• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sínek - vasfémek

A keresés eredménye

Sínek - vasfémek - Import export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Törökország

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. has been established in 1983, in order to perform mass production of ornamental wrought iron products, as the first in its sector in Turkey. The company had set up ISO 9001 quality assurance system and been certified in 1999, proudly being the first wrought iron manufacturer certified with ISO 9001 in the world. The company has become a big family with its 250 dealers located on every point of Turkey. With its dedicated Machine Manufacturing Section, the company is able to; -produce some special machines -build up mass production lines -produce / renew dies used in production -perform maintenance and repairment of all machines By the design center under the same roof, We produce; •FORGED BALUSTERS •BOWED BALUSTERS •HOT FORGED IRONS •HOT FORGED PIECES •HOT FORGED SPEARS •LIGHT HEAVY BAROQUES •FORGED HANDRAILS / PROFILES •POST TOPS •ORNAMENTAL LEAVES •ORNAMENTAL SHEETS •CUT SHEET METAL •FORMED SHEETS •MOUNTING ACCESSORİES •METAL ARTS (PIRUDEM) Contact us for more information !

 2. SCHOCK GROUP

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHOCK GROUP, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fióksínek, Telescopic rails, Assemblies, Assembly production, Ball guides, Plastic injection-moulded parts, Powder coatings, Injection-moulded parts, és special profiles. Székhelye Urbach, Németország.

 3. PATRY

  Franciaország

  A PATRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Sínek - vasfémek, és Points and crossings for railway lines. Székhelye Persan, Franciaország.

 4. GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH

  Németország

  A GLEISBAU FÜLLBERG GESELLSCHAFT FÜR BAU UND LIEFERUNG VON GLEISANLAGEN ALLER ART MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Székhelye Dortmund, Németország.

 5. CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE

  Törökország

  A CHAIN LINK FENCE & GRASS FENCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Wicker fences, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, safety barriers, és Garden decorations. Székhelye Izmit / Kocaeli, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH

  Németország

  A GOLDSCHMIDT THERMIT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasút - vágányfektetés és karbantartás, tramway and railway superstructure, railway and tramway rails, Vasút - vágányfektetés és karbantartás, és rollers. Székhelye Leipzig, Németország.

 2. VOSSLOH FRANCE

  Franciaország

  A VOSSLOH FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, és Sínek - vasfémek. Székhelye Rueil-Malmaison Cedex, Franciaország.

 3. FEICHTINGER GMBH

  Ausztria

  A FEICHTINGER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Székhelye Köstendorf, Ausztria.

 4. STE DE PROFILAGE DU POITOU

  Franciaország

  A STE DE PROFILAGE DU POITOU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Sínek - vasfémek, és screws. Székhelye La Creche, Franciaország.

 5. JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH

  Németország

  A JOSEF HELL BAUUNTERNEHMEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Ipari csövek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Bad Kissingen, Németország.

 1. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Seevetal, Németország.

 2. SIEMENS AG

  Németország

  A SIEMENS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, Sínek - vasfémek, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, és Alapmunkálatok. Székhelye Berlin, Németország.

 1. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Németország

  A BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Építőipari gépek, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Halle, Németország.

 2. BALFOUR BEATTY RAIL GMBH

  Németország

  A BALFOUR BEATTY RAIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Építőipari gépek, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Braunschweig, Németország.

 3. THYSSENKRUPP LANGSCHIENEN GMBH

  Németország

  A THYSSENKRUPP LANGSCHIENEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Sínek - vasfémek, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Sínek - vasfémek, Ipari épületépítés, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye Königsborn, Németország.

 4. KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH

  Németország

  A KNAPE GRUPPE HOLDING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőipari gépek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Alapmunkálatok, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építőipari gépek, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Alapmunkálatok. Székhelye Kirchheim Bei München, Németország.

 5. CARLO VANOLI AG THALWIL

  Svájc

  A CARLO VANOLI AG THALWIL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Samstagern, Svájc.

 6. SCHNEIDER & SCHNEIDER GMBH

  Németország

  A SCHNEIDER & SCHNEIDER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Winsen, Németország.

 7. KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO.

  Németország

  A KOMANDITGESELLSCHAFT EMS GLEISBAU GMBH & CO., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Seevetal, Németország.

 8. TECHENERGOPROM LTD

  Ukrajna

  A TECHENERGOPROM LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 1. SCHWEERBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHWEERBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Sínek - vasfémek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Berlin, Németország.

 2. SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH

  Németország

  A SENDOGAN BAHNDIENSTE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 3. AUGUSTA GLEISTECHNIK GMBH

  Németország

  A AUGUSTA GLEISTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Augsburg, Németország.

 4. GLEISBAU GMBH & CO. KG THÜRINGEN-SÜNNA

  Németország

  A GLEISBAU GMBH & CO. KG THÜRINGEN-SÜNNA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Sünna, Németország.

 5. XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG

  Németország

  A XAVER PITTRICH GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye München, Németország.

 6. DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A DIPL. ING. DINSTL & RESINGER & CO. GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Wien, Ausztria.

 7. WALTER GASTHAUS GLEIS- UND TIEFBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  A WALTER GASTHAUS GLEIS- UND TIEFBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Duisburg, Németország.

 8. KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH

  Németország

  A KGT GLEIS- UND TIEFBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Berlin, Németország.

 9. KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A KAMPMANN GLEISSICHERUNGSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sínek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Székhelye Hannover, Németország.

 10. GLEISBAU SABRODT GMBH

  Németország

  A GLEISBAU SABRODT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Sínek - vasfémek, Építőipari gépek, Alapmunkálatok, és Szakipari munka. Székhelye Elsterheide, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes