• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rovar- és patkányirtás- fertőtlenítés - berendezések és anyagok

A keresés eredménye

Rovar- és patkányirtás- fertőtlenítés - berendezések és anyagok - Import export

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ARGONN EQUIPEMENTS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Nagynyomású tisztítógépek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, és Nagynyomású tisztítógépek. Székhelye Clermont En Argonne, Franciaország.

 2. ELIS BELGIUM

  Belgium

  Verified by europages badge

  A ELIS BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Munkaruha kölcsönzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Munka- és védőruházat, Munkaköpenyek és -kötények, Törülköző-automaták és szappanadagolók, Fehérneműk, ipari használatra, Fehérneműk, nagyüzemek számára, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, WC-papír, professional attire, és Munka- és védőruházat. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. COOLIKE REGNERY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A COOLIKE REGNERY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Bensheim, Németország.

 4. CO MEDIZELL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CO MEDIZELL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Berlin, Németország.

 5. FILOMAT SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FILOMAT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, metal wires, bird exclusion nets, steel cables, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, pigeon deterrent, metal cables, bird deterrent, és wire cables. Székhelye Bologna, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PLAGUIPLAN

  Spanyolország

  A PLAGUIPLAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fumigation, és cleaning companies. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. L'AS DU NUISIBLE

  Franciaország

  A L'AS DU NUISIBLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, insect exterminators for communities', home insect exterminators, insect exterminators, és Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Székhelye Neuilly Sur Marne, Franciaország.

 3. RATDOWN

  Franciaország

  A RATDOWN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rat extermination, és Pest control. Székhelye La Chapelle Des Fougeretz, Franciaország.

 4. BEVISTON GMBH

  Németország

  A BEVISTON GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Wurster Nordseeküste, Németország.

 5. PICO-MEDICAL GMBH

  Németország

  A PICO-MEDICAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. DCS

  Belgium

  A DCS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztítóvállalatok, Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Tisztítóvállalatok, Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, és Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Székhelye Beuzet, Belgium.

 2. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Németország

  A CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 1. LIMAS HYGIENICS

  Belgium

  A LIMAS HYGIENICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Schelle, Belgium.

 2. PESTEX SERVICES

  Egyesült Királyság

  A PESTEX SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, pest control treatment, pest removal products, pesticide, és Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Leek, Egyesült Királyság.

 3. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spanyolország

  A BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. SANOSIL SERVICE GMBH

  Németország

  A SANOSIL SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Schongau, Németország.

 5. RAPID CONTROL

  Spanyolország

  A RAPID CONTROL, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fumigation, insect removal, on-site rat extermination, és rat extermination for buildings and environments. Székhelye Alcalá De Henares-Madrid, Spanyolország.

 6. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spanyolország

  A BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Toledo, Spanyolország.

 7. SMP GMBH

  Németország

  A SMP GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Tübingen, Németország.

 8. BIOCINOV

  Franciaország

  A BIOCINOV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Rovarírtószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Sainte-Foy-Les-Lyon, Franciaország.

 1. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Ausztria

  A MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Attnang-Puchheim, Ausztria.

 2. BIRD-X

  Amerikai Egyesült Államok

  A BIRD-X, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, bird control, pest control treatment, és Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Székhelye Chicago, Amerikai Egyesült Államok.

 3. STOP INSECTES

  Réunion

  A STOP INSECTES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, és Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye St Gilles Les Hauts, Réunion.

 4. SGD GROUP SRL

  Olaszország

  A SGD GROUP SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, pest control treatment, Fertőtlenítő és sterilizáló szolgáltatások, és Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások. Székhelye Casale Sul Sile, Olaszország.

 5. CONTROL DE PLAGAS BARCELONA CPB

  Spanyolország

  A CONTROL DE PLAGAS BARCELONA CPB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rat extermination, rat extermination for buildings and environments, on-site rat extermination, és Pest control. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. FREEK VAN ESSEN B.V.

  Hollandia

  A FREEK VAN ESSEN B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rat extermination, bee disinfestation, ant disinfestation, és cockroach disinfestation. Székhelye Vaassen, Hollandia.

 7. BECAITALY

  Olaszország

  A BECAITALY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disinfection, rat extermination and cleaning services for cargo ships, insect control of buildings, environments and plants, és Insect control products. Székhelye Pregnana Milanese, Olaszország.

 8. W-TRAP

  Törökország

  A W-TRAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Románia

  A CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Tisztítás, ipari, Kártevőirtás és patkányirtás - szolgáltatások, Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, és Tisztítás, ipari. Székhelye Constanta, Románia.

 10. WIŚNIEWSKI PEST CONTROL

  Lengyelország

  A WIŚNIEWSKI PEST CONTROL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rovar- és patkányirtás, fertőtlenítés - berendezések és anyagok. Székhelye Dąbrowa Górnicza, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Rovar- és patkányirtás- fertőtlenítés - berendezések és anyagok - Import export

Találatok száma

540 Vállalat