• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • precíziós kazángyártás

A keresés eredménye

Precíziós kazángyártás - Import export

 1. BBS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. BERLIER

  Franciaország

  A BERLIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - élhajlítás, Kis fém alkatrészek, Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - élhajlítás, Kis fém alkatrészek, és conveyors. Székhelye Saint Paul En Jarez, Franciaország.

 3. MECASPRING

  Belgium

  A MECASPRING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Hidraulikus rugók, Precíziós kazángyártás, Precíziós rugók, Hidraulikus rugók, flat springs, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Herstal, Belgium.

 4. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Olaszország

  A SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, metal calendering, heavy metal structural work, Nehézkazángyártás, és structural metalwork. Székhelye Lallio, Olaszország.

 5. BAUMIER SA

  Franciaország

  A BAUMIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, és subcontracting and mechanized welding. Székhelye La Garde, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SATIL

  Franciaország

  A SATIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vibro-filters, és vibrating screens. Székhelye Chambery, Franciaország.

 2. PLEGUIN METAL SL

  Spanyolország

  A PLEGUIN METAL SL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching tools cut by laser, metal bending, sheet metal punching, és metal welding. Székhelye Elche, Spanyolország.

 3. SERVIS BOJLERA GE

  Szerbia

  A SERVIS BOJLERA GE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Székhelye Belgarde, Szerbia.

 4. STORK

  Belgium

  A STORK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erőműi berendezések és felszerelések, Mérnöki munka - ipari berendezések, industrial maintenance, Erőműi berendezések és felszerelések, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 5. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Spanyolország

  A PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Könnyűfém kazánok, Rozsdamentes kazánok, Precíziós kazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Könnyűfém kazánok, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye As Pontes-A Coruña, Spanyolország.

 1. TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE

  Franciaország

  A TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Székhelye Lamballe Cedex, Franciaország.

 2. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgium

  A FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Vészlépcsők, Precíziós kazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, control cabinets - electricity, és Vészlépcsők. Székhelye Namur, Belgium.

 1. COMO TOLERIE

  Franciaország

  A COMO TOLERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Könnyűfém kazánok, Precíziós kazángyártás, Könnyűfém kazánok, laser cutting for stainless steel, és laser cutting units. Székhelye Ancenis, Franciaország.

 2. SAMGEL

  Franciaország

  A SAMGEL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Precíziós kazángyártás, welding shops, és Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Székhelye Couvrot, Franciaország.

 3. HALGAND

  Franciaország

  A HALGAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial boilermaking. Székhelye Saint-Brévin-Les-Pins, Franciaország.

 4. MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS

  Franciaország

  A MECANIQUE DE PRECISION DU BARROIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Precíziós kazángyártás, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Precíziós kazángyártás, spark erosion, és metrology. Székhelye Ligny En Barrois, Franciaország.

 5. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franciaország

  A BRIVET MECANO SOUDURE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Tartályépítés - légi közlekedés, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Stainless steel metalwork, Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Pontchateau, Franciaország.

 6. LOIRE INOX INDUSTRIE

  Franciaország

  A LOIRE INOX INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Ipari csövek, Csövek - nem vasfémek, Precíziós kazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Ipari csövek, Csövek - nem vasfémek, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Ancenis Cedex, Franciaország.

 7. AFCA SA

  Franciaország

  A AFCA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sheet metalwork, special panel work, és fine sheet metalwork subcontracting. Székhelye LUDRES CEDEX, Franciaország.

 8. LESAGE SAS

  Franciaország

  A LESAGE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Lemezfeldolgozás, ipari, Precíziós kazángyártás, Stainless steel metalwork, Lemezfeldolgozás, ipari, és fine sheet metalwork subcontracting. Székhelye Pontchâteau, Franciaország.

 1. SARL GOLLEAU

  Franciaország

  A SARL GOLLEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületasztalos- és ácsmunkák, Kazán- és tartályépítés, Precíziós kazángyártás, Vörösréz kazánok, Épületasztalos- és ácsmunkák, Kazán- és tartályépítés, Precíziós kazángyártás, és Vörösréz kazánok. Székhelye Chevrainvilliers, Franciaország.

 2. BRETAGNE LASER

  Franciaország

  A BRETAGNE LASER, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - élhajlítás, és metal welding. Székhelye Guer, Franciaország.

 3. METALLERIE BOURDONCLE

  Franciaország

  A METALLERIE BOURDONCLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Bevonás fémmel, anti-corrosive treatment, Acélkönnyűszerkezetek építése, sandblasting, és Bevonás fémmel. Székhelye Firmi, Franciaország.

 4. METAL INCO

  Franciaország

  A METAL INCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Sajtolás, acélok és fémek, Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, contract manufacturing, és Sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Creys-Mepieu, Franciaország.

 5. SOPTOL SAS

  Franciaország

  A SOPTOL SAS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Precíziós kazángyártás, Lemezfeldolgozás, ipari, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Ham, Franciaország.

 6. SAVCO S.A.

  Franciaország

  A SAVCO S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, industrial boilermaking, machines for boiler-making, boilerworks machinery overhaul, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Saverdun, Franciaország.

 7. JAKUBOWSKI SARL

  Franciaország

  A JAKUBOWSKI SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Precíziós kazángyártás, Steel and stainless steel boilermaking, metal boilerwork, és industrial boilermaking. Székhelye Thiers, Franciaország.

 8. CLAUDE INDUSTRIES

  Franciaország

  A CLAUDE INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, fine sheet metalwork subcontracting, Precíziós kazángyártás, laser cutting conversion centres, és metal punching. Székhelye Pontchateau, Franciaország.

 9. CEACSA, S.L.

  Spanyolország

  A CEACSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, stainless steel dished end-plates, Metal work, Precíziós kazángyártás, és heat treatment of metals. Székhelye Montmeló, Spanyolország.

 10. METAL PERFORMANCES

  Franciaország

  A METAL PERFORMANCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, stainless steel machining, sheet and pipe work, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Le Beignon, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes