• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ruházat - ipari gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ruházat - ipari gépek és eszközök - Import export

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Eichenzell, Németország.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CASA VACANZE SELVA DI MONTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Empoli, Olaszország.

 3. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Mörfelden-Walldorf, Németország.

 4. SICILIA CONFEZIONI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICILIA CONFEZIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruhaipar - beszállított cikkek, Női felsőruházat, Ruhaipar - beszállított cikkek, és Női felsőruházat. Székhelye Bronte, Olaszország.

 5. RDF GROUP LLC

  Oroszország

  A RDF GROUP LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kirakatbábuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Didaktikai anyagok és taneszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Didaktikai anyagok és taneszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és tailoring accessory. Székhelye Moscow, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRIBU DE PARIS

  Franciaország

  A TRIBU DE PARIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilnyomás, Pelyhesítés, textíliák, custom-made clothing, embroidery, Textilnyomás, és Pelyhesítés, textíliák. Székhelye Ivry Sur Seine, Franciaország.

 2. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A PIERANGELO SERVICE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, manufacture of special machinery, Machine maintenance, és bespoke machining. Székhelye Teolo, Olaszország.

 3. CONSULENZATTIVA

  Olaszország

  A CONSULENZATTIVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor pumps, és civil defence work and equipment. Székhelye Lograto, Olaszország.

 4. HENRI PETIT & CIE

  Franciaország

  A HENRI PETIT & CIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Székhelye Aubenas, Franciaország.

 5. ALFATEX

  Belgium

  A ALFATEX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és pressure-sensitive tapes. Székhelye Petegem-Leie, Belgium.

 1. RIMGM GMBH

  Németország

  A RIMGM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Varrógépek és tartozékok, ipari -, ironer, és steam wand. Székhelye Reutlingen, Németország.

 2. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Németország

  A ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csipke, hímzés, szalagok és tüll. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövetek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövetek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Gerstetten, Németország.

 1. AKC TEXTILES

  Hollandia

  A AKC TEXTILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - textíliák és ruházat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, és professional attire for hotels. Székhelye Zevenaar, Hollandia.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgium

  A BONAS TEXTILE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Marke, Belgium.

 3. BLUE STAR

  Belgium

  A BLUE STAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruhaipar - beszállított cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiegészítők, ruházathoz, Kalapok és sapkák, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Kiegészítők, ruházathoz, Kalapok és sapkák, straps, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Melle, Belgium.

 4. BROOKLYN

  Belgium

  A BROOKLYN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Férfi felsőruházat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Kiegészítők, ruházathoz, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Harelbeke, Belgium.

 5. SEWPORT

  Egyesült Királyság

  A SEWPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. SPETSTEHPROM SIG

  Ukrajna

  A SPETSTEHPROM SIG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, machines and equipment for the clothing industry, laboratory chairs, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Cherkassy, Ukrajna.

 7. SPEZIMA GMBH

  Németország

  A SPEZIMA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Mosógépek és centrifugák, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Gerstungen, Németország.

 8. E. PACKPFEIFER

  Ausztria

  A E. PACKPFEIFER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Wien, Ausztria.

 1. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Németország

  A STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Köln, Németország.

 2. H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK

  Németország

  A H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Darmstadt, Németország.

 3. NÄHMASCHINENTECHNIK LOTHAR BAUER

  Németország

  A NÄHMASCHINENTECHNIK LOTHAR BAUER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Weihmichl, Németország.

 4. NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH

  Németország

  A NAEHMASCHINEN- UND HANDARBEITS-CENTRUM ZIMMERER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Kirchheim, Németország.

 5. SCHUF NÄHTECHNIK GMBH

  Németország

  A SCHUF NÄHTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Enger, Németország.

 6. PNT-SERVICE

  Németország

  A PNT-SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Kempten, Németország.

 7. STICK-TEC SERVICE CENTER GMBH

  Németország

  A STICK-TEC SERVICE CENTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Gladbeck, Németország.

 8. WWW.SCHUHTROCKNER.DE

  Németország

  A WWW.SCHUHTROCKNER.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Rötha / Ot Oelzschau, Németország.

 9. GEISSMANN AND FILS

  Marokkó

  A GEISSMANN AND FILS, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Fémgravírozógépek, Kenőanyagok, Szállítóberendezések és -rendszerek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Fémgravírozógépek, Kenőanyagok, és Szállítóberendezések és -rendszerek. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 10. MONDOFFICINE

  Olaszország

  A MONDOFFICINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tool trolleys. Székhelye San Giovanni In Marignano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Ruházat - ipari gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

5 043 Vállalat