• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ravioli

A keresés eredménye

Ravioli - Import export

 1. GROUPE RIVIERE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  The Rivière Group which has been firmly rooted in its locality for 3 generations in the South-West of France, concocts and prepares innovative gourmet ready meals, based on traditional French recipes. The recipes are formulated from natural ingredients, without colourants, preservatives or artificial flavourings. The Rivière Group expresses its attachment to the quality of its products and its commitment through its CSR policy across its brands. Maison Rivière showcases the traditional French recipes of south-western prepared meat dishes. Les Mets de Provence brings sunshine to your plate with culinary aids, condiments, aperitif spreads and Provence-flavoured cooked vegetables dishes. Aroma One is the specialist for herb and spice purées in tubes, for practical and flavoursome cooking. Solvia takes your taste buds on their travels and your 5 senses abroad with condiments, sauces and organic cooked vegetables. Our commitments to supply quality products: - Manufactured in France - French-sourced meats and vegetables - Clean label and nutritionally balanced recipes - SME quality labelling and our productions sites (CSR) - Well-functioning production facilities and accreditation by international standards (IFS, BRC, Bio)

 2. PRECOFOOD S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A PRECOFOOD S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pizzák, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Ételkülönlegességek, frozen bakery products, frozen pasta, Frozen foods, Ravioli, Ételkülönlegességek, food distribution, és Croquettes. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 3. SAS PINJA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS PINJA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Grigny, Franciaország.

 4. RIGHETTI GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RIGHETTI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Mühlheim, Németország.

 5. FOOD VALLEY S.R.L.

  Olaszország

  A FOOD VALLEY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, pumpkin tortelli, és tortelli. Székhelye Collecchio, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PASTIFICIO FRANCESCHI

  Olaszország

  A PASTIFICIO FRANCESCHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh stuffed pasta, fresh pasta products, és fresh homemade pasta. Székhelye Viareggio, Olaszország.

 2. MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL

  Marokkó

  A MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gastronomy, és sauces. Székhelye Marrakech, Marokkó.

 3. AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN

  Svájc

  A AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye St. Gallen, Svájc.

 4. PASTA DI MONACO GMBH

  Németország

  A PASTA DI MONACO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh bran-enriched pasta, és egg garganelli. Székhelye München, Németország.

 5. MOSNA GMBH & CO. KG

  Németország

  A MOSNA GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tésztaáruk, Tortellini, Tésztaáruk, és Tortellini. Székhelye Troisdorf, Németország.

 1. PASTAS DI CARLO S.L.

  Spanyolország

  A PASTAS DI CARLO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, frozen foods - production, food sector distribution, és Élelmiszer - import / export. Székhelye Pontevedra, Spanyolország.

 2. ZINI ALIMENTARI SPA

  Olaszország

  A ZINI ALIMENTARI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen filled pasta, és fresh stuffed pasta. Székhelye Cesano Boscone, Olaszország.

 1. PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA

  Olaszország

  A PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, fresh pasta products, fresh homemade pasta, és Ravioli. Székhelye Zoppola, Olaszország.

 2. PASTÉ SRL

  Olaszország

  A PASTÉ SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Ravioli, és fresh pasta products. Székhelye Bra, Olaszország.

 3. PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO

  Olaszország

  A PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, traditional sweets, és Ravioli. Székhelye Maratea, Olaszország.

 4. EGYPTIAN SAUDI COMPANY

  Egyiptom

  A EGYPTIAN SAUDI COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Székhelye Albhera, Egyiptom.

 5. STREET FOOD

  Olaszország

  A STREET FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása, fresh homemade pasta, fresh stuffed pasta, és Éttermek, rendezvényszervezés, ételek házhozszállítása. Székhelye Marsala, Olaszország.

 6. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Sommacampagna, Olaszország.

 7. PRANTEDDU PRODUZIONE ALIMENTARE

  Olaszország

  A PRANTEDDU PRODUZIONE ALIMENTARE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deep-frozen filled pasta, és pasta factory. Székhelye Nuoro, Olaszország.

 8. PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L.

  Olaszország

  A PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Vinci, Olaszország.

 1. TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C

  Olaszország

  A TAVERNELLI ELEONORA S.N.C. DI ROSSI STEFANO & C, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Anghiari, Olaszország.

 2. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Olaszország

  A ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 3. AICHNER MARTIN

  Olaszország

  A AICHNER MARTIN, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Castelrotto, Olaszország.

 4. ERAORA CREA IL GUSTO - ROSTICCERIA - PASTIFICIO

  Olaszország

  A ERAORA CREA IL GUSTO - ROSTICCERIA - PASTIFICIO, tevékenységi ágazata Ravioli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pasta factory, és egg pasta workshops. Székhelye Falconara Marittima, Olaszország.

 5. IL PASTAIO S.R.L.

  Olaszország

  A IL PASTAIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Rodengo Saiano, Olaszország.

 6. PASTIFICIO ZANINI S.R.L.

  Olaszország

  A PASTIFICIO ZANINI S.R.L., tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Modena, Olaszország.

 7. PANARESE DOMENICA

  Olaszország

  A PANARESE DOMENICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Ravioli, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Ravioli. Székhelye Maglie, Olaszország.

 8. PASTA IRIS S.R.L.

  Olaszország

  A PASTA IRIS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Fano, Olaszország.

 9. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Olaszország

  A CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Osimo, Olaszország.

 10. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Olaszország

  A MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tésztaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ravioli, Tortellini, Ravioli, és Tortellini. Székhelye Casciana Terme Lari, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes