, és Backhoe loaders. Székhelye Sarre-Union, Franciaország.

 2. HAKO GMBH

  Németország

  A HAKO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polírozógépek, fémek, floor cleaners and driers, Polírozógépek, fémek, washers, és vacuum cleaner for industrial use. Székhelye Bad Oldesloe, Németország.

 3. REINIGUNGSTECHNIK 4 YOU GMBH

  Ausztria

  A REINIGUNGSTECHNIK 4 YOU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. EUREKA S.P.A. UNIPERSONALE

  Olaszország

  A EUREKA S.P.A. UNIPERSONALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Söprőgépek, ipari, Söprőgépek, ipari, machines for industrial cleaning, floor cleaners and driers, és escalator maintenance. Székhelye Cittadella, Olaszország.

 5. EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA.

  Portugália

  A EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztítás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, Söprőgépek, ipari, occupational hygiene and safety, Porszívók, ipari, és Söprőgépek, ipari. Székhelye Maia, Portugália.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Németország

  A WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartálytisztítás, washers, Cleaning system construction, Industrial washer, és Tartálytisztítás. Székhelye Schwäbisch Hall, Németország.

 2. DACO

  Luxemburg

  A DACO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clippers, garden tractors, rubbish skips, és hardware maintenance. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 3. CLEVERMAC

  Belgium

  A CLEVERMAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial dust exhausters, washers, water vacuums, és high pressure polishing machines for industrial use. Székhelye Oostende, Belgium.

 4. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Szlovénia

  A RIKO RIBNICA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hókotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Söprőgépek, ipari, és Söprőgépek, ipari. Székhelye Ribnica, Szlovénia.

 5. MATHIEU

  Franciaország

  A MATHIEU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Székhelye Toul, Franciaország.

 1. H.H. SERVICES

  Belgium

  A H.H. SERVICES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial dust exhausters, és high pressure polishing machines for industrial use. Székhelye Sint-Genesius-Rode, Belgium.

 2. D.K.D.

  Belgium

  A D.K.D., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is power graders. Székhelye Deinze, Belgium.

 1. ENDER FIRCA LTD.STI.

  Törökország

  A ENDER FIRCA LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street sweeping machines, brushes for cleaning, brooms for highways and industry, és road cleaning. Székhelye Konya, Törökország.

 2. TENNANT EUROPE

  Belgium

  A TENNANT EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Söprőgépek, ipari, Söprőgépek, ipari, industrial dust exhausters, és machines for industrial cleaning. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 3. KADEME A.S

  Törökország

  A KADEME A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street sweeping. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. EMILY

  Franciaország

  A EMILY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street sweeping machines. Székhelye Treflevenez, Franciaország.

 5. BUCHER SCHÖRLING

  Németország

  A BUCHER SCHÖRLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Úttisztítógépek, sweepers, és Úttisztítógépek. Székhelye Hannover, Németország.

 6. MECAGIL LEBON

  Franciaország

  A MECAGIL LEBON, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forklift truck. Székhelye Champagne Sur Seine, Franciaország.

 7. DATUM ATTACHMENTS

  Egyesült Királyság

  A DATUM ATTACHMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Székhelye Durham, Egyesült Királyság.

 8. NEXIA VITAL SL

  Spanyolország

  A NEXIA VITAL SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidro-tisztítógépek, Söprőgépek, ipari, industrial cleaning machinery rental, Hidro-tisztítógépek, és Söprőgépek, ipari. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 1. BEMA GMBH MASCHINENFABRIK

  Németország

  A BEMA GMBH MASCHINENFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sweepers. Székhelye Voltlage, Németország.

 2. COLAS CLEANING EQUIPMENT

  Belgium

  A COLAS CLEANING EQUIPMENT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Söprőgépek, ipari, exhaust fans for car washes, és Söprőgépek, ipari. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. DIBO

  Belgium

  A DIBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Söprőgépek, ipari, Nagynyomású tisztítógépek, Söprőgépek, ipari, és Nagynyomású tisztítógépek. Székhelye Arendonk, Belgium.

 4. DIMENSIONE PULITO SRL

  Olaszország

  A DIMENSIONE PULITO SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Székhelye Elmas, Olaszország.

 5. INDUSTRIAL CLEANING

  Hollandia

  A INDUSTRIAL CLEANING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial sweepers, és spare parts for sweepers. Székhelye Veenendaal, Hollandia.

 6. CEKSAN SWEEPING MACHINES

  Törökország

  A CEKSAN SWEEPING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum cleaners for industrial use. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. CK TEC CO., LTD

  Dél-Korea

  A CK TEC CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Székhelye Paju-si,Gyeonggi-do, Korea, Dél-Korea.

 8. HAINS

  Dél-Korea

  A HAINS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söprőgépek, ipari. Székhelye Incheon, Korea, Dél-Korea.