• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • precíziós kazángyártás

A keresés eredménye

Precíziós kazángyártás - Import export

 1. BBS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, based in Freiberg am Neckar, Germany, has over 75 years of experience in the field of industrial heating technology, thermal post-combustion and boiler design. BBS GmbH was established in 2004 through the merger between BAY Wärmetechnik GmbH and Bay Engineering und Consulting. The new company united the production of industrial boiler systems with the expertise required for engineering modern energy systems and environmental technology. In addition to manufacturing serial products, we also develop and manufacture boilers and apparatus for special applications employed in the cosmetics, chemical and petrochemical industries. Our scope of operation includes steam boilers, hot water boilers and thermal oil boilers. Pure steam generators and waste heat steam boilers for a wide range of applications are also part of our product portfolio.

 2. BERLIER

  Franciaország

  A BERLIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - élhajlítás, Kis fém alkatrészek, Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - élhajlítás, Kis fém alkatrészek, és conveyors. Székhelye Saint Paul En Jarez, Franciaország.

 3. MECASPRING

  Belgium

  A MECASPRING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós rugók, Hidraulikus rugók, Precíziós kazángyártás, Precíziós rugók, Hidraulikus rugók, flat springs, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Herstal, Belgium.

 4. SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S.

  Olaszország

  A SORTI FLAMINIO CARPENTERIA DI SORTI RENATO S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, metal calendering, heavy metal structural work, Nehézkazángyártás, és structural metalwork. Székhelye Lallio, Olaszország.

 5. BAUMIER SA

  Franciaország

  A BAUMIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, és subcontracting and mechanized welding. Székhelye La Garde, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SATIL

  Franciaország

  A SATIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vibro-filters, és vibrating screens. Székhelye Chambery, Franciaország.

 2. SERVIS BOJLERA GE

  Szerbia

  A SERVIS BOJLERA GE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Székhelye Belgarde, Szerbia.

 3. PLEGUIN METAL SL

  Spanyolország

  A PLEGUIN METAL SL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching tools cut by laser, metal bending, sheet metal punching, és metal welding. Székhelye Elche, Spanyolország.

 4. METAL PERFORMANCES

  Franciaország

  A METAL PERFORMANCES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, stainless steel machining, sheet and pipe work, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Le Beignon, Franciaország.

 5. STORK

  Belgium

  A STORK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erőműi berendezések és felszerelések, Mérnöki munka - ipari berendezések, industrial maintenance, Erőműi berendezések és felszerelések, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 1. CEACSA, S.L.

  Spanyolország

  A CEACSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, stainless steel dished end-plates, Metal work, Precíziós kazángyártás, és heat treatment of metals. Székhelye Montmeló, Spanyolország.

 2. METAL INCO

  Franciaország

  A METAL INCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, Sajtolás, acélok és fémek, Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - alakítás és darabolás, contract manufacturing, és Sajtolás, acélok és fémek. Székhelye Creys-Mepieu, Franciaország.

 1. TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE

  Franciaország

  A TFE - TOLERIE FINE ELECTRONIQUE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Székhelye Lamballe Cedex, Franciaország.

 2. HAG TECH

  Franciaország

  A HAG TECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Precíziós kazángyártás, Fúrás - szerszámgépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Precíziós kazángyártás, és precision machining. Székhelye Beaumont Hague, Franciaország.

 3. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franciaország

  A BRIVET MECANO SOUDURE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Tartályépítés - légi közlekedés, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Stainless steel metalwork, Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Pontchateau, Franciaország.

 4. MANCHINOX

  Franciaország

  A MANCHINOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Precíziós kazángyártás, és stainless steel boilerwork for the construction industry. Székhelye Villedieu-Les-Poeles, Franciaország.

 5. COMO TOLERIE

  Franciaország

  A COMO TOLERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Könnyűfém kazánok, Precíziós kazángyártás, Könnyűfém kazánok, laser cutting for stainless steel, és laser cutting units. Székhelye Ancenis, Franciaország.

 6. AFCA SA

  Franciaország

  A AFCA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sheet metalwork, special panel work, és fine sheet metalwork subcontracting. Székhelye LUDRES CEDEX, Franciaország.

 7. SAMGEL

  Franciaország

  A SAMGEL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Precíziós kazángyártás, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Precíziós kazángyártás, welding shops, és Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Székhelye Couvrot, Franciaország.

 8. METALLERIE BOURDONCLE

  Franciaország

  A METALLERIE BOURDONCLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Bevonás fémmel, anti-corrosive treatment, Acélkönnyűszerkezetek építése, sandblasting, és Bevonás fémmel. Székhelye Firmi, Franciaország.

 1. SAVCO S.A.

  Franciaország

  A SAVCO S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, industrial boilermaking, machines for boiler-making, boilerworks machinery overhaul, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Saverdun, Franciaország.

 2. AEMN

  Franciaország

  A AEMN, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, és tig welding. Székhelye Cordemais, Franciaország.

 3. CLAUDE INDUSTRIES

  Franciaország

  A CLAUDE INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, fine sheet metalwork subcontracting, Precíziós kazángyártás, laser cutting conversion centres, és metal punching. Székhelye Pontchateau, Franciaország.

 4. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgium

  A FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Vészlépcsők, Precíziós kazángyártás, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, control cabinets - electricity, és Vészlépcsők. Székhelye Namur, Belgium.

 5. TRONCY

  Franciaország

  A TRONCY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csövek - nem vasfémek, Ipari csövek, Kazán- és tartályépítés, Precíziós kazángyártás, Csövek - nem vasfémek, Ipari csövek, Kazán- és tartályépítés, és Precíziós kazángyártás. Székhelye Genelard, Franciaország.

 6. BRETAGNE LASER

  Franciaország

  A BRETAGNE LASER, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - élhajlítás, és metal welding. Székhelye Guer, Franciaország.

 7. A2S INDUSTRIE

  Franciaország

  A A2S INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Nehézkazángyártás, industrial boilermaking, Precíziós kazángyártás, és Nehézkazángyártás. Székhelye Limours En Hurepoix, Franciaország.

 8. LAUAK

  Franciaország

  A LAUAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Precíziós kazángyártás, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Lemezfeldolgozás, ipari, Precíziós kazángyártás, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Ayherre, Franciaország.

 9. JAKUBOWSKI SARL

  Franciaország

  A JAKUBOWSKI SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Precíziós kazángyártás, Steel and stainless steel boilermaking, metal boilerwork, és industrial boilermaking. Székhelye Thiers, Franciaország.

 10. LESAGE SAS

  Franciaország

  A LESAGE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Lemezfeldolgozás, ipari, Precíziós kazángyártás, Stainless steel metalwork, Lemezfeldolgozás, ipari, és fine sheet metalwork subcontracting. Székhelye Pontchâteau, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes