• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sárgarézdrótok és -kábelek

A keresés eredménye

Sárgarézdrótok és -kábelek - Import export

 1. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Huzalrúgók, és Huzalrúgók. Székhelye Tipton, Egyesült Királyság.

 2. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Németország

  A BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konfekcionált kábelek, Hőmérséklet-érzékelők, Konfekcionált kábelek, cables for industry, Hőmérséklet-érzékelők, és temperature measurement. Székhelye Viersen, Németország.

 3. GUZEL METAL BRASS MILL

  Törökország

  A GUZEL METAL BRASS MILL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Egyesült Királyság

  A FLEXAL SPRINGS UK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. HANSON SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A HANSON SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JONES SPRINGS ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A JONES SPRINGS ENGINEERING LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Wednesbury, Egyesült Királyság.

 2. BOOTH WIRE PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A BOOTH WIRE PRODUCTS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Brighouse, Egyesült Királyság.

 3. G JOHN POWER LTD

  Egyesült Királyság

  A G JOHN POWER LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Halesowen, Egyesült Királyság.

 4. T COLE & SON

  Egyesült Királyság

  A T COLE & SON, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Carrickfergus, Egyesült Királyság.

 5. GME

  Egyesült Királyság

  A GME, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Coatbridge, Egyesült Királyság.

 1. VALLEY SPRING CO LTD

  Egyesült Királyság

  A VALLEY SPRING CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Chesterfield, Egyesült Királyság.

 2. CHELTENHAM ROAD ENGINEERING CO LTD

  Egyesült Királyság

  A CHELTENHAM ROAD ENGINEERING CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 1. HY-TEN WELDED MESH CO LTD

  Egyesült Királyság

  A HY-TEN WELDED MESH CO LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Wolverhampton, Egyesült Királyság.

 2. SPRINGMAKERS (REDDITCH) LTD

  Egyesült Királyság

  A SPRINGMAKERS (REDDITCH) LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Ross-On-Wye, Egyesült Királyság.

 3. EUROPEAN SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A EUROPEAN SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye St. Columb, Egyesült Királyság.

 4. BETHEL RHODES LTD

  Egyesült Királyság

  A BETHEL RHODES LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Keighley, Egyesült Királyság.

 5. EURO SPRINGS

  Egyesült Királyság

  A EURO SPRINGS, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Dungannon, Egyesült Királyság.

 6. LION SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A LION SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 7. HAMPSHIRE RIGGING SERVICES

  Egyesült Királyság

  A HAMPSHIRE RIGGING SERVICES, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Romsey, Egyesült Királyság.

 8. INDUSTRIAL GAS SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A INDUSTRIAL GAS SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Mitcham, Egyesült Királyság.

 1. ORMISTON WIRE LTD

  Egyesült Királyság

  A ORMISTON WIRE LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Isleworth, Egyesült Királyság.

 2. N S T WELDING

  Egyesült Királyság

  A N S T WELDING, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 3. K N PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A K N PRODUCTS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 4. R & J HARNESSES LTD

  Egyesült Királyság

  A R & J HARNESSES LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Deeside, Egyesült Királyság.

 5. SOUTHERN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A SOUTHERN SPRINGS & PRESSINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye New Milton, Egyesült Királyság.

 6. EUROPEAN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A EUROPEAN SPRINGS & PRESSINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Beckenham, Egyesült Királyság.

 7. CALDWELL FILTRATION LTD

  Egyesült Királyság

  A CALDWELL FILTRATION LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Warrington, Egyesült Királyság.

 8. TEKNIKKA LTD

  Egyesült Királyság

  A TEKNIKKA LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye Lewes, Egyesült Királyság.

 9. MORTIMER SPRINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A MORTIMER SPRINGS LTD, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, Huzalrúgók, Drótláncok, nem hegesztett szemekkel, és Huzalrúgók. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 10. TELBANT A.Ş.

  Törökország

  A TELBANT A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sárgarézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flux cored wire, és systems and machines for drawing metal wire. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes