• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • profilok és rudak - vasfémek

A keresés eredménye

Profilok és rudak - vasfémek - Import export

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The range of products offered by A.Mauri comprises special profiles made using a cold-forming of sheet steel, cold rolled steel, zinc-plated and Sendzimir-coated steel, stainless steel and brass and aluminium. Products are made from plans provided by client, developed in partnership with our design office, to meet the needs of the automotive, construction, marine, electro-technical, heating and furniture industries. Our production lines can handle sheets up to 800 mm wide and thicknesses of 0.3 mm to 4 mm, with a maximum length of 12, 500 mm. These characteristics are sufficient to easily meet the specific needs of any of our clients. Profiles are made as standard lengths or can be cut to size. Our production facilities enable us to create precision curved profiles. We have extensive experience in the design and manufacture of special profile installations.

 2. SIPPA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SIPPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Bar Sur Aube, Franciaország.

 3. BECKER PROFILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BECKER PROFILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Friedewald, Németország.

 4. PROFILMETALL-GRUPPE

  Németország

  Verified by europages badge

  A PROFILMETALL-GRUPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidegen hengerelt sínek, Non-ferrous metal profiles, Sections and bars – non-ferrous metal, Roll-formed profiles, aluminium profiles, Stainless-steel profiles, Precision profiles, Metal profiles, és Steel C profiles. Székhelye Hirrlingen, Németország.

 5. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Werl, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SIKLA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIKLA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 2. K. MODER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A K. MODER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Apen, Németország.

 3. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FALK ADLER GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Stuttgart, Németország.

 4. JORIS IDE

  Belgium

  A JORIS IDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőszigetelés - anyagok, Tetőfedő anyagok, building insulation, Hőszigetelés - anyagok, building panels, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Zwevezele, Belgium.

 5. VEFA ALÜMINYUM

  Törökország

  A VEFA ALÜMINYUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Válaszfalak, aluminium railing, és Válaszfalak. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. AUBRY NTV

  Franciaország

  A AUBRY NTV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, Profilok - vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok - nemvasfémek, és Profilok - vasfémek. Székhelye Gonesse, Franciaország.

 2. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Németország

  A HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Murr, Németország.

 1. ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG

  Németország

  A ULRICH BÄURLE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Stuttgart, Németország.

 2. CONTIFONTE

  Franciaország

  A CONTIFONTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Saverne, Franciaország.

 3. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Görögország

  A HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartók - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Steel girders, steel beams, Profilok és rudak - vasfémek, és steel structural sections. Székhelye Kalochori, Görögország.

 4. SCHIAVANO

  Olaszország

  A SCHIAVANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, iron processing, connectors for metal tubes, Épületvasalások, és sheet and pipe work. Székhelye Casarano, Olaszország.

 5. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Románia

  A METALED STEEL MATERIALS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Épületszerkezeti acél, Acélcsövek, Acéllemez és szalagacél, Profilok és rudak - vasfémek, Épületszerkezeti acél, Acélcsövek, és Acéllemez és szalagacél. Székhelye Bucuresti, Románia.

 6. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Olaszország

  A BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok és fémeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Building - hardware, Profilok és rudak - vasfémek, és drawn iron. Székhelye Montecchio Emilia, Olaszország.

 7. CO.FER.S.

  Olaszország

  A CO.FER.S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezek és szalagok - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, corrugated sheets for roofs, galvanized pipes, és galvanized sheet metal. Székhelye Schio, Olaszország.

 8. POLYPROFILS SA

  Franciaország

  A POLYPROFILS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Meyzieu, Franciaország.

 1. MET-ACCIAI SRL

  Olaszország

  A MET-ACCIAI SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Strips and sheets - ferrous metal, metal tubes, iron beams, és metalwork. Székhelye Baldissero Canavse, Olaszország.

 2. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Lengyelország

  A BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, Lemezek és szalagok - vasfémek, Csövek - nem vasfémek, Profilok és rudak - nemvasfémek, Profilok és rudak - vasfémek, és Lemezek és szalagok - vasfémek. Székhelye Lódz, Lengyelország.

 3. HIERROS CUBELLS, S.L.

  Spanyolország

  A HIERROS CUBELLS, S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal girders for the building trade. Székhelye Ribarroja Del Turia, Spanyolország.

 4. SIDERVAL S.P.A.

  Olaszország

  A SIDERVAL S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bordás fűtőtestek, Bordás fűtőtestek, semi-finished extruded, és metallic angle sections. Székhelye Talamona (so), Olaszország.

 5. SIKA S.R.L.

  Olaszország

  A SIKA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profillemezek - vasfémek, Profillemezek - vasfémek, special structural shapes for frames, bending of metal structural shapes, és special tubular sections. Székhelye Casier, Olaszország.

 6. VALLET CINTRAGE

  Franciaország

  A VALLET CINTRAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Profilok és rudak - vasfémek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Profilok és rudak - vasfémek, és machines for working bars, sections and pipes. Székhelye St Andre De Corcy, Franciaország.

 7. BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS

  Franciaország

  A BOMBARDIER TRANSPORT FRANCE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is railroad vehicles, és Special transport. Székhelye Crespin, Franciaország.

 8. AXIS

  Franciaország

  A AXIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, concrete reinforcements, metal scaffolding, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és metal reinforcement meshing for buildings. Székhelye Pornic, Franciaország.

 9. STE ARMATURES MANNA & THIRION

  Franciaország

  A STE ARMATURES MANNA & THIRION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, armatures, metal reinforcements for the building trade, concrete reinforcements, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Saint-Chamas, Franciaország.

 10. PRODUITS MAULER

  Franciaország

  A PRODUITS MAULER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatborítás - vasfémek, Kovácsmunkák, Homlokzatborítás - vasfémek, Panels, parquet, és Kovácsmunkák. Székhelye Soultz, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Profilok és rudak - vasfémek - Import export

Találatok száma

2 249 Vállalat