• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sárgarézdrótok és -kábelek

A keresés eredménye

Sárgarézdrótok és -kábelek - Import export

 1. GUZEL METAL BRASS MILL

  Törökország

  A GUZEL METAL BRASS MILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, és Huzalrúgók. Székhelye Tipton, Egyesült Királyság.

 3. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Németország

  A BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konfekcionált kábelek, Hőmérséklet-érzékelők, Konfekcionált kábelek, cables for industry, Hőmérséklet-érzékelők, és temperature measurement. Székhelye Viersen, Németország.

 4. HANSON SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A HANSON SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 5. PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY

  Kína

  A PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Székhelye Hengshui, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Egyesült Királyság

  A FLEXAL SPRINGS UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. CENTRAL SPRINGS

  Egyesült Királyság

  A CENTRAL SPRINGS, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 3. BARON SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A BARON SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 4. SCREEN SYSTEMS WIRE WORKERS LTD

  Egyesült Királyság

  A SCREEN SYSTEMS WIRE WORKERS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye St. Helens, Egyesült Királyság.

 5. HY-TEN WELDED MESH CO LTD

  Egyesült Királyság

  A HY-TEN WELDED MESH CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Wolverhampton, Egyesült Királyság.

 1. SPRINGMASTERS LTD

  Egyesült Királyság

  A SPRINGMASTERS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 2. HILL & SONS

  Egyesült Királyság

  A HILL & SONS, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye High Peak, Egyesült Királyság.

 1. JOHN STANIAR & CO LTD

  Egyesült Királyság

  A JOHN STANIAR & CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 2. CALDWELL FILTRATION LTD

  Egyesült Királyság

  A CALDWELL FILTRATION LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 3. SARGENT ELECTRICAL SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A SARGENT ELECTRICAL SERVICES LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Beverley, Egyesült Királyság.

 4. UK SPRINGS

  Egyesült Királyság

  A UK SPRINGS, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Sawbridgeworth, Egyesült Királyság.

 5. OWEN SPRINGS

  Egyesült Királyság

  A OWEN SPRINGS, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Gateshead, Egyesült Királyság.

 6. LION SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A LION SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 7. SPRINGPART MANUFACTURING LTD

  Egyesült Királyság

  A SPRINGPART MANUFACTURING LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 8. J W LISTER LTD

  Egyesült Királyság

  A J W LISTER LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 1. J E S MANUFACTURING CO LTD

  Egyesült Királyság

  A J E S MANUFACTURING CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 2. R & J HARNESSES LTD

  Egyesült Királyság

  A R & J HARNESSES LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Deeside, Egyesült Királyság.

 3. SPRINGCOIL LTD

  Egyesült Királyság

  A SPRINGCOIL LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 4. SPRINGCO

  Egyesült Királyság

  A SPRINGCO, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Craigavon, Egyesült Királyság.

 5. JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD

  Egyesült Királyság

  A JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Skipton, Egyesült Királyság.

 6. J T ADAMS (SPRINGS) LTD

  Egyesült Királyság

  A J T ADAMS (SPRINGS) LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye West Bromwich, Egyesült Királyság.

 7. K N PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A K N PRODUCTS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 8. JONES SPRINGS ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A JONES SPRINGS ENGINEERING LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Wednesbury, Egyesült Királyság.

 9. ALBERTA SPRINGS

  Egyesült Királyság

  A ALBERTA SPRINGS, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 10. MICRO SPRING & PRESSWORK CO LTD

  Egyesült Királyság

  A MICRO SPRING & PRESSWORK CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes