• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rudak - vasfémek

A keresés eredménye

Rudak - vasfémek - Import export

 1. LICHARZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Licharz GmbH is a leading manufacturer of technical plastics specialising in maximum performance for trade and industry. With our headquarters in Germany and sites in France and England, we are active worldwide and offer quick delivery. Our product portfolio includes a wide range of extremely durable technical plastics that are used in numerous sectors. Why choose Licharz? Tailor-made solutions: we provide individual solutions tailored to our customers' needs. Top quality: our products are characterised by high quality and durability. Quick availability: thanks to our storage capacities, we are able to react quickly to the requirements of our customers to ensure rapid delivery. Comprehensive expertise: with our extensive experience and industry-specific knowledge, we are a competent partner for our customers. We are active in a wide range of sectors worldwide including agriculture, construction, electrical engineering, renewable energies, vehicle construction, the aerospace industry, mechanical engineering, the food industry and many more. Our in-depth knowledge of the requirements of these sectors makes us a first-class adviser and reliable partner for buyers, distributors, processors and users.

 2. TRANSCERAM GMBH

  Németország

  A TRANSCERAM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia termékek, ipari, hard metals, Kerámia termékek, ipari, technical ceramic mixtures, és bushings. Székhelye Laudenbach, Németország.

 3. HIZIRFERFORJE

  Törökország

  A HIZIRFERFORJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forging metals, forged products, és industrial doors. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Németország

  A LIMA CUTTING TOOLS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros, Kéziszerszámok, precíziós ipari, nem motoros, Kéziszerszámok, fémmegmunkáláshoz, nem motoros, és Hordozható szerszámok fémmegmunkáláshoz, motoros. Székhelye Norderstedt, Németország.

 5. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanyolország

  A LAMINADOS LOSAL SA, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, metal inserts, és sections. Székhelye Gernika - Vizcaya, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ANTEJAS, UAB

  Litvánia

  A ANTEJAS, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, Rudak - vasfémek, round bars of special steels, Acélok és fémek - darabolás, round metal bars, és Rudak - vasfémek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 2. DRGM METALLI SRL

  Olaszország

  A DRGM METALLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Scrap metal business, iron incrustation, metal scrap recovery, és ferrous waste disposal. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 3. LANGESCHEID

  Németország

  A LANGESCHEID, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Schalksmühle, Németország.

 4. ARTIM METAL ELEKTRIK

  Törökország

  A ARTIM METAL ELEKTRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Törökország

  A TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok, galvanized wire, cords, Kapcsok, és studded gabions. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI

  Törökország

  A ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, Rudak - vasfémek, és profiles for automobiles. Székhelye Tuzla, Törökország.

 2. CRON METALS

  Ukrajna

  A CRON METALS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrat nélküli csövek - vasfémek, Varrat nélküli csövek - vasfémek, és Forged steel bars. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 1. LAXCON STEELS LTD

  India

  A LAXCON STEELS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, flat bars of special steels, ingots, Rudak - vasfémek, és metal billets. Székhelye Ahmedabad, India.

 2. HURT-MET

  Lengyelország

  A HURT-MET, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Lemezek és szalagok - vasfémek, iron materials, Acél, Lemezek és szalagok - vasfémek, és lamp-holders. Székhelye Koło, Lengyelország.

 3. STTM PLUS

  Tunézia

  A STTM PLUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek feldolgozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, és Rudak - vasfémek. Székhelye Tunis, Tunézia.

 4. GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. BALTMET GROUP, LTD

  Lettország

  A BALTMET GROUP, LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel construction, és Round reinforcing bars. Székhelye Riga, Lettország.

 6. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Románia

  A MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, Profilok - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, Hidegen hengerelt szalagacél, Rudak - vasfémek, Profilok - nemvasfémek, Drótok és kábelek - nemvasfémek, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Hunedoara, Románia.

 7. GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J.

  Lengyelország

  A GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerekek és görgők, Rudak - vasfémek, Kerekek és görgők, és Rudak - vasfémek. Székhelye Kolo, Lengyelország.

 8. AZIZOGLU A.Ş

  Törökország

  A AZIZOGLU A.Ş, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Şirnak, Törökország.

 1. TIANJIN JINTAITE IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  Kína

  A TIANJIN JINTAITE IMPORT & EXPORT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Tianjin, Kína.

 2. SHRIBHAIRAV FORGE

  Amerikai Egyesült Államok

  A SHRIBHAIRAV FORGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel flanges. Székhelye United States, Amerikai Egyesült Államok.

 3. JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD

  Kína

  A JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Jiaxing, Kína.

 4. GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI

  Törökország

  A GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL

  Lengyelország

  A STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forged steel accessories, és steel sheet. Székhelye Grodzisk Maz / Kałęczyn, Lengyelország.

 6. AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S

  Törökország

  A AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Cayirova/kocaeli, Törökország.

 7. BHAWANI INDUSTRIES LIMITED

  India

  A BHAWANI INDUSTRIES LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Székhelye Mandi Gobindgarh, India.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Rudak - vasfémek, és Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Tarnow, Lengyelország.

 9. ALRO S.A.

  Románia

  A ALRO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, Alumínium és ötvözetek, Rudak - vasfémek, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Slatina, Románia.

 10. ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE

  Franciaország

  A ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Profilok - vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, és Profilok - vasfémek. Székhelye Isbergues, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Rudak - vasfémek - Import export

Találatok száma

1966 Vállalat