• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • radiológia - felszerelések

A keresés eredménye

Radiológia - felszerelések - Import export

 1. BALTEAU NON DESTRUCTIVE TESTING

  Belgium

  Verified by europages badge

  Balteau NDT is a company that has been in business in Belgium since 1906. Its initial transformers business gradually change direction to X-rays back in 1932. Year after year, Balteau has forged its technological lead position and laid the foundations for most of the current X-ray technologies. Balteau was thus the first company to successfully produce 200-, 300- and 400-kV apparatus. Balteau has now given its vision and products orientated to user and environmental safety to the industry. This is because, Balteau is also greatly concerned by the environment and always uses cutting-edge materials and technology to ensure that the final product will be powerful and thus sparing on our planet. Turning to Service and spare parts, Balteau ensures unequalled and exceptional service continuity throughout your product's service life.

 2. IDEALEX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 3. REX MED SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A REX MED SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diagnostic radiology. Székhelye Warsaw, Lengyelország.

 4. BEMA GMBH & CO. KG

  Németország

  A BEMA GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Orvosi és sebészeti műszerek, Orvosi ellátás és sebészet - eszközök és felszerelések, Fogorvosi berendezések, műszerek és eszközök, Radiológia - felszerelések, Orvosi és sebészeti műszerek, Orvosi ellátás és sebészet - eszközök és felszerelések, Fogorvosi berendezések, műszerek és eszközök, és Radiológia - felszerelések. Székhelye Peißenberg, Németország.

 5. X-RIS

  Belgium

  A X-RIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari radiológia - felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, Ipari radiológia - felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Ans, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. P.L.H. MEDICAL LTD

  Egyesült Királyság

  A P.L.H. MEDICAL LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tudományos radiológia - felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Watford, Egyesült Királyság.

 2. FLUXANA GMBH & CO. KG

  Németország

  A FLUXANA GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Székhelye Bedburg-Hau, Németország.

 3. PRIMAX

  Franciaország

  A PRIMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, Radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, digital radiology, és radiology and radiotherapy. Székhelye Paris, Franciaország.

 4. STEPHANIX

  Franciaország

  A STEPHANIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mobile radiology machine, screening table, Mobile surgical arch with flat panel detector, és Remote controlled digital radiology table. Székhelye La Ricamarie, Franciaország.

 5. EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH

  Németország

  A EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járművek - intelligens navigációs rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Radar- és rádióberendezések, Radiológia - felszerelések, Optikai műszerek, látszerészi felszerelések és tartozékok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Radar- és rádióberendezések, és Radiológia - felszerelések. Székhelye Heidenrod, Németország.

 1. SATAMONI MEDICAL SUPPLIES

  Hollandia

  A SATAMONI MEDICAL SUPPLIES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import-export - gyógyászati- és sebészeti eszközök és felszerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Röntgenfilmek és -tartozékok, Radiológia - felszerelések, medical films, Röntgenfilmek és -tartozékok, és Radiológia - felszerelések. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 2. BISECCO SRL

  Olaszország

  A BISECCO SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyomás alatti kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Orvosi elektronikus felszerelések és eszközök, Fogorvosi műszerek, Radiológia - felszerelések, dental joints, Orvosi elektronikus felszerelések és eszközök, Fogorvosi műszerek, és Radiológia - felszerelések. Székhelye Este, Olaszország.

 1. VERACHTERT DIGITAL

  Belgium

  A VERACHTERT DIGITAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tudományos radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, és Radiológiai készülékek és felszerelések. Székhelye Deurne, Belgium.

 2. ILE MEDICAL

  Olaszország

  A ILE MEDICAL, tevékenységi ágazata Röntgenfilmek és -tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológia - felszerelések, electro-medical, diagnostic supplies, és Radiológia - felszerelések. Székhelye Oristano (OR), Olaszország.

 3. CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO

  Spanyolország

  A CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Székhelye Almería, Spanyolország.

 4. MABROUR-MED

  Marokkó

  A MABROUR-MED, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is radiology machines, echography centre, machines for mammography, és scanner transparency adapters. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 5. RADIOMATIX

  Belgium

  A RADIOMATIX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diagnostic radiology, és radiology and radiotherapy. Székhelye Brussels, Belgium.

 6. DIAGNOSEHAUS

  Ausztria

  A DIAGNOSEHAUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is breast echography, és radiology. Székhelye Wien, Ausztria.

 7. DIRECT DIAGNOSTIC ALLIANCE

  Spanyolország

  A DIRECT DIAGNOSTIC ALLIANCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is diagnostic radiology, és radiologists. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 8. NOLEX S.R.L.

  Olaszország

  A NOLEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is echography, és cardiology. Székhelye Catania, Olaszország.

 1. ITECO S.R.L.

  Olaszország

  A ITECO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Orvosi ellátás és sebészet - eszközök és felszerelések, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és Orvosi ellátás és sebészet - eszközök és felszerelések. Székhelye Castel Bolognese, Olaszország.

 2. IDEVET

  Franciaország

  A IDEVET, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológiai készülékek és felszerelések, és Radiológiai készülékek és felszerelések. Székhelye Nimes, Franciaország.

 3. DENTALRAD S.R.L.

  Olaszország

  A DENTALRAD S.R.L., tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológiai készülékek és felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Treviso, Olaszország.

 4. DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT

  Ausztria

  A DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is radiology, és mammography. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. SO.FI.MED. S.R.L.

  Olaszország

  A SO.FI.MED. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológia - felszerelések, Minőségellenőrzés és -tanúsítás, Radiológia - felszerelések, és Minőségellenőrzés és -tanúsítás. Székhelye Taranto, Olaszország.

 6. ME.DI.COM. S.R.L.

  Olaszország

  A ME.DI.COM. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológiai készülékek és felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Bari, Olaszország.

 7. STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L.

  Olaszország

  A STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L., tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológiai készülékek és felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Castellana Grotte, Olaszország.

 8. NRT, NORDISK ROENTGEN TEKNIK A/S

  Dánia

  A NRT, NORDISK ROENTGEN TEKNIK A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Orvosi és sebészeti műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológia - felszerelések, Gyógyászati-sebészeti optikai műszerek, Radiológia - felszerelések, és Gyógyászati-sebészeti optikai műszerek. Székhelye Hasselager, Dánia.

 9. I.A.E. S.P.A.

  Olaszország

  A I.A.E. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológiai készülékek és felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Cormano, Olaszország.

 10. EUROCHIMICA S.R.L.

  Olaszország

  A EUROCHIMICA S.R.L., tevékenységi ágazata Radiológia - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Radiológiai készülékek és felszerelések, Tudományos radiológia - felszerelések, Radiológiai készülékek és felszerelések, és Tudományos radiológia - felszerelések. Székhelye Acireale, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Radiológia - felszerelések - Import export

Találatok száma

190 Vállalat