• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sífelvonók

A keresés eredménye

Sífelvonók - Import export

 1. CALISICI MAKINA ELEKTRIK OTOMASYON SAN. TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A CALISICI MAKINA ELEKTRIK OTOMASYON SAN. TIC. LTD.STI., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sífelvonók. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. REITERALM & FAGERALM BERGBAHNEN

  Ausztria

  A REITERALM & FAGERALM BERGBAHNEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sífelvonók. Székhelye Schladming, Ausztria.

 3. CHALET BEAU SOLEIL

  Franciaország

  A CHALET BEAU SOLEIL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sífelvonók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is o-rings, és extreme sports. Székhelye Richebourg, Franciaország.

 4. BESKID SPORT ARENA

  Lengyelország

  A BESKID SPORT ARENA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Sífelvonók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ski-lift. Székhelye Szczyrk, Lengyelország.

 5. ASTER, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ASTER, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Informatika - szoftverek, Sífelvonók, és Informatika - szoftverek. Székhelye Jicín, Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COMPAGNIE DU MONT-BLANC

  Franciaország

  A COMPAGNIE DU MONT-BLANC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Sífelvonók, és Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Székhelye Chamonix, Franciaország.

 2. SKI PARK RUZOMBEROK A.S.

  Szlovákia

  A SKI PARK RUZOMBEROK A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Szálloda, Sífelvonók, és Szálloda. Székhelye Ruzomberok, Szlovákia.

 3. PENZIÓN STARÁ FARA

  Szlovákia

  A PENZIÓN STARÁ FARA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Szálloda, Sífelvonók, és Szálloda. Székhelye Makov , Szlovákia.

 4. SACHTICKY, A. S.

  Szlovákia

  A SACHTICKY, A. S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sportlétesítmény-építés, Sífelvonók, Sportlétesítmény-építés, és Sífelvonók. Székhelye Banská Bystrica , Szlovákia.

 5. JASED, S.R.O.

  Szlovákia

  A JASED, S.R.O., tevékenységi ágazata Ellátás, élelmezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Sport és szabadidő, Sífelvonók, és Sport és szabadidő. Székhelye Belá - Dulice , Szlovákia.

 1. LIFTMONT S.N.C.

  Olaszország

  A LIFTMONT S.N.C., tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Libegők, Sífelvonók, és Libegők. Székhelye Gais, Olaszország.

 2. MIRO TOURS S.R.O.

  Szlovákia

  A MIRO TOURS S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szálloda. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Irodák, utazási, Sífelvonók, és Irodák, utazási. Székhelye Námestovo , Szlovákia.

 1. SCHWIENBACHER COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L.

  Olaszország

  A SCHWIENBACHER COSTRUZIONI MECCANICHE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Sífelvonók, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Sífelvonók. Székhelye Lana, Olaszország.

 2. DOPPELMAYR LANOVÉ DRÁHY, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A DOPPELMAYR LANOVÉ DRÁHY, SPOL. S R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 3. STE D'EXPLOITATION DE LA VALLEE DES BELLEVILLE

  Franciaország

  A STE D'EXPLOITATION DE LA VALLEE DES BELLEVILLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye St Martin De Belleville, Franciaország.

 4. BONERA, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A BONERA, S.R.O., tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 5. SSZ BLAHUTA SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SSZ BLAHUTA SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Ostrava - Kuncice, Cseh Köztársaság.

 6. SEILBAHN KOMPERDELL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A SEILBAHN KOMPERDELL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sífelvonók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, és Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Székhelye Serfaus, Ausztria.

 7. SEMVAL

  Franciaország

  A SEMVAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Valmeinier, Franciaország.

 8. J+B MIKESKA - ING. JAN MIKESKA

  Cseh Köztársaság

  A J+B MIKESKA - ING. JAN MIKESKA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Frenstát Pod Radhostem , Cseh Köztársaság.

 1. TRANSUNIT, S.R.O.

  Szlovákia

  A TRANSUNIT, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Bardejov , Szlovákia.

 2. SKI AREÁL MOSTY U JABLUNKOVASKI BESKYDY, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SKI AREÁL MOSTY U JABLUNKOVASKI BESKYDY, S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Mosty U Jablunkova, Cseh Köztársaság.

 3. FATRA SKI, S.R.O.

  Szlovákia

  A FATRA SKI, S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Vrútky , Szlovákia.

 4. MONTAIR CHRUDIM, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A MONTAIR CHRUDIM, SPOL. S R.O., tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Ipari épületépítés, Sífelvonók, és Ipari épületépítés. Székhelye Chrudim, Cseh Köztársaság.

 5. STE ELECTRO MECANIQUE ELECTRONIQUE ROGER

  Franciaország

  A STE ELECTRO MECANIQUE ELECTRONIQUE ROGER, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Passy, Franciaország.

 6. SOC DES TELEPORTES BETTEX MONT-D'ARBOIS - S T M B A

  Franciaország

  A SOC DES TELEPORTES BETTEX MONT-D'ARBOIS - S T M B A, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye St Gervais Les Bains, Franciaország.

 7. HORSKÁ BOUDA CIHALKA

  Cseh Köztársaság

  A HORSKÁ BOUDA CIHALKA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Olesnice V Orlických Horách, Cseh Köztársaság.

 8. BURIGO ITALO S.R.L.

  Olaszország

  A BURIGO ITALO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, Libegők, Sífelvonók, és Libegők. Székhelye Longarone, Olaszország.

 9. ARRAKIS, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ARRAKIS, S.R.O., tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Zaclér, Cseh Köztársaság.

 10. BARVITA S.R.O. - APARTMÁNY U SJEZDOVEK

  Cseh Köztársaság

  A BARVITA S.R.O. - APARTMÁNY U SJEZDOVEK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sífelvonók, és Sífelvonók. Székhelye Hradec Králové, Cseh Köztársaság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes