• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rozsdamentes kazánok

A keresés eredménye

Rozsdamentes kazánok - Import export

 1. STAES.COM

  Belgium

  Verified by europages badge

  We currently have 3092 tanks in stock, ready to deliver, and 160 in production. We supply a wide range of stainless steel and polyester tanks. We have a large inventory of new and used vats that you can purchase in their current state or have modified in our workshop. We sell power-assisted and unassisted process agitators.

 2. PATENT KFT.

  Magyarország

  Verified by europages badge

  A PATENT KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Ellátóhajók, Tárolótartályok, custom-made tanks, Rozsdamentes kazánok, stainless steel cisterns, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és equipment for the pharmaceutical industry. Székhelye Cegled, Magyarország.

 3. EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EHI ELDAGSER ENERGIE HOCHTEMPERATUR- UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Springe, Németország.

 4. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ACCASTILLAGE VIOLLEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Rozsdamentes acél, stainless steel lines, és shaping of stainless steel pipes. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 5. CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARBOTECHNIK ENERGIESYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Geretsried, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AQVAPOS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AQVAPOS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Pforzheim, Németország.

 2. ATELIERS PIRET SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ATELIERS PIRET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Nemes és különleges acél, Rozsdamentes kazánok, és Nemes és különleges acél. Székhelye Ampsin, Belgium.

 3. HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HTI - GESAB HOCH-TEMPERATUR INDUSTRIEANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Ellerau, Németország.

 4. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Manufacturer of stainless steel manhole covers, Watertight hatch for tanks and tankers, Stainless steel oval hatch 3A, Stainless steel rectangular hatch, Stainless steel autoclave hatch 3A, Stainless steel flap 3A, Aseptic pressure door, és Airtight hatches without pressure. Székhelye Cestas, Franciaország.

 5. SVTM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SVTM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, és Rozsdamentes acél. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 1. CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL

  Spanyolország

  A CALDERERIA Y SOLDADURA MANUFE SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial assemblies. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 2. CLÉNTAH INOX

  Franciaország

  A CLÉNTAH INOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel accessories, swimming pool accessories, Stainless steel manufacturing, és lift access for people with reduced mobility. Székhelye Méjannes Lès Alès, Franciaország.

 1. HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE

  Németország

  A HANS WARZECHA HEIZUNGSBAU GMBH & CO. KG MIETHEIZUNG24.DE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Borgholzhausen, Németország.

 2. HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG

  Németország

  A HAGELSCHUER RHEIN-MAIN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Darmstadt, Németország.

 3. MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE

  Franciaország

  A MOTHAISE DE CHAUDRONNERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel parts for industry, stainless steel boilerwork for industry, stainless steel part machining, és stainless steel boilerwork for the medical sector. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 4. ACHENBACH GMBH

  Németország

  A ACHENBACH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Plettenberg, Németország.

 5. TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA

  Spanyolország

  A TALLERES ESTEBAN TOLOSA DAVIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, tanks, aluminium boiler, stainless steel tanks, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Casas Ibañez-Albacete, Spanyolország.

 6. MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK

  Németország

  A MAYR & WOLFRAM GMBH / GWK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye München, Németország.

 7. Clenath inox

  Franciaország

  A Clenath inox, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine sector appraisals, Stainless steel gutters, Stainless steel manufacturing, és Stainless steel accessories for the wine industry. Székhelye Méjannes Lès Alès, Franciaország.

 8. SOREMAT AD

  Franciaország

  A SOREMAT AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Arles, Franciaország.

 1. RBX INDUSTRIES

  Franciaország

  A RBX INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Székhelye Macon, Franciaország.

 2. PROMINOX S.A

  Marokkó

  A PROMINOX S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Kazán- és tartályépítés, Könnyűfém kazánok, stainless steel machining, Rozsdamentes kazánok, Kazán- és tartályépítés, és Könnyűfém kazánok. Székhelye Sidi Bernoussi Casablanca, Marokkó.

 3. SOTOMECA

  Franciaország

  A SOTOMECA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Lemezfeldolgozás, ipari, Rozsdamentes kazánok, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Lemezfeldolgozás, ipari, és industrial automation. Székhelye Bazas, Franciaország.

 4. COSMO LAVORAZIONE INOX

  Olaszország

  A COSMO LAVORAZIONE INOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - alakítás és darabolás, stainless steel railing, Stainless steel furniture, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, és metal structures. Székhelye Albenga, Olaszország.

 5. CONQUEST STEEL & ALLOYS

  Amerikai Egyesült Államok

  A CONQUEST STEEL & ALLOYS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is alloy steel pipes. Székhelye Sd, Amerikai Egyesült Államok.

 6. SA CRESSENT

  Franciaország

  A SA CRESSENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Fémkádak, Kazán- és tartályépítés, Fémkádak, és moulds, forms and armatures for reinforced cement and concrete elements. Székhelye Sains-En-Gohelle, Franciaország.

 7. NUOVACAM SRL

  Olaszország

  A NUOVACAM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel railing, light metal structural work products, és carpentry works. Székhelye Bastiglia, Olaszország.

 8. ETIM LUX

  Luxemburg

  A ETIM LUX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Fémlépcsők, Rozsdamentes kazánok, Kazán- és tartályépítés, agroindustrial installations, Fémlépcsők, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 9. HERTECANT FLANGES

  Belgium

  A HERTECANT FLANGES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel flanges, Stainless steel flanges, special flanges, és large dimension flanges. Székhelye Heultje-Westerlo, Belgium.

 10. CEACSA, S.L.

  Spanyolország

  A CEACSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, stainless steel dished end-plates, Metal work, Precíziós kazángyártás, és heat treatment of metals. Székhelye Montmeló, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes