• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés

A keresés eredménye

Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés - Import export

 1. LUSOCOPLA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A LUSOCOPLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szilikonok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Kenőolajok, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és Kenőolajok. Székhelye São João Ver, Portugália.

 2. AIR SUPPORT

  Franciaország

  A AIR SUPPORT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for aeronautical maintenance, design of aeronautical parts, és Interior fittings. Székhelye Pujaudran, Franciaország.

 3. INEGI - INSTITUTO DE CIÊNCIA E INOVAÇÃO EM ENGENHARIA MECÂNICA E ENGENHARIA INDUSTRIAL

  Portugália

  A INEGI - INSTITUTO DE CIÊNCIA E INOVAÇÃO EM ENGENHARIA MECÂNICA E ENGENHARIA INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Székhelye Porto, Portugália.

 4. AERA TECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A AERA TECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Székhelye Augsburg, Németország.

 5. INESPASA

  Spanyolország

  A INESPASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés - eszközök és felszerelések, és Repülés - eszközök és felszerelések. Székhelye La Rinconada-Sevilla, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TRATERCOM

  Spanyolország

  A TRATERCOM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek hőkezelése, Nemes és különleges acél, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Coating - steel and metals, Acélok és fémek hőkezelése, Nemes és különleges acél, és Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Székhelye Bollullos De La Mitacion-Sevilla, Spanyolország.

 2. HELICÓPTEROS SANITARIOS

  Spanyolország

  A HELICÓPTEROS SANITARIOS, tevékenységi ágazata Klinikák és szakosított orvosi szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Corpse repatriation, emergency unit, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és ambulance aircraft. Székhelye Puerto Banús-Marbella-Málaga, Spanyolország.

 3. COSMEC

  Olaszország

  A COSMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, milling, precision turning, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és number control rolling. Székhelye Veruno, Olaszország.

 4. SUPRAERO

  Franciaország

  A SUPRAERO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is High-frequency braids, Special screw, és o-rings. Székhelye Bondoufle, Franciaország.

 5. C3 TECHNOLOGIES

  Franciaország

  A C3 TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compound materials, aeronautical engineering, Aircraft manufacturing, és design of aeronautical parts. Székhelye Périgny, Franciaország.

 1. ADDEV MATERIALS AEROSPACE & DEFENSE

  Franciaország

  A ADDEV MATERIALS AEROSPACE & DEFENSE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is special adhesives. Székhelye Castanet Tolosan, Franciaország.

 2. PALLADIAM

  Franciaország

  A PALLADIAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnökirodák - ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és aeronautical engineering. Székhelye Colomiers, Franciaország.

 1. EASICS

  Belgium

  A EASICS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Informatika - szoftverek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műszaki és tudományos szoftver, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Műszaki és tudományos szoftver, Electronic measuring devices, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és medical systems. Székhelye Leuven, Belgium.

 2. EXAMECA SA

  Franciaország

  A EXAMECA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision mechanical workshop, Mechanized welding, special tools constructed, és Aeronautical industry. Székhelye Serres Castet, Franciaország.

 3. MORAVIAN AEROSPACE CLUSTER

  Cseh Köztársaság

  A MORAVIAN AEROSPACE CLUSTER, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aerospace, aviation industry equipment, aviation industry supplies, és airplane design. Székhelye Kunovice, Cseh Köztársaság.

 4. SUD AERO

  Franciaország

  A SUD AERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Tartályépítés - légi közlekedés, design of aeronautical parts, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Surface treatment, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Merville, Franciaország.

 5. AKKA TECHNOLOGIES SE

  Franciaország

  A AKKA TECHNOLOGIES SE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aeronautical engineering. Székhelye Paris, Franciaország.

 6. GENTILIN - NEXTEAM GROUP

  Franciaország

  A GENTILIN - NEXTEAM GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precision engineering constructions, és manufacture of mechanical parts. Székhelye Launaguet, Franciaország.

 7. DYNALI

  Belgium

  A DYNALI, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is research centres. Székhelye Nivelles, Belgium.

 8. COEXPAIR

  Belgium

  A COEXPAIR, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical parts, training, és research centres. Székhelye Spy, Belgium.

 1. SHUR-LOK INTERNATIONAL

  Belgium

  A SHUR-LOK INTERNATIONAL, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical parts. Székhelye Petit-rechain, Belgium.

 2. DSI DELTA SERVICES INDUSTRIELS

  Belgium

  A DSI DELTA SERVICES INDUSTRIELS, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, research centres, Személygépkocsik, és Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Székhelye Froyennes, Belgium.

 3. STE FABRICATION INDUSTRIELLE DE BENAC

  Franciaország

  A STE FABRICATION INDUSTRIELLE DE BENAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könnyűfém kazánok, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Mechanized welding, Könnyűfém kazánok, Surface coating - steels and metals, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Benac, Franciaország.

 4. NUMFLO

  Belgium

  A NUMFLO, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is software development. Székhelye Mons, Belgium.

 5. PEGARD PRODUCTICS

  Belgium

  A PEGARD PRODUCTICS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal work. Székhelye Andenne, Belgium.

 6. PIPISTREL D.O.O.

  Szlovénia

  A PIPISTREL D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, Repülőgépmotorok, Tartályépítés - légi közlekedés, és Repülőgépmotorok. Székhelye Ajdovščina, Szlovénia.

 7. SAFE TENSIONING SYSTEM

  Belgium

  A SAFE TENSIONING SYSTEM, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical parts, és training. Székhelye Wavre, Belgium.

 8. STE POTEZ AERONAUTIQUE

  Franciaország

  A STE POTEZ AERONAUTIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Mérnökirodák - ipari, design of aeronautical parts, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Mérnökirodák - ipari, és aeronautical engineering. Székhelye Aire-Sur-L'adour, Franciaország.

 9. AEROSPACE ENGINEERING GROUP, S.L.

  Spanyolország

  A AEROSPACE ENGINEERING GROUP, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Székhelye Abanto, Spanyolország.

 10. ROCKWELL COLLINS FRANCE

  Franciaország

  A ROCKWELL COLLINS FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektronikus adatfeldolgozás - engineering. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés, és aerospace part. Székhelye Blagnac, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés - Import export

Találatok száma

977 Vállalat