• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • precíziós rugók

A keresés eredménye

Precíziós rugók - Import export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Németország

  Verified by europages badge

  We are a medium-sized manufacturer of technical springs based in Schwabach near Nürnberg. Employing a staff of 50 employees, we are a traditional and highly-competent manufacturer of technical springs and bending parts made from steel, stainless steel and non-ferrous metals for use in resolving special problems and mass production. At Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG, know-how drives innovation. Know-how is a combination of past experience and anticipation of the latest developments. Innovative solutions need both. Take advantage of our experience, knowledge, quality and delivery reliability.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Rugók, különgyártású, Huzalrúgók, springs to design, torsion springs, Precíziós rugók, s/steel springs, Rugók, különgyártású, és precision springs. Székhelye Selvazzano Dentro, Olaszország.

 3. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Székhelye Hagen, Németország.

 4. ZEHR SA

  Franciaország

  A ZEHR SA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Precision undercutting, Precíziós rugók, Plastic injection, és Cold heading. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. MECASPRING

  Belgium

  A MECASPRING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Hidraulikus rugók, Precíziós kazángyártás, Precíziós rugók, Hidraulikus rugók, flat springs, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Herstal, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MUELLES MELERO SL

  Spanyolország

  A MUELLES MELERO SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Precíziós rugók, torsion springs, springs, és precision springs. Székhelye Humanes De Madrid-Madrid, Spanyolország.

 2. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Törökország

  A MERTYAY SPRING INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Huzalrúgók, Precíziós rugók, spring manufacturer, Huzalrúgók, és spring steel. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Olaszország

  A MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is valve springs, helical compression springs, és torsion springs. Székhelye Licata, Olaszország.

 4. KLEIDIS SPRINGS

  Görögország

  A KLEIDIS SPRINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Rugók, különgyártású, springs for industrial use, Precíziós rugók, Rugók, különgyártású, és Stainless steels. Székhelye Athens, Görögország.

 5. MDP SAS

  Franciaország

  A MDP SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laprugók, compression springs, extension springs, torsion springs, és Laprugók. Székhelye La Ferté-Macé, Franciaország.

 1. HAKAN YAY

  Törökország

  A HAKAN YAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. RESSORTS LACROIX

  Franciaország

  A RESSORTS LACROIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is torsion springs, és compression springs. Székhelye MEUNG SUR LOIRE, Franciaország.

 1. BERNARD RESSORTS

  Franciaország

  A BERNARD RESSORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rugók, különgyártású, Rugók, különgyártású, fine sheet metalwork subcontracting, és flat springs. Székhelye Villers-Cotterêts, Franciaország.

 2. RESSORT MAROC

  Marokkó

  A RESSORT MAROC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Székhelye Temara, Marokkó.

 3. YAYTEK YAY

  Törökország

  A YAYTEK YAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is extension springs. Székhelye Konya, Törökország.

 4. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vibration prevention and control consultants, és vibration feeders. Székhelye istanbul, Törökország.

 5. ITALMOLLE

  Olaszország

  A ITALMOLLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is springs, és formed springs. Székhelye Giugliano In Campania, Olaszország.

 6. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanyolország

  A MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Székhelye Sant Cugat del Vallès, Spanyolország.

 7. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  Kína

  A HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Székhelye Dongguan, Kína.

 8. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Törökország

  A TELSAMA METAL LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Strips, és metal clips. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Olaszország

  A I.M.M.E.A. (S.A.S.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, és Precíziós rugók. Székhelye Sirone (Lc), Olaszország.

 2. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Németország

  A REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, és Precíziós rugók. Székhelye Rodgau, Németország.

 3. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Egyesült Királyság

  A G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Laprugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, és Precíziós rugók. Székhelye Coventry, Egyesült Királyság.

 4. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Németország

  A WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, és Precíziós rugók. Székhelye Schorndorf, Németország.

 5. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Magyarország

 6. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Németország

 7. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Németország

 8. RESORTMATIC SL

  Spanyolország