• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ragasztók- építőipari használatra

A keresés eredménye

Ragasztók- építőipari használatra - Import export

 1. EMFI

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Founded in 1965, EMFI is located in Haguenau in Alsace. The company specialises in the production of adhesives and mastic for industry, construction and transport. EMFI produces polyurethane mastic, silicone mastic, hybrid, vinyl- and water-based adhesives and application equipment: guns, spatulas, combs, etc. Our research teams provide expert services to professionals in the industrial and construction sectors. Each year, we invest in new technologies to improve the performance of our workshops and products while reducing their environmental impact. Our adhesives and mastics are now essential products in the automotive and road, rail and sea transport sectors. We are proud to have obtained EcoVadis Gold, ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001 certification.

 2. FRABO ADESIVI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our products are used to carry out work with footwear, leather goods and mattress manufacturers. We produce adhesives for wood, vinyl adhesives, catalysers, adhesives for insulation, adhesives for upholstered furniture, solvents, thermofusing, glues, solvent-free hot melt and cold adhesives, cyanoacrylates, vinyl glues and for special applications.

 3. BER-FIX KLEBSTOFFPRODUKTE - INH. CHRISTINE FRANKE

  Németország

  Verified by europages badge

  A BER-FIX KLEBSTOFFPRODUKTE - INH. CHRISTINE FRANKE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Berlin, Németország.

 4. B&B GROSSHANDEL & INTERNETSTORE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A B&B GROSSHANDEL & INTERNETSTORE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Erfurt, Németország.

 5. ASUP GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASUP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Seevetal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TEAM DIREKT SYSTEM GMBH

  Németország

  A TEAM DIREKT SYSTEM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szövetek, nem font, Szövetek, nem font, és Mobile cleanroom. Székhelye Taunusstein, Németország.

 2. IBZ INDUSTRIE AG

  Svájc

  A IBZ INDUSTRIE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Adliswil, Svájc.

 3. GWS GMBH

  Németország

  A GWS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Heitersheim, Németország.

 4. ASTORPLAST KLEBETECHNIK GMBH

  Németország

  A ASTORPLAST KLEBETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Alfdorf, Németország.

 5. PROMA FARBEN INH. TIMO ANDREAS HEINZ BRANDT

  Németország

  A PROMA FARBEN INH. TIMO ANDREAS HEINZ BRANDT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S., tevékenységi ágazata Habarcs, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztók, építőipari használatra, stone mortars, mortars, Ragasztók, építőipari használatra, és cement mortars. Székhelye Kuncice Nad Labem, Cseh Köztársaság.

 2. NOVATECH TEC7

  Belgium

  A NOVATECH TEC7, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glues and adhesives, és adhesive glues for construction work. Székhelye Olen, Belgium.

 1. SEL DIS TICARET

  Törökország

  A SEL DIS TICARET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szilikonok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Poliuretán, Ragasztók, építőipari használatra, Műanyagtermékek, építőipari, Poliuretán, Ragasztók, építőipari használatra, Műanyagtermékek, építőipari, és acrylic adhesives. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 2. ARSANIT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ARSANIT SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vakolatalapok, styrofoam formed cuts, Vakolatalapok, és plaster finishes. Székhelye Siemianowice Śląskie, Lengyelország.

 3. CERMAS POLSKA

  Lengyelország

  A CERMAS POLSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye ?wi?toch?owice, Lengyelország.

 4. HAGO PU GMBH

  Németország

  A HAGO PU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyurethane manufacture, polyurethane foaming, és polyurethane. Székhelye München, Németország.

 5. DANIEL MAAS DICHTSTOFFHANDEL & CO.

  Németország

  A DANIEL MAAS DICHTSTOFFHANDEL & CO., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Putties, Glues and Silicones. Székhelye Kevelaer, Németország.

 6. WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A WEISS CHEMIE + TECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Hager, Németország.

 7. STONE EXPERT SRL

  Olaszország

  A STONE EXPERT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyanták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztók, építőipari használatra, Porfir, Ragasztók, építőipari használatra, porphyry cubes, és Porfir. Székhelye Civezzano, Olaszország.

 8. ANGST + PFISTER

  Belgium

  A ANGST + PFISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - darabolás, Ragasztók, építőipari használatra, Acélok és fémek - darabolás, gaskets, Ragasztók, építőipari használatra, és flexible flues. Székhelye Sint-Niklaas, Belgium.

 1. TRANSPAK SCHWEIZ AG

  Svájc

  A TRANSPAK SCHWEIZ AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztók, építőipari használatra, Táskák, Ragasztók, építőipari használatra, és Táskák. Székhelye Bremgarten Ag, Svájc.

 2. TREMCO ILLBRUCK

  Franciaország

  A TREMCO ILLBRUCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vakolat, kitt és szigetelőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömítések, Ragasztók, építőipari használatra, Tömítések, és Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Oberhausbergen, Franciaország.

 3. MAPEI BENELUX

  Belgium

  A MAPEI BENELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Habarcs, építőipari, Tömítések, Habarcs, építőipari, Putties, Glues and Silicones, admixtures for concrete and mortar, és Tömítések. Székhelye Grâce-Hollogne, Belgium.

 4. METSAN

  Törökország

  A METSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive glues for construction work. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. OTTOSEAL.NL

  Hollandia

  A OTTOSEAL.NL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bonding, adhesive glues for construction work, és silicone in paste. Székhelye Heerde, Hollandia.

 6. HIT-HONER INDUSTRIETECHNIK

  Németország

  A HIT-HONER INDUSTRIETECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztószalagok, Ragasztók, építőipari használatra, Műanyag csomagolások, Faáruk, Ragasztószalagok, Ragasztók, építőipari használatra, Műanyag csomagolások, és Faáruk. Székhelye Bretzfeld, Németország.

 7. DOMO ENERGY

  Görögország

  A DOMO ENERGY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztók, építőipari használatra, Gipszglettek, acrylic colours, insulation, Ragasztók, építőipari használatra, és Gipszglettek. Székhelye Thiva, Görögország.

 8. KIT247.NL

  Hollandia

  A KIT247.NL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Haaksbergen, Hollandia.

 9. HURTOWNIA ŻYWIC POLIESTROWYCH ŚWIAT ŻYWIC

  Lengyelország

  A HURTOWNIA ŻYWIC POLIESTROWYCH ŚWIAT ŻYWIC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyanták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztók, építőipari használatra, resins, Building chemicals, Ragasztók, építőipari használatra, és gelcoat. Székhelye Chełmża, Lengyelország.

 10. SAINT-GOBAIN PERFORMANCE PLASTICS BIOLINK GMBH

  Németország

  A SAINT-GOBAIN PERFORMANCE PLASTICS BIOLINK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Székhelye Waakirchen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes