• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • puha búza

A keresés eredménye

Puha búza - Import export

 1. TERRA LLC

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A TERRA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Dara, Malomipari termékek, Levesek, Müzli és kukoricapehely, Gabona és szemes termékek, cereals, cereal semolinas, és oat cereal. Székhelye Pervomaysky, Ukrajna.

 2. EUXINE SEA TRADING

  Ukrajna

  A EUXINE SEA TRADING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Mezőgazdasági termékek - import / export, soft wheat flour, millet seeds, és split peas. Székhelye Chernomorsk, Ukrajna.

 3. LA FERME DU CHAILLOUE

  Franciaország

  A LA FERME DU CHAILLOUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Durumbúza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Puha búza, Puha búza, és hemp. Székhelye Saint Mard De Réno, Franciaország.

 4. CAPITAL TRADE GRAIN

  Lengyelország

  A CAPITAL TRADE GRAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is maize cereals, veneered wood, manufacturing of plywood, és Edible snails. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 5. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Románia

  A GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moisture absorption. Székhelye Bucuresti, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Törökország

  A UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Malomipari üzemek, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Malomipari üzemek, és separators. Székhelye Konya, Törökország.

 2. AMG-KERNEL SRL

  Moldávia

  A AMG-KERNEL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barley, és apples. Székhelye Soroca, Moldávia.

 3. ACTIVE INTERNATIONAL

  Törökország

  A ACTIVE INTERNATIONAL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Növényi olajok, Benzin - üzemanyagok, Növényi olajok, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Svédország

  A ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Cukor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Puha búza, flour, animal feed, cereals, és Puha búza. Székhelye Gallivare, Svédország.

 5. MUZATO CORPORATION

  Kanada

  A MUZATO CORPORATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajtartalmú zöldségek, buckwheat, Olajtartalmú zöldségek, import and export of pulses, és mustard. Székhelye Toronto, Kanada.

 1. AGRO TRADE AGENCY

  Lengyelország

  A AGRO TRADE AGENCY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Növényi olajok, Nyers növényi olajok, sunflower oil, Mezőgazdasági termékek - import / export, Növényi olajok, és Nyers növényi olajok. Székhelye Warsaw, Lengyelország.

 2. MASELIS

  Belgium

  A MASELIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Müzli és kukoricapehely, cerial flakes, Müzli és kukoricapehely, és cereal middlings. Székhelye Roeselare, Belgium.

 1. ECLIES TRADE LLC

  Ukrajna

  A ECLIES TRADE LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rape seeds. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 2. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Ukrajna

  A INTERVIDKONTRAKT LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bran, barley, seed oil, és sugar. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 3. LINK-EXPO

  Németország

  A LINK-EXPO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Puha búza, Italok, Puha búza, sunflower oil, és Italok. Székhelye Ebersburg, Németország.

 4. PETROHANDEL GMBH

  Németország

  A PETROHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajtartalmú zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gabona és szemes termékek, Puha búza, Gabona és szemes termékek, flax seeds, barley, és Puha búza. Székhelye Pforzheim, Németország.

 5. GROUPE OROS

  Benin

  A GROUPE OROS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Puha búza. Székhelye Cotonou, Benin.

 6. EDWIN STELL CORPORATION

  Ukrajna

  A EDWIN STELL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is calcium carbonate, table salt, és sorghum. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 7. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Törökország

  A SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Diétás táplálék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Puha búza, durum wheat, Sugar beet, Organic cane sugar, és Puha búza. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 8. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Ukrajna

  A LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 1. TARASIVSKIY MLYN

  Ukrajna

  A TARASIVSKIY MLYN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soft wheat flour. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Franciaország

  A SARL L'ARTISAN DES SAVEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Malomipari üzemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Puha búza, flour, breadcrumbs, és Puha búza. Székhelye Ales, Franciaország.

 3. ACCESAL-GRUP SRL

  Moldávia

  A ACCESAL-GRUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sinks, és apples. Székhelye Raionul Singerei, Moldávia.

 4. PODGORENI SRL

  Moldávia

  A PODGORENI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apples, és maize. Székhelye Raionul Cantemir, Moldávia.

 5. HONARVAR TRADING CO.

  Irán

  A HONARVAR TRADING CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Székhelye Shiraz, Irán.

 6. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Guernesey

  A DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turkey roast, és double rooms up to 40 euros. Székhelye Mauerstetten, Guernesey.

 7. KARMALIUK UA

  Ukrajna

  A KARMALIUK UA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dried fruit. Székhelye Khmelnytskyi, Ukrajna.

 8. KUBA TRADE

  Ukrajna

  A KUBA TRADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Puha búza. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 9. PELLET SZERVIZ KFT.

  Magyarország

  A PELLET SZERVIZ KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Puha búza. Székhelye Gárdony, Magyarország.

 10. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Olaszország

  A AGRIMONDO POLIZIANO SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Puha búza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clean room control certification. Székhelye Montepulciano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes