• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • repesztőtárcsák

A keresés eredménye

Repesztőtárcsák - Import export

 1. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Svájc

  Verified by europages badge

  Great companies need outstanding development partners – for what's happening at the moment and for what's yet to happen. NOVA SWISS will work on future-oriented solutions for your products with a pioneering spirit and adaptability. The future is new – the future is NOVA. Take the road to the future with us. NOVA WERKE AG is a Swiss technology company headquartered in Effretikon with subsidiaries in France, Germany and Hong Kong. The company develops and manufactures products under the premium quality brand Nova Swiss in four product lines. Production areas: High-pressure technology, diesel components, surface technology and hydrogen components. Our comprehensive services and high-tech components and processes are designed for demanding applications and meet the most stringent requirements in terms of quality, reliability, standardisation and safety. Our customers and their interests are at the heart of everything we do.

 2. REXOTEC AG

  Németország

  Verified by europages badge

  A REXOTEC AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Székhelye Betzenstein, Németország.

 3. STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STRIKO VERFAHRENSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, Process engineering, static mixers, drop separators, alarm device, Repesztőtárcsák, Bursting safeguards, Bursting plugs, és Knitted wire mesh droplet separators. Székhelye Reichshof, Németország.

 4. ZÜRCHER-TECHNIK AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A ZÜRCHER-TECHNIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Székhelye Sissach, Svájc.

 5. PALIWODA AG

  Svájc

  A PALIWODA AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Székhelye Erlenbach, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DEMPF.SGT

  Németország

  A DEMPF.SGT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mágneses felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, és Repesztőtárcsák. Székhelye Mettmann, Németország.

 2. NUOVA GENERAL INSTRUMENTS S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA GENERAL INSTRUMENTS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Szelepek, szaniter-, Repesztőtárcsák, Tolózárak és szelepek, safety valve, Szelepek, szaniter-, és Repesztőtárcsák. Székhelye Pianello Val Tidone, Olaszország.

 3. ASKIA GMBH

  Németország

  A ASKIA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, High-pressure valves, fittings, és Repesztőtárcsák. Székhelye Willich, Németország.

 4. BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH

  Németország

  A BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, Repesztőtárcsák, Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, és taps and fittings. Székhelye Schalksmühle, Németország.

 5. ELFAB LTD

  Egyesült Királyság

  A ELFAB LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, és Repesztőtárcsák. Székhelye North Shields, Egyesült Királyság.

 1. REMBE MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Ausztria

  A REMBE MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Repesztőtárcsák, Automatizálás - berendezések, Vákuumszivattyúk, Tolózárak és szelepek, Repesztőtárcsák, Automatizálás - berendezések, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Brunn Am Gebirge, Ausztria.

 2. CONTEL CONTROL EQUIPMENT AG

  Svájc

  A CONTEL CONTROL EQUIPMENT AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, Munkabiztonság - felszerelések és eszközök, Repesztőtárcsák, és Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Székhelye Gumligen, Svájc.

 1. AST S.P.A.

  Olaszország

  A AST S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pneumatic valves, és safety valve. Székhelye Cornaredo, Olaszország.

 2. TAI MILANO S.P.A.

  Olaszország

  A TAI MILANO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is taps and safety valves for inflammable liquids. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. RUBINETTERIE RITMONIO S.R.L.

  Olaszország

  A RUBINETTERIE RITMONIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Repesztőtárcsák, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, és Repesztőtárcsák. Székhelye Varallo, Olaszország.

 4. DOTT.ING. MARIO COZZANI S.R.L.

  Olaszország

  A DOTT.ING. MARIO COZZANI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, Dugattyús kompresszorok, Repesztőtárcsák, és Dugattyús kompresszorok. Székhelye Arcola, Olaszország.

 5. SCANDELLARI COMPONENTES

  Olaszország

  A SCANDELLARI COMPONENTES, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pneumatic valves. Székhelye Anzola Dell'Emilia, Olaszország.

 6. PADOVAN VALERIO & C.

  Olaszország

  A PADOVAN VALERIO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is taps and safety valves for inflammable liquids, és butterfly valves. Székhelye Montecchio Maggiore, Olaszország.

 7. BOSCH REXROTH OIL CONTROL S.P.A.

  Olaszország

  A BOSCH REXROTH OIL CONTROL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, szaniter-, Repesztőtárcsák, Szelepek, szaniter-, és Repesztőtárcsák. Székhelye Nonantola, Olaszország.

 8. WEHBERG SAFETY GMBH

  Németország

  A WEHBERG SAFETY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, és Repesztőtárcsák. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 1. BS&B SAFETY SYSTEMS GMBH

  Németország

  A BS&B SAFETY SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, és Repesztőtárcsák. Székhelye Großwallstadt, Németország.

 2. OLEODINAMICA O.D.M.

  Olaszország

  A OLEODINAMICA O.D.M., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, Vákuumszivattyúk, Repesztőtárcsák, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Monselice, Olaszország.

 3. INFINITY WAVE TI

  Brazília

  A INFINITY WAVE TI, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dual technology sensor, és strategies for new technical-financial operations. Székhelye Niteroi, Brazília.

 4. CONTINENTAL DISC DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A CONTINENTAL DISC DEUTSCHLAND GMBH, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repesztőtárcsák, és Repesztőtárcsák. Székhelye Willich, Németország.

 5. VICARI MASSIMO & C. S.R.L.

  Olaszország

  A VICARI MASSIMO & C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repesztőtárcsák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is taps and safety valves for inflammable liquids. Székhelye Dormelletto, Olaszország.

 6. NICOLINI CLAUDIO S.R.L.

  Olaszország

 7. COI TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

 8. FIKE EUROPE B.V.B.A.

  Olaszország

 9. RIT S.R.L.

  Olaszország

 10. TESI INDUSTRIALE DI PIRARBA FRANCO & C. S.A.S.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes