• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rögzítőcsapszegek

A keresés eredménye

Rögzítőcsapszegek - Import export

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As a technologically leading supplier, we have been the preferred partner of the international construction industry for years. Our longitudinally welded cladding tubes for pre-stressed concrete technology and the rectangular cavity pipes for the pre-cast industry are just two examples of our outstanding manufacturing competence. This is why we are constantly striving to push ahead with new innovations and further developments. Thin-walled, longitudinally welded tubes by the metre or tube cylinders for use in various industrial sectors are an expression of our technological leadership in development and production. We manufacture precisely fitting tubes and components for "rational construction" in the highest product quality, which is a matter of course for us. In addition, we convince with our customer-oriented, competent advice and a flexible, reliable and efficient service. Thus we can also provide you with tailor-made solutions for a wide range of requirements.

 2. GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GS-BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapszegek. Székhelye Plettenberg, Németország.

 3. ERNST THOMAS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ERNST THOMAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, Anyacsavar, Csavarok, Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, Anyacsavar, Csavarok, és Hammerhead bolts. Székhelye Hemer, Németország.

 4. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Németország

  A ANKER SCHROEDER ASDO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapszegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Hídépítés, Rögzítőcsapok, Rögzítőanyagok, Ipari épületépítés, Hídépítés, Rögzítőcsapok, és Rögzítőanyagok. Székhelye Dortmund, Németország.

 5. DAVREUX NOIZET

  Franciaország

  A DAVREUX NOIZET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkampók, fémhorgok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, steel flanges, Rögzítőcsapszegek, hose fastening collars, és Menetesrudak. Székhelye Thilay, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LAURENT FIXATION

  Franciaország

  A LAURENT FIXATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapszegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapok, Menetesrudak, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapok, Menetesrudak, és knick-knacks. Székhelye Thilay, Franciaország.

 2. GEDEX SERVICE

  Németország

  A GEDEX SERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapszegek. Székhelye Erkrath, Németország.

 3. ZENTEX S.R.L.

  Olaszország

  A ZENTEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Textil - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, parts and accessories for textile machines, straps, Rögzítőcsapszegek, és bevelling machines. Székhelye Valdagno, Olaszország.

 4. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Franciaország

  A ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetesrudak, Rögzítőcsapszegek, Menetesrudak, Rögzítőcsapszegek, és wind turbine anchoring cage. Székhelye Donchery, Franciaország.

 5. REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING

  Németország

  A REINHOLD LEUZE UND WOLFGANG SCHILLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Padlóburkolatok műanyagból, Szakipari munka, Fúrások és feltárási munkák, Rögzítőcsapszegek, Padlóburkolatok műanyagból, Szakipari munka, és Fúrások és feltárási munkák. Székhelye Lichtenstein, Németország.

 1. SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA

  Portugália

  A SILVA & VENTURA - TORNEARIA MECÂNICA LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapszegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clamping systems, stainless steel, fishing gear, és Pneumatic stapling machine. Székhelye Rocas Do Vouga, Portugália.

 2. ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H.

  Ausztria

  A ISTOR SPANN-ANKERTECHNIK GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, Import / Export - acél és fémek, Acél, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Oeynhausen, Ausztria.

 1. SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH

  Németország

  A SBS SCHNEIDER BAU SYSTEME GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, Csapok, facsavarok, anyák, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, és Csapok, facsavarok, anyák. Székhelye Koblenz, Németország.

 2. GRASS GMBH

  Ausztria

  A GRASS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bútorvasalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, zippers, és Rögzítőcsapszegek. Székhelye Höchst, Ausztria.

 3. MCLAN

  Bulgária

  A MCLAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Csavarok, Biztonsági övek, járművekhez, Dugattyús kompresszorok, Rögzítőcsapszegek, Csavarok, Biztonsági övek, járművekhez, és Dugattyús kompresszorok. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 4. DERSAN CIVATA VE DÖVME SAN.VE TIC.LTD.STI

  Törökország

  A DERSAN CIVATA VE DÖVME SAN.VE TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőcsapszegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, forging metals, Bolts - machines, Odorkovácsolás és dombornyomás, vas és acél-, és forged fittings. Székhelye Adana, Törökország.

 5. OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K.

  Németország

  A OTTO BRENTZEL STAHLVERARBEITUNG E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tiplik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, és Rögzítőanyagok. Székhelye Fischbach Bei Kaiserslautern, Németország.

 6. MINOVA MAI GMBH

  Ausztria

  A MINOVA MAI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, Import / Export - acél és fémek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapszegek, Import / Export - acél és fémek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Feistritz An Der Drau, Ausztria.

 7. JÜNGLING GALA-BAU GMBH

  Németország

  A JÜNGLING GALA-BAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Kert- és tájépítés, Rögzítőcsapszegek, és Kert- és tájépítés. Székhelye Reifferscheid, Németország.

 8. VERPELLI S.R.L.

  Olaszország

  A VERPELLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Drótok és kábelek - vasfémek, Rögzítőcsapszegek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Melzo (mi), Olaszország.

 1. KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE

  Ausztria

  A KURT KARGL BODENANKERFUNDAMENTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Import / Export - acél és fémek, Rögzítőcsapszegek, és Import / Export - acél és fémek. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. A W 2 LTD

  Egyesült Királyság

  A A W 2 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetesrudak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, Rögzítőanyagok, Rögzítőcsapok, Rögzítőcsapszegek, Rögzítőanyagok, és Rögzítőcsapok. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 3. AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A AURA CUSTOM SOLUTIONS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, és Rögzítőcsapszegek. Székhelye Southampton, Egyesült Királyság.

 4. KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A KELLER GRUNDBAU GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapszegek, és Rögzítőcsapszegek. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. HALFEN-RISS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

 6. POLLOK VERWALTUNGS GMBH

  Németország