• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • répa (zöldség)

A keresés eredménye

Répa (zöldség) - Import export

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugália

  Verified by europages badge

  A HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), Gyümölcs, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Élelmiszer - import / export, cabbage plants, fresh fruit, melon, vegetables, és turnips. Székhelye Torres Novas, Portugália.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), Fresh fruits and vegetables, carrots, PARSNIPS, Répa (zöldség), celery, turnips, és cardoons. Székhelye Alboraya-Valencia, Spanyolország.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egyiptom

  A INTERNATIONAL TRADERS, tevékenységi ágazata Szárított hüvelyes termés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), Déligyümölcsök, fresh vegetables, olives, Répa (zöldség), és Déligyümölcsök. Székhelye Alexandria, Egyiptom.

 4. VERDUYN FRANCE

  Franciaország

  A VERDUYN FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Répa (zöldség), Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, carrots, celery, és Répa (zöldség). Székhelye Phalempin, Franciaország.

 5. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Németország

  A AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Juh és kecske, Répa (zöldség), Fejőstehenek, Juh és kecske, és Répa (zöldség). Székhelye Mühlberg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BTG BOUTHEGOURD

  Franciaország

  A BTG BOUTHEGOURD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Répa (zöldség). Székhelye St Benoit Sur Loire, Franciaország.

 2. PB DIALOG

  Ukrajna

  A PB DIALOG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), carrots, Répa (zöldség), és onions. Székhelye Kakhovka, Ukrajna.

 3. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Egyesült Királyság

  A J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Melegházi zöldségek, Répa (zöldség), Melegházi zöldségek, és Répa (zöldség). Székhelye Sleaford, Egyesült Királyság.

 4. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), Gabona és szemes termékek, Répa (zöldség), és Gabona és szemes termékek. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 5. DE WULF AGRO

  Belgium

  A DE WULF AGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Répa (zöldség). Székhelye Gembloux, Belgium.

 1. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A DUTCH FARMERS SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Répa (zöldség), Gabona és szemes termékek, és Répa (zöldség). Székhelye Stargard Szczecinski, Lengyelország.

 2. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Németország

  A GUT DUMMERSTORF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Répa (zöldség), Szarvasmarha, és Répa (zöldség). Székhelye Dummerstorf, Németország.

 1. STE BTG AGR I

  Franciaország

  A STE BTG AGR I, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), és Répa (zöldség). Székhelye St Benoit Sur Loire, Franciaország.

 2. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Lengyelország

  A BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Répa (zöldség), Műkertészet - kertművészet, és Répa (zöldség). Székhelye Chodow, Lengyelország.

 3. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Magyarország

  A SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Répa (zöldség), Gabona és szemes termékek, és Répa (zöldség). Székhelye Hajduszoboszlo, Magyarország.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Répa (zöldség). Székhelye Cixi, Amerikai Egyesült Államok.

 5. GARAWOL

  Egyesült Királyság

  A GARAWOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Répa (zöldség). Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 6. STJÖRNUGRÍS HF

  Izland

  A STJÖRNUGRÍS HF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Répa (zöldség), és Répa (zöldség). Székhelye Reykjavík, Izland.

 7. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spanyolország

 8. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Franciaország

 1. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Dánia

 2. DANCKERT KROHN AS

  Norvégia

 3. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Németország

 4. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Németország

 5. MATROT U.K. LTD

  Egyesült Királyság

 6. LHOTE SA

  Franciaország

 7. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Egyesült Királyság

 8. S.I.D.E.SUP.

  Franciaország

 9. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Franciaország