• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • profilok és rudak - vasfémek

A keresés eredménye

Profilok és rudak - vasfémek - Import export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The range of products offered by A.Mauri comprises special profiles made using a cold-forming of sheet steel, cold rolled steel, zinc-plated and Sendzimir-coated steel, stainless steel and brass and aluminium. Products are made from plans provided by client, developed in partnership with our design office, to meet the needs of the automotive, construction, marine, electro-technical, heating and furniture industries. Our production lines can handle sheets up to 800 mm wide and thicknesses of 0.3 mm to 4 mm, with a maximum length of 12, 500 mm. These characteristics are sufficient to easily meet the specific needs of any of our clients. Profiles are made as standard lengths or can be cut to size. Our production facilities enable us to create precision curved profiles. We have extensive experience in the design and manufacture of special profile installations.

 2. SIPPA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SIPPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Bar Sur Aube, Franciaország.

 3. ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ALUMERO SYSTEMATIC SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Napenergia előállítás, Napenergia - berendezések, Konténer-terminálok, structures for photovoltaic installations, solar plants, Napenergia előállítás, photovoltaic solar panels, exposed solar panels, és industrial applications of solar power. Székhelye Seeham, Ausztria.

 4. SIKLA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIKLA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 5. BECKER PROFILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BECKER PROFILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Friedewald, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Werl, Németország.

 2. K. MODER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A K. MODER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Apen, Németország.

 3. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FALK ADLER GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Stuttgart, Németország.

 4. JORIS IDE

  Belgium

  A JORIS IDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszigetelés - anyagok, Tetőfedő anyagok, building insulation, Hőszigetelés - anyagok, building panels, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Zwevezele, Belgium.

 5. TEMPO MATERIAUX

  Franciaország

  A TEMPO MATERIAUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sections. Székhelye Vendenheim, Franciaország.

 1. VEFA ALÜMINYUM

  Törökország

  A VEFA ALÜMINYUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Válaszfalak, aluminium railing, és Válaszfalak. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. AUBRY NTV

  Franciaország

  A AUBRY NTV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, Profilok - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, és Profilok - vasfémek. Székhelye Gonesse, Franciaország.

 1. PROFILMETALL-GRUPPE

  Németország

  A PROFILMETALL-GRUPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidegen hengerelt sínek, aluminium profiles, Hidegen hengerelt sínek, steel profiles, és Aluminium sections for commercial vehicles. Székhelye Hirrlingen, Németország.

 2. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Németország

  A HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Murr, Németország.

 3. CONTIFONTE

  Franciaország

  A CONTIFONTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Saverne, Franciaország.

 4. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

  Németország

  A ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Stuttgart, Németország.

 5. SCHIAVANO

  Olaszország

  A SCHIAVANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, iron processing, connectors for metal tubes, Épületvasalások, és sheet and pipe work. Székhelye Casarano, Olaszország.

 6. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Görögország

  A HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartók - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Steel girders, steel beams, Profilok és rudak - vasfémek, és steel structural sections. Székhelye Kalochori, Görögország.

 7. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Románia

  A METALED STEEL MATERIALS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Épületszerkezeti acél, Acélcsövek, Acéllemez és szalagacél, Profilok és rudak - vasfémek, Épületszerkezeti acél, Acélcsövek, és Acéllemez és szalagacél. Székhelye Bucuresti, Románia.

 8. AXIS

  Franciaország

  A AXIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, concrete reinforcements, metal scaffolding, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és metal reinforcement meshing for buildings. Székhelye Pornic, Franciaország.

 1. MEDIFONSA STEEL SUPPLIER

  Spanyolország

  A MEDIFONSA STEEL SUPPLIER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszerkezeti acél, Lemezek és csövek, Profilok és rudak - vasfémek, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Épületszerkezeti acél, Lemezek és csövek, Profilok és rudak - vasfémek, és Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Székhelye Las Palmas De Gran Canaria, Spanyolország.

 2. STE ARMATURES MANNA & THIRION

  Franciaország

  A STE ARMATURES MANNA & THIRION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, armatures, metal reinforcements for the building trade, concrete reinforcements, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Saint-Chamas, Franciaország.

 3. PRODUITS MAULER

  Franciaország

  A PRODUITS MAULER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Kovácsmunkák, Homlokzatborítás - vasfémek, Panels, parquet, és Kovácsmunkák. Székhelye Soultz, Franciaország.

 4. VOSSLOH FRANCE

  Franciaország

  A VOSSLOH FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sínek - vasfémek, és Sínek - vasfémek. Székhelye Rueil-Malmaison Cedex, Franciaország.

 5. APROMETAL

  Franciaország

  A APROMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidegen hengerelt sínek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Profilok és rudak - vasfémek, Tartók - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Profilok és rudak - vasfémek, Tartók - vasfémek, és construction of metal structures for public works. Székhelye Saint-Martin-Belle-Roche, Franciaország.

 6. TREFILERIES PERILLAT

  Franciaország

  A TREFILERIES PERILLAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél, Acél, Bar turning steel and metals, és drawn steels. Székhelye Marignier, Franciaország.

 7. BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS

  Franciaország

  A BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is railroad vehicles, és Special transport. Székhelye Crespin, Franciaország.

 8. PROFIL C

  Franciaország

  A PROFIL C, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Profilok és rudak - vasfémek, Homlokzatborítás - vasfémek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Profilok és rudak - vasfémek, blankets, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Vaudrey, Franciaország.

 9. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Lengyelország

  A BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, és Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Lódz, Lengyelország.

 10. NORCAN SAS - PROFILÉS EN ALUMINIUM

  Franciaország

  A NORCAN SAS - PROFILÉS EN ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Haguenau Cedex, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Profilok és rudak - vasfémek - Import export

Találatok száma

2252 Vállalat