• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ravioli

A keresés eredménye

Ravioli - Import export

 1. GROUPE RIVIERE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  The Rivière Group which has been firmly rooted in its locality for 3 generations in the South-West of France, concocts and prepares innovative gourmet ready meals, based on traditional French recipes. The recipes are formulated from natural ingredients, without colourants, preservatives or artificial flavourings. The Rivière Group expresses its attachment to the quality of its products and its commitment through its CSR policy across its brands. Maison Rivière showcases the traditional French recipes of south-western prepared meat dishes. Les Mets de Provence brings sunshine to your plate with culinary aids, condiments, aperitif spreads and Provence-flavoured cooked vegetables dishes. Aroma One is the specialist for herb and spice purées in tubes, for practical and flavoursome cooking. Solvia takes your taste buds on their travels and your 5 senses abroad with condiments, sauces and organic cooked vegetables. Our commitments to supply quality products: - Manufactured in France - French-sourced meats and vegetables - Clean label and nutritionally balanced recipes - SME quality labelling and our productions sites (CSR) - Well-functioning production facilities and accreditation by international standards (IFS, BRC, Bio)

 2. SAS PINJA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS PINJA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Grigny, Franciaország.

 3. RIGHETTI GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RIGHETTI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Mühlheim, Németország.

 4. FOOD VALLEY S.R.L.

  Olaszország

  A FOOD VALLEY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, pumpkin tortelli, és tortelli. Székhelye Collecchio, Olaszország.

 5. MOSNA GMBH & CO. KG

  Németország

  A MOSNA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Tortellini, Tésztaáruk, és Tortellini. Székhelye Troisdorf, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL

  Marokkó

  A MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gastronomy, és sauces. Székhelye Marrakech, Marokkó.

 2. AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN

  Svájc

  A AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye St. Gallen, Svájc.

 3. PASTIFICIO FRANCESCHI

  Olaszország

  A PASTIFICIO FRANCESCHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh stuffed pasta, fresh pasta products, és fresh homemade pasta. Székhelye Viareggio, Olaszország.

 4. PASTA DI MONACO GMBH

  Németország

  A PASTA DI MONACO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh bran-enriched pasta, és egg garganelli. Székhelye München, Németország.

 5. PASTAS DI CARLO S.L.

  Spanyolország

  A PASTAS DI CARLO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, frozen foods - production, food sector distribution, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 1. PASTÉ SRL

  Olaszország

  A PASTÉ SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Ravioli, és fresh pasta products. Székhelye Bra, Olaszország.

 2. ZINI ALIMENTARI SPA

  Olaszország

  A ZINI ALIMENTARI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen filled pasta, és fresh stuffed pasta. Székhelye Cesano Boscone, Olaszország.

 1. PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA

  Olaszország

  A PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, fresh pasta products, fresh homemade pasta, és Ravioli. Székhelye Zoppola, Olaszország.

 2. EGYPTIAN SAUDI COMPANY

  Egyiptom

  A EGYPTIAN SAUDI COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Albhera, Egyiptom.

 3. PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO

  Olaszország

  A PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, traditional sweets, és Ravioli. Székhelye Maratea, Olaszország.

 4. STREET FOOD

  Olaszország

  A STREET FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása, fresh homemade pasta, fresh stuffed pasta, és Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása. Székhelye Marsala, Olaszország.

 5. PASTIFICIO FABIANELLI S.P.A.

  Olaszország

  A PASTIFICIO FABIANELLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Castiglion Fiorentino, Olaszország.

 6. INDUSTRIA METALURGICA RODRIGO RODRIGUEZ E HIJOS

  Argentína

  A INDUSTRIA METALURGICA RODRIGO RODRIGUEZ E HIJOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for fresh pasta. Székhelye Gregorio De Laferrere, Argentína.

 7. PANARESE DOMENICA

  Olaszország

  A PANARESE DOMENICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Ravioli, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Ravioli. Székhelye Maglie, Olaszország.

 8. RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A.

  Olaszország

  A RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pianella, Olaszország.

 1. PIZZERIA AI FORTI

  Olaszország

  A PIZZERIA AI FORTI, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Pornassio, Olaszország.

 2. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Olaszország

  A OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Sori, Olaszország.

 3. DELLANONNA S.R.L.

  Olaszország

  A DELLANONNA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bedonia, Olaszország.

 4. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Osimo, Olaszország.

 5. PASTA FRESCA POLINI DI POLINI CLAUDIA, MACCARONE WALTER & C. S.A.S.

  Olaszország

  A PASTA FRESCA POLINI DI POLINI CLAUDIA, MACCARONE WALTER & C. S.A.S., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bellaria Igea Marina, Olaszország.

 6. PASTA GIOIOSA

  Olaszország

  A PASTA GIOIOSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Rodigo, Olaszország.

 7. PASTIFICIO OROBICO S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO OROBICO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye San Paolo D'argon, Olaszország.

 8. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Olaszország

  A ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 9. PASTA FRESCA DEL TITANO

  San Marino

  A PASTA FRESCA DEL TITANO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Repubblica Di San Marino, San Marino.

 10. TUGO FOOD SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A TUGO FOOD SYSTEMS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Banbury, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes