• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rozsdamentes acél

A keresés eredménye

Rozsdamentes acél - Import export

 1. PATENT KFT.

  Magyarország

  Verified by europages badge

  A PATENT KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Ellátóhajók, Tárolótartályok, custom-made tanks, Rozsdamentes kazánok, stainless steel cisterns, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és equipment for the pharmaceutical industry. Székhelye Cegled, Magyarország.

 2. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Belt grinding facilities, Sheet metal levelling works, CNC laser cutting, Sheet metal blanks, CNC water jet cutting, stainless steel sheets, stainless steel cut plates, és Stainless steel products. Székhelye Netphen-Deuz, Németország.

 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ACCASTILLAGE VIOLLEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Rozsdamentes acél, stainless steel lines, és shaping of stainless steel pipes. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 4. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Székhelye Bietigheim-Bissingen, Németország.

 5. DEGLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DEGLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Székhelye Weinstadt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SVTM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SVTM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, és Rozsdamentes acél. Székhelye La Mothe Achard, Franciaország.

 2. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, stainless steel, hardened sheet metal, Rozsdamentes acél, mechanical operations, tapping machines for moulding, standardized elements for moulds, és special punches. Székhelye Gorgonzola, Olaszország.

 3. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, carbon steel, steel for cutlery, Vágóeszközök ipari célokra, stainless steel wire, steel for knives, hardened steel strips, steel for blades, és s/steel strip. Székhelye Ciserano, Olaszország.

 4. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  A STAPPERT INTRAMET SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Nemes és különleges acél, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, és stainless steel sheets. Székhelye Engis, Belgium.

 5. INOXEA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A INOXEA SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Acélok és fémek - hegesztés, Acélok és fémek - darabolás, stainless steel structural work, stainless steel welding, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, stainless steel machining, Acélok és fémek - hegesztés, és stainless-steel pipes. Székhelye Brescia, Olaszország.

 1. AXRA

  Belgium

  Verified by europages badge

  A AXRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Manufacture of stainless steel cylinders, steel processing, stainless steel part machining, stainless steel parts for industry, bike hoops, maintenance kit, road stud, bollard for concreting, és removable bollards. Székhelye Oostende, Belgium.

 2. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Törökország

  A HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Húzómarás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Rögzítőcsapok, Csöbilincsek, rögzítéshez, Rozsdamentes acél, Rögzítőcsapok, és Csöbilincsek, rögzítéshez. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. BARA-CUDA

  Magyarország

  A BARA-CUDA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal components for industrial use. Székhelye Százhalombatta, Magyarország.

 2. ACENKO CO. LTD.

  Törökország

  A ACENKO CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek feldolgozása, machining, Steel construction, Formázás, acélok és fémek, és Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. EDELSTAHL WEIMAR GMBH

  Németország

  A EDELSTAHL WEIMAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Székhelye Mechelroda, Németország.

 4. EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN

  Spanyolország

  A EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Smoke extraction cabinets, Smoke extraction and ventilation conduits, stainless steel furniture and shelving, és Manufacturer of industrial fans. Székhelye Palma De Mallorca, Spanyolország.

 5. DEVILLE RECTIFICATION

  Franciaország

  A DEVILLE RECTIFICATION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alumíniumötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Rozsdamentes acél, Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), Alumínium és ötvözetek, Acél, Rozsdamentes acél, Alumínium-lemezek és szalagok (-pántok), és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Pont-Salomon, Franciaország.

 6. INOXMETALART BY HWA LIN GROUP

  Spanyolország

  A INOXMETALART BY HWA LIN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel furnishings. Székhelye Salamanca, Spanyolország.

 7. SIG POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A SIG POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is highway safety. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. ROTEKSAS UAB

  Litvánia

  A ROTEKSAS UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is meat processing, és CNC steel processing. Székhelye Klaipedos Distr., Litvánia.

 1. PRO-TEK HYGIÈNE

  Törökország

  A PRO-TEK HYGIÈNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. FORJAS 2000 S.L.

  Spanyolország

  A FORJAS 2000 S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is forges, stainless steel accessories, és Stainless steel cables and accessories. Székhelye Talavera De La Reina (toledo), Spanyolország.

 3. DONLOUCO IRELAND LTD

  Írország

  A DONLOUCO IRELAND LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Termékfejlesztés - outsourcing, Hydraulic Cylinders & Components, Contract CNC manufacturing and machining, és Termékfejlesztés - outsourcing. Székhelye Mallow, Írország.

 4. DEKAP

  Törökország

  A DEKAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, pvd coverings, Unoxidizable covering, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS

  Spanyolország

  A BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagbevonás, acélok és fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Műanyagbevonás, acélok és fémek, primed stainless steel, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, és stainless steel sheet products. Székhelye Teia, Spanyolország.

 6. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Törökország

  A 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel rolls, Stainless steel sheets, stainless steel brushing, és stainless steel strip. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ROLL STEEL SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, coil cutting, titanium and alloys, Rozsdamentes acél, és stainless steel strip. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 8. INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC )

  Belgium

  A INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Székhelye Oostende, Belgium.

 9. LB METALLSERVICE AG

  Svájc

  A LB METALLSERVICE AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Székhelye Baden, Svájc.

 10. TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L

  Románia

  A TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Üveg, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, és Üveg. Székhelye Bucuresti, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Rozsdamentes acél - Import export

Találatok száma

680 Vállalat