• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ruházat - ipari gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ruházat - ipari gépek és eszközök - Import export

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Eichenzell, Németország.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CASA VACANZE SELVA DI MONTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Empoli, Olaszország.

 3. SICILIA CONFEZIONI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICILIA CONFEZIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruhaipar - beszállított cikkek, Női felsőruházat, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Női felsőruházat. Székhelye Bronte, Olaszország.

 4. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Mörfelden-Walldorf, Németország.

 5. SOBRIA COLLECTION INDUSTRIA ABBIGLIAMENTO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SOBRIA COLLECTION INDUSTRIA ABBIGLIAMENTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile accessories, women clothes manufacturing, clothing industry, model preparation, Custom production, Clothing sewing, Italian stylists, clothing models, és in-house production. Székhelye San Giuseppe Vesuviano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RDF GROUP LLC

  Oroszország

  A RDF GROUP LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kirakatbábuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Didaktikai anyagok és taneszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Didaktikai anyagok és taneszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és tailoring accessory. Székhelye Moscow, Oroszország.

 2. TRIBU DE PARIS

  Franciaország

  A TRIBU DE PARIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Pelyhesítés, textíliák, custom-made clothing, embroidery, Textilnyomás, és Pelyhesítés, textíliák. Székhelye Ivry Sur Seine, Franciaország.

 3. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A PIERANGELO SERVICE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, manufacture of special machinery, Machine maintenance, és bespoke machining. Székhelye Teolo, Olaszország.

 4. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgium

  A BONAS TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Marke, Belgium.

 5. BLUE STAR

  Belgium

  A BLUE STAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiegészítők, ruházathoz, Kalapok és sapkák, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Kiegészítők, ruházathoz, Kalapok és sapkák, straps, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Melle, Belgium.

 1. AKC TEXTILES

  Hollandia

  A AKC TEXTILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - textíliák és ruházat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, és professional attire for hotels. Székhelye Zevenaar, Hollandia.

 2. SPETSTEHPROM SIG

  Ukrajna

  A SPETSTEHPROM SIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for the clothing industry, és laboratory chairs. Székhelye Cherkassy, Ukrajna.

 1. HENRI PETIT & CIE

  Franciaország

  A HENRI PETIT & CIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Székhelye Aubenas, Franciaország.

 2. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Németország

  A ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csipke, hímzés, szalagok és tüll. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövetek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövetek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Gerstetten, Németország.

 3. SEWPORT

  Egyesült Királyság

  A SEWPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. BROOKLYN

  Belgium

  A BROOKLYN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Férfi felsőruházat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Kiegészítők, ruházathoz, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Harelbeke, Belgium.

 5. CONSULENZATTIVA

  Olaszország

  A CONSULENZATTIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor pumps, és civil defence work and equipment. Székhelye Lograto, Olaszország.

 6. WURGLITSCH OG NÄHMASCHINENCENTER

  Ausztria

  A WURGLITSCH OG NÄHMASCHINENCENTER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Vösendorf, Ausztria.

 7. NÄHMASCHINEN DEALER

  Németország

  A NÄHMASCHINEN DEALER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Geisenhausen, Németország.

 8. WÄSCHEREITECHNIK ANTON INH. ULRICH ANTON

  Németország

  A WÄSCHEREITECHNIK ANTON INH. ULRICH ANTON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Forst, Németország.

 1. MARTIN SAMMLER GMBH & CO.KG

  Németország

  A MARTIN SAMMLER GMBH & CO.KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Flörsheim, Németország.

 2. METALLBAU ROHRBERG

  Németország

  A METALLBAU ROHRBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Schotten, Németország.

 3. NIKA CLEANING

  Németország

  A NIKA CLEANING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Ahlen, Németország.

 4. HEI.BER.TEX. THOMAS HEISER

  Németország

  A HEI.BER.TEX. THOMAS HEISER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Fonóipari és cérnagyári termékek, Műszaki textíliák, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Fonóipari és cérnagyári termékek, és Műszaki textíliák. Székhelye Wuppertal, Németország.

 5. GEWATEX GMBH

  Németország

  A GEWATEX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Zwiefalten, Németország.

 6. NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH

  Németország

  A NÄHMASCHINEN-SERVICE KRAUS & PARTNER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 7. ROLF KALTENBACH

  Németország

  A ROLF KALTENBACH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilnyomógépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Hímzőgépek és tartozékok. Székhelye Reutlingen, Németország.

 8. METATEX GMBH TEXTILMASCHINEN

  Németország

  A METATEX GMBH TEXTILMASCHINEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Krefeld, Németország.

 9. CRAFTINK

  Lengyelország

  A CRAFTINK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Myszków, Lengyelország.

 10. MULTIMATIC ILSA DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A MULTIMATIC ILSA DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Melle, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Ruházat - ipari gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

5043 Vállalat