• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • profilok - vasfémek

A keresés eredménye

Profilok - vasfémek - Import export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The range of products offered by A.Mauri comprises special profiles made using a cold-forming of sheet steel, cold rolled steel, zinc-plated and Sendzimir-coated steel, stainless steel and brass and aluminium. Products are made from plans provided by client, developed in partnership with our design office, to meet the needs of the automotive, construction, marine, electro-technical, heating and furniture industries. Our production lines can handle sheets up to 800 mm wide and thicknesses of 0.3 mm to 4 mm, with a maximum length of 12, 500 mm. These characteristics are sufficient to easily meet the specific needs of any of our clients. Profiles are made as standard lengths or can be cut to size. Our production facilities enable us to create precision curved profiles. We have extensive experience in the design and manufacture of special profile installations.

 2. DOGRAR METAL

  Törökország

  Verified by europages badge

  A DOGRAR METAL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Lemezek és csövek, Profilok - vasfémek, Acélok és fémek - hajlítás, Szerszámgépek, hajlító, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Metal work, Laser cutting, és Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FERTUBI FRIULI S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Profilok - vasfémek, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Csapszerelvények, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Profilok - vasfémek, és Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Székhelye Udine, Olaszország.

 4. SADEF FRANCE

  Franciaország

  A SADEF FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidegen hengerelt sínek, és Hidegen hengerelt sínek. Székhelye Nogent-Sur-Marne, Franciaország.

 5. AUBRY NTV

  Franciaország

  A AUBRY NTV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, Profilok - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, és Profilok - vasfémek. Székhelye Gonesse, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Németország

  A LOUIS HESS GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Hamm, Németország.

 2. SINIAT GMBH

  Németország

  A SINIAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Oberursel, Németország.

 3. MECALDE 2

  Spanyolország

  A MECALDE 2, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok - vasfémek, Tolóajtók, ipari, Alumínium és ötvözetek, aluminium display cabinets, Profilok - vasfémek, Tolóajtók, ipari, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Arbizu-Navarra, Spanyolország.

 4. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Törökország

  A YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Ausztria

  A KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Wien, Ausztria.

 1. NEGOCE+

  Franciaország

  A NEGOCE+, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is i-beams, steel joints and parts, aluminium sheets, és gratings. Székhelye Tancarville, Franciaország.

 2. METAALHANDEL PILLAERT

  Belgium

  A METAALHANDEL PILLAERT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok - vasfémek, Profilok - vasfémek, beams, és portals. Székhelye Vleteren, Belgium.

 1. SADEF BELGIQUE

  Belgium

  A SADEF BELGIQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel profiles. Székhelye Gits, Belgium.

 2. PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC

  Ukrajna

  A PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok - vasfémek, Csövek - vasfémek, Welded pipes, Metal tubes, Profilok - vasfémek, és Csövek - vasfémek. Székhelye Korosten, Ukrajna.

 3. UNIFLEX CNC

  Németország

  A UNIFLEX CNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is 5 axis milling. Székhelye Grossalmerode, Németország.

 4. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Ukrajna

  A DNEPROSPETSSTAL,PJSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal profiles. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 5. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanyolország

  A LAMINADOS LOSAL SA, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Rudak - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, metal inserts, és sections. Székhelye Gernika - Vizcaya, Spanyolország.

 6. PROFILAFROID

  Franciaország

  A PROFILAFROID, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Civil engineering. Székhelye Bailleul-Sur-Therain, Franciaország.

 7. METAALWINKEL ROTTERDAM

  Hollandia

  A METAALWINKEL ROTTERDAM, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Nemes és különleges acél, aluminium profiles, és punched plate. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 8. M&M POSMETAL, S.L.

  Spanyolország

  A M&M POSMETAL, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is light posts. Székhelye Alhaurín El Grande, Spanyolország.

 1. METPORTAL

  Ukrajna

  A METPORTAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal profiles, l angle drawn wires, és iron metals. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 2. ANASER PROD SRL

  Románia

  A ANASER PROD SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezet, Profilok - vasfémek, profiles, Fémszerkezet, és Profilok - vasfémek. Székhelye Ciorogarla, Románia.

 3. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanyolország

  A CAESA PERFILES ESPECIALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - húzás, Profilok és rudak - vasfémek, Profilok - vasfémek, Hidegen hengerelt sínek, Acélok és fémek - húzás, Profilok és rudak - vasfémek, Profilok - vasfémek, és Hidegen hengerelt sínek. Székhelye Caldes De Montbui, Spanyolország.

 4. CAESA SPECIAL PROFILES

  Spanyolország

  A CAESA SPECIAL PROFILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Caldes De Montbui, Spanyolország.

 5. VOL-STAHL GMBH

  Németország

  A VOL-STAHL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Dresden, Németország.

 6. ETG BY KEVIN KREYER

  Németország

  A ETG BY KEVIN KREYER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Székhelye Schloss Holte-St., Németország.

 7. TODOPERFIL

  Spanyolország

  A TODOPERFIL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok - vasfémek, és Profilok - vasfémek. Székhelye La Llagosta-Barcelona, Spanyolország.

 8. KARIPIDIS METAL

  Görögország

  A KARIPIDIS METAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is panels, és Steel girders. Székhelye Anavissos, Görögország.

 9. HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG

  Németország

  A HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és iron sections. Székhelye Wolgast, Németország.

 10. ALERIS ALUMINUM VOGT GMBH

  Németország

  A ALERIS ALUMINUM VOGT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok - vasfémek, Alumínium és ötvözetek, Profilok - vasfémek, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Vogt, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Profilok - vasfémek - Import export

Találatok száma

1967 Vállalat