• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pvc- polivinil-klorid

A keresés eredménye

Pvc- polivinil-klorid - Import export

 1. KSK-GRUPP

  Oroszország

  A KSK-GRUPP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc, stainless steel wire, carbon wires, és steel wires. Székhelye Vladimir, Oroszország.

 2. ..

  Trinidad és Tobago

  A .., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc, plasticised compounds, és pvc granules. Székhelye .., Trinidad és Tobago.

 3. GEMINI PVC FOILS

  Törökország

  A GEMINI PVC FOILS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. DOHRN TRADING GMBH

  Németország

  A DOHRN TRADING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulátum, műanyaggyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC, polivinil-klorid, Adagolópumpa, PVC, polivinil-klorid, electric motors, air filters, és Adagolópumpa. Székhelye Reinbek, Németország.

 5. ALPPVC

  Törökország

  A ALPPVC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expanded pvc. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CASPIAN POLYMER

  Irán

  A CASPIAN POLYMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye 281, Irán.

 2. SC DARTECH L&L SRL

  Románia

  A SC DARTECH L&L SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Petrila, Románia.

 3. EVOLUZION

  Spanyolország

  A EVOLUZION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útmutató táblák - beltéri táblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC, polivinil-klorid, és PVC, polivinil-klorid. Székhelye Alfarràs, Spanyolország.

 4. NEXT LEVEL PLAST

  Ukrajna

  A NEXT LEVEL PLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Chervonograd, Ukrajna.

 5. WINTURK

  Törökország

  A WINTURK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyaglemezek, panels, pvc profiles, Műanyaglemezek, és Rigid PVC sheets. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 1. PRAGMA PLEXI

  Belgium

  A PRAGMA PLEXI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, pvc items, plastic cutting, Szerszámgépek, élhajlító, és perforations. Székhelye Drogenbos, Belgium.

 2. PETROTURK DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A PETROTURK DIS TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Vegyi trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC, polivinil-klorid, és PVC, polivinil-klorid. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. GIOVANNI BOTTIGELLI

  Olaszország

  A GIOVANNI BOTTIGELLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 2. LUCA CARLO BORRONI AGENZIA PER LA CHIMICA INDUSTRIALE

  Olaszország

  A LUCA CARLO BORRONI AGENZIA PER LA CHIMICA INDUSTRIALE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is silicone rubber. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. SHITAL INDUSTRIES PVT LTD

  India

  A SHITAL INDUSTRIES PVT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Ahmedabad, India.

 4. FITINGI BG LTD

  Bulgária

  A FITINGI BG LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csőidomok ipari szerelvényekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC, polivinil-klorid, és PVC, polivinil-klorid. Székhelye Petrich, Bulgária.

 5. GRAINPLAST, S.L.

  Spanyolország

  A GRAINPLAST, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic footwear children and young people, waterproofing covers, és irrigation nozzles. Székhelye Canovelles/barcelona, Spanyolország.

 6. GPLASTPROGETTI

  Olaszország

  A GPLASTPROGETTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is subcontract working, és pad printing. Székhelye Limbiate, Olaszország.

 7. ALTUGLAS INTERNATIONAL

  Franciaország

  A ALTUGLAS INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes gyanták, Gyanták, Természetes gyanták, Gyanták, acrylic resins, és acrylic sheets. Székhelye La Garenne Colombes, Franciaország.

 8. NUR-IS PVC KERESTE INSAAT TAAHHUT VE YAPI ELEMANLARI PAZARLAMA SAN. LTD.

  Törökország

  A NUR-IS PVC KERESTE INSAAT TAAHHUT VE YAPI ELEMANLARI PAZARLAMA SAN. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag profilok, PVC-ablakok, pvc doors, pvc profiles, Műanyag profilok, és PVC-ablakok. Székhelye Adana, Törökország.

 1. PETROBON

  Irán

  A PETROBON, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc, és pvc pipe. Székhelye Tehran, Irán.

 2. OZDURAK TEKSTIL

  Törökország

  A OZDURAK TEKSTIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC Window - Door. Székhelye Gaziante, Törökország.

 3. HEMOTRANS SL

  Spanyolország

  A HEMOTRANS SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Socuellamos, Spanyolország.

 4. ARENA PETRO GAS

  Irán

  A ARENA PETRO GAS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is PVC, polivinil-klorid, High density polyethylene, és PVC, polivinil-klorid. Székhelye Tehran, Irán.

 5. SCHÖNLINE SISTEMAS DE VENTANAS & PUERTAS

  Törökország

  A SCHÖNLINE SISTEMAS DE VENTANAS & PUERTAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc doors. Székhelye Estambul, Törökország.

 6. SAFIZO

  Törökország

  A SAFIZO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Karabük, Törökország.

 7. KULA PVC

  Törökország

  A KULA PVC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. ASKAYA DOOR PANEL

  Törökország

  A ASKAYA DOOR PANEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Silivri/istanbul, Törökország.

 9. PRIMERES MATERIES DEL BAIX CAMP S.L.

  Spanyolország

  A PRIMERES MATERIES DEL BAIX CAMP S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Reus, Spanyolország.

 10. CEBECI COMPANY

  Törökország

  A CEBECI COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes