• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sók- ipari felhasználásra

A keresés eredménye

Sók- ipari felhasználásra - Import export

 1. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Türkheim, Németország.

 2. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Fellbach, Németország.

 3. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Németország

  Verified by europages badge

  A DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripari készítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Sók, ipari felhasználásra, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Sók, ipari felhasználásra, mineral salts, iron, zinc, Magnesium, és copper. Székhelye Emmerthal, Németország.

 4. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vízelőkészítő szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Vízlágyító szerek, Természetes polimerek, Ipari szennyvíz - feldolgozás, import-export of raw materials, calcium carbonate producer, supplier of water treatment solution, natural water softening solution, és Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Dinard, Franciaország.

 5. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Duisburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COLORICIO.SRL

  Románia

  A COLORICIO.SRL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sea transport, rolled steels, industrial salts in tablet form, és table salt. Székhelye Baia Mare, Románia.

 2. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Németország

  A ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food salt, és water softener salt. Székhelye Pritzwalk, Németország.

 3. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Németország

  A SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Só, Só, sodium chloride, és calcium chloride. Székhelye Halle, Németország.

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Németország

  A SALZ-HELMREICH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, gem salt, bath salts, és Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Nürnberg, Németország.

 5. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Németország

  A CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, calcium chloride, sodium sulphate, magnesium sulfate, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Lehrte, Németország.

 1. SALES DEL CENTRO

  Spanyolország

  A SALES DEL CENTRO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, road maintenance salt and sand, Csomagolóvállalatok, chlorine for water, és Cleaning products. Székhelye Tarancon, Spanyolország.

 2. PAG 91 D.O.O.

  Horvátország

  A PAG 91 D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, food salt, table salt, Sók, ipari felhasználásra, és salt processing and sale. Székhelye Pag, Horvátország.

 1. SALDOSA

  Spanyolország

  A SALDOSA, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, industrial salts, food salt, Sók, ipari felhasználásra, és Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Beriáin-Navarra, Spanyolország.

 2. OMEGA LINE EGYPT

  Egyiptom

  A OMEGA LINE EGYPT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum salt. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 3. KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH

  Németország

  A KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is table salt, és industrial salts. Székhelye Duisburg, Németország.

 4. GRUPO SALINA

  Spanyolország

  A GRUPO SALINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Abrera-Barcelona, Spanyolország.

 5. CRISTALLIDISALE

  Olaszország

  A CRISTALLIDISALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, food salt, unprocessed sea salt, és Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Margherita Di Savoia, Olaszország.

 6. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spanyolország

  A DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fine grain cooking sea salt. Székhelye Marchuquera (valencia) Spain, Spanyolország.

 7. GULER TUZ

  Törökország

  A GULER TUZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial salts, gem salt, edible salt, és table salt. Székhelye Konya, Törökország.

 8. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spanyolország

  A INFOSA SALINES DE LA TRINITAT, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Sók, ipari felhasználásra, salt processing and sale, services and activities concerning the food and preserved food industry, és unprocessed sea salt. Székhelye Rubí - Barcelona, Spanyolország.

 1. SALTADE

  Törökország

  A SALTADE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum salt, és dishwasher salt. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Svédország

  A TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, és Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Helsingborg, Svédország.

 3. ZOUTMAN

  Belgium

  A ZOUTMAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Só. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Sók, ipari felhasználásra, industrial salts in powder form, és bath salts. Székhelye Roeselare, Belgium.

 4. CICEK TUZ

  Törökország

  A CICEK TUZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible salt, gem salt, és Water softening salt. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Németország

  A S.A.L.T. CONSULTING GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ásványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sók, ipari felhasználásra, Sók, ipari felhasználásra, potassium ores, potassium and derivatives, és Magnesium. Székhelye Ahaus, Németország.

 6. SALINE S.R.L.

  Olaszország

  A SALINE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Só, Só, és unprocessed sea salt. Székhelye Margherita Di Savoia, Olaszország.

 7. GLOBAL SRL

  Olaszország

  A GLOBAL SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is unprocessed sea salt, food salt, és industrial chemical products. Székhelye Scarmagno, Olaszország.

 8. EVO INVEST LTD

  Bulgária

  A EVO INVEST LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Frozen foods, frozen meats, services for commerce, és auto transport service. Székhelye Dobrich, Bulgária.

 9. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Ausztria

  A CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Székhelye Wien, Ausztria.

 10. OMNIASALE

  Olaszország

  A OMNIASALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sók, ipari felhasználásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is calcium chloride, Water softening salt, sodium bicarbonate, és Road salt. Székhelye telgate, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Sók- ipari felhasználásra - Import export

Találatok száma

1137 Vállalat