• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • rákok

A keresés eredménye

Rákok - Import export

 1. SHRIMP DREAM

  Portugália

  A SHRIMP DREAM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rákok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tropical fish, és baby shrimps. Székhelye Amora, Portugália.

 2. ESPORTSBETTING

  Franciaország

  A ESPORTSBETTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rákok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for connections to data and video sources, bowler hats, coins purchased, és french meats. Székhelye 101100, Franciaország.

 3. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Törökország

  A FISHLIME SU ÜRÜNLERI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rákok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Édesvízi halak, fresh water trout, carp, packaged baby shrimps, és Édesvízi halak. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. LEHNHERR S.A.

  Svájc

  A LEHNHERR S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rákok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Kagylók, rákfélék, Languszták, Rákok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Kagylók, rákfélék, és Languszták. Székhelye Bevaix, Svájc.

 5. POISTETTU

  Finnország

  A POISTETTU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rákok. Székhelye Vantaa, Finnország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. STEF SERV IMPEX SRL

  Románia

  A STEF SERV IMPEX SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Rákok. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. RAT-MET

  Lengyelország

  A RAT-MET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rákok. Székhelye Konstantynów Łódzki, Lengyelország.

 3. PRODUCTOS

  Spanyolország

  A PRODUCTOS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Rákok. Székhelye Almoradi, Spanyolország.

 4. S.R.O.

  Szlovákia

  A S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rákok. Székhelye Púchov, Szlovákia.

 5. POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rákok. Székhelye Podlaskie, Lengyelország.

 1. FEINKOSTFABRIK GUSTAV L. LANGBEIN & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

 2. L' ECREVISSE

  Franciaország

 1. GRAMELLINI F.LLI S.P.A.

  Olaszország

 2. DUNA VONAL KFT

  Magyarország

  A Duna Vonal KFT. export-import kereskedelmi tevékenységet végez. Fagyasztott és előhűtött húsok ( baromfi: csirke, pulyka, kacsa, liba, vad, marha , sertés) , halak ( süllő, harcsa, lazac, hekktörzs), halféleségek (rák, tintahal, tengergyümölcsei) forgalmazásával foglalkozik. Több országgal tudunk közösen dolgozni, valamint a magyarországi piacon is jelen vagyunk, éttermi hálózatunkat is igyekszünk bővíteni. Számos nagykereskedő céghez szállítunk termékkínálatunkból, továbbá a kiskereskedelmi egységeket (iskola konyhák, rendezvények) is maximálisan kiszolgáljuk. Elsődleges célunk, hogy kiváló minőségű termékeket tudjunk szállítani partnereink, vevőink részére, ebben szakképzett kollégáink precíz munkavégzéssel, készséggel állnak rendelkezésünkre. Új feladatként tűztük ki magunknak, minél több magyar termék megjelenését, forgalmazását külföldi piacokon.

 3. CARBON WEB KFT.

  Magyarország

  Vállalkozásunk orvosdiagnosztikai eszközök értékesítésével foglalkozik. Arra törekszünk, hogy gyors és pontos diagnózist mutassunk felhasználóink számára, amit akár otthoni gyorstesztekkel is elvégezhetnek magukon. Termékeink közt megtalálható a koronavírus diagnosztizálására alkalmas Covid-19 gyorsteszt, amit jelenleg csak professzionális használatra tudunk értékesíteni, de azon dolgozunk, hogy ez minden magánember számára az otthonában is elérhető legyen, hiszen a korona teszt már egy csepp vérből kimutatja a fertőzöttséget, amit egy ujjbegyszúró segítségével minimális fájdalom mellet elvégezhetünk magunkon. A covid-19 vagy korona tesztek ma már nagy pontossággal kimutatják a fertőzöttség jelenlétét a vérben, tehát minden polgártársunkat arra biztatunk, hogy végeztesse el magán a koronavírus gyorstesztet, hiszen negatív eredményét követően nagyobb biztonsággal térhet vissza munkahelyére, vagy családja körébe. A korona teszten felül forgalmazunk több mint 100 gyorstesztet a hiv teszttől az alkohol, drog de még a rák egyes fajtáinak diagnosztizálására is alkalmas tesztekig. A koronavírus járvány okozta nehézségek miatt a beszállítóink jelenleg csak és kizárólag Covid-19 tesztet gyártanak, így a többi betegség diagnosztizálására alkalmas gyorstesztek gyártása átmenetileg szünetel, így értékesítésünk is szünetel minden egyéb tesztre vonatkozóan. Tehát korona teszt továbbra is elérhető, amit rendelési mennyiség függvényében akár 4 órán belül kiszállítunk Magyarország területén!