• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rozsdamentes kazánok

A keresés eredménye

Rozsdamentes kazánok - Import export

 1. STAES.COM

  Belgium

  Verified by europages badge

  We currently have 3092 tanks in stock, ready to deliver, and 160 in production. We supply a wide range of stainless steel and polyester tanks. We have a large inventory of new and used vats that you can purchase in their current state or have modified in our workshop. We sell power-assisted and unassisted process agitators.

 2. PATENT KFT.

  Magyarország

  Verified by europages badge

  A PATENT KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Ellátóhajók, Tárolótartályok, custom-made tanks, Rozsdamentes kazánok, stainless steel cisterns, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és equipment for the pharmaceutical industry. Székhelye Cegled, Magyarország.

 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ACCASTILLAGE VIOLLEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Rozsdamentes acél, stainless steel lines, és shaping of stainless steel pipes. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 4. AQVAPOS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AQVAPOS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Pforzheim, Németország.

 5. CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Geretsried, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ATELIERS PIRET SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ATELIERS PIRET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Nemes és különleges acél, Rozsdamentes kazánok, és Nemes és különleges acél. Székhelye Ampsin, Belgium.

 2. HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Ellerau, Németország.

 3. EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Springe, Németország.

 4. SVTM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SVTM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, és Rozsdamentes acél. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 5. CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL

  Spanyolország

  A CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial assemblies. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 1. CLÉNTAH INOX

  Franciaország

  A CLÉNTAH INOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel accessories, swimming pool accessories, Stainless steel manufacturing, és lift access for people with reduced mobility. Székhelye Méjannes Lès Alès, Franciaország.

 2. TARKAN PASLANMAZ SAN VE DIS TIC LTD STI

  Törökország

  A TARKAN PASLANMAZ SAN VE DIS TIC LTD STI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel sheets, stainless-steel pipes, stainless steel rolls, és bar steel, stainless. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE

  Németország

  A HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Borgholzhausen, Németország.

 2. ACHENBACH GMBH

  Németország

  A ACHENBACH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Plettenberg, Németország.

 3. MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE

  Franciaország

  A MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel parts for industry, stainless steel boilerwork for industry, stainless steel part machining, és stainless steel boilerwork for the medical sector. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 4. HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG

  Németország

  A HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Darmstadt, Németország.

 5. TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA

  Spanyolország

  A TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, tanks, aluminium boiler, stainless steel tanks, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Casas Ibañez-Albacete, Spanyolország.

 6. MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK

  Németország

  A MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye München, Németország.

 7. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Franciaország

  A AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, cleaning heads, Fémkádak, és autoclave lids. Székhelye Cestas, Franciaország.

 8. Clenath inox

  Franciaország

  A Clenath inox, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine sector appraisals, Stainless steel gutters, Stainless steel manufacturing, és Stainless steel accessories for the wine industry. Székhelye Méjannes Lès Alès, Franciaország.

 1. BIFECTA

  Franciaország

  A BIFECTA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Lyon, Franciaország.

 2. SOREMAT AD

  Franciaország

  A SOREMAT AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Arles, Franciaország.

 3. RBX INDUSTRIES

  Franciaország

  A RBX INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Macon, Franciaország.

 4. KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO)

  Oroszország

  A KRASNODAR PLANT OF BOILER AND POWER EQUIPMENT (KZKEO), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas-fired boilers for industrial use, chimney-tops, chimneys, és smoke ducts. Székhelye Krasnodar, Oroszország.

 5. EQUINOX - EQUIPEMENTS INOXYDABLES

  Franciaország

  A EQUINOX - EQUIPEMENTS INOXYDABLES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Willems, Franciaország.

 6. DECO INOX

  Spanyolország

  A DECO INOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel. Székhelye Mollet Del Vallès, Spanyolország.

 7. METAL PERFORMANCES

  Franciaország

  A METAL PERFORMANCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, stainless steel machining, sheet and pipe work, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Le Beignon, Franciaország.

 8. GROUPE CRD

  Franciaország

  A GROUPE CRD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Rozsdamentes kazánok, Gépgyártás, általában - bérmunka, Mérnöki munka - ipari berendezések, Kazán- és tartályépítés, Rozsdamentes kazánok, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Saint-Dizier Cedex, Franciaország.

 9. CONSTRUCTIONS MECANIQUES D'ARMORIQUE

  Franciaország

  A CONSTRUCTIONS MECANIQUES D'ARMORIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Rozsdamentes kazánok, industrial boilermaking, metal boilerwork, és boilerwork mechanized welding. Székhelye Quimper, Franciaország.

 10. KRAPF BÜGELTECHNIK GMBH

  Németország

  A KRAPF BÜGELTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Ismaning, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes