• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • precíziós golyók

A keresés eredménye

Precíziós golyók - Import export

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarie ball specialists since 1922, selling all types of industrial balls on the market: Our company is renowned for the quality of its precision balls and also supplies polishing and grinding balls. Our different type of precision balls include: precision steel, stainless steel and plastic balls, and other precision balls (tungsten carbide, ceramic, glass, bronze and brass balls). Precision steel and stainless steel balls are defined by their nominal diameter, the raw material from which they are made and by their degree of precision. Grinding & polishing balls we stock mainly steel balls, stainless steel balls and glass balls. Our technical sales team is at your disposal for any further information and requests for quotes. So don't hesitate to contact us.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  B&G manufactures bearings for industrial valves mounted on water, air and gas equipment and diamond and chrome-plated bearings to high-precision thickness. Production happens in different ways starting from brass bundles or solid pressed, hollow or cast brass balls. Then the products are milled, drilled and diamond turned. Lastly the ball bearings undergo surface treatment – chrome plating, nickel plating, Teflon application and T.E.A.® coating. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RIKU MASCHINENTEILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós golyók, Steel balls with plus tolerances, Steel balls with minus tolerances, Ceramic balls with plus tolerances, Ceramic balls with minus tolerances, Balls in conventional trade dimensions, Special balls made from various materials, Polishing balls made from various materials, és Metal balls. Székhelye Monheim Am Rhein, Németország.

 5. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is linear guides. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRECIBALL SA

  Belgium

  A PRECIBALL SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass beads, Steel balls, Carbon balls, és Chromium beads. Székhelye Callenelle, Belgium.

 2. SPHEROTECH GMBH

  Németország

  A SPHEROTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aluminium balls, Stainless steel balls, glass beads, és rubber bearings. Székhelye Fulda, Németország.

 3. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Franciaország

  A VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel balls for the automobile industry, Balls, Rollers, Needle Rollers, és glass beads. Székhelye La Talaudière, Franciaország.

 4. CIMAP

  Franciaország

  A CIMAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Golyóscsapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós golyók, Steel ball, Precíziós golyók, Stainless steel ball, és Plastic balls. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. GO FULL THROTTLE

  Egyesült Királyság

  A GO FULL THROTTLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Synthetic lubricating oils, és Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Székhelye Kilmarnock, Egyesült Királyság.

 1. WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH

  Németország

  A WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, és Ipari berendezések javítása. Székhelye Neusäß, Németország.

 2. WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE

  Németország

  A WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, és Műanyag termékek, ipari célokra. Székhelye München, Németország.

 1. FRÄSTECHNIK KRIEGER

  Németország

  A FRÄSTECHNIK KRIEGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós golyók, és Precíziós golyók. Székhelye Pettendorf, Németország.

 2. NEW BALLS SRL

  Olaszország

  A NEW BALLS SRL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supporting balls, és precision bearings. Székhelye Cormano, Olaszország.

 3. UWE BEARING

  Kína

  A UWE BEARING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Székhelye Wafangdian, Kína.

 4. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Franciaország

  A METALBALL - BILLES DE PRECISION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel ball, Bearing balls, Stainless steel ball, és Plastic ball. Székhelye Grisolles, Franciaország.

 5. WICHMANN GMBH

  Németország

  A WICHMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Hohenkammer, Németország.

 6. EPRO ELEKTRONIK GMBH

  Németország

  A EPRO ELEKTRONIK GMBH, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Precíziós golyók, Ipari berendezések javítása, és Precíziós golyók. Székhelye Kahl am Main, Németország.

 7. LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD

  Kína

  A LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rolling Mill bearings, Tapered Roller bearings, és Axial bearings. Székhelye Luoyang, Kína.

 8. WICHMANN GMBH

  Németország

  A WICHMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Oyten, Németország.

 1. CSN GELENKWELLEN GMBH

  Németország

  A CSN GELENKWELLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Barleben, Németország.

 2. ZWICKER KUGELLAGER GMBH

  Németország

  A ZWICKER KUGELLAGER GMBH, tevékenységi ágazata Ipari berendezések javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Hidraulikus reduktorberendezések, Precíziós golyók, Gépek és készülékek - használt és felújított, Hidraulikus reduktorberendezések, és Precíziós golyók. Székhelye Schöllnach, Németország.

 3. JOSEF HOHN GMBH

  Németország

  A JOSEF HOHN GMBH, tevékenységi ágazata Ipari berendezések javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus reduktorberendezések, Precíziós golyók, Gépek és készülékek - használt és felújított, Hidraulikus reduktorberendezések, Precíziós golyók, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Gersthofen, Németország.

 4. RUPI-COLOGNE, INC.

  Németország

  A RUPI-COLOGNE, INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Grünstadt, Németország.

 5. ERWIN NEUMANN GMBH

  Németország

  A ERWIN NEUMANN GMBH, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések javítása, Precíziós golyók, Hidraulikus reduktorberendezések, Ipari berendezések javítása, Precíziós golyók, és Hidraulikus reduktorberendezések. Székhelye Marktredwitz, Németország.

 6. GEROLD HECHT

  Németország

  A GEROLD HECHT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kerekek és görgők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Precíziós golyók, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kerekek és görgők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, és Precíziós golyók. Székhelye Hochdorf, Németország.

 7. BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH

  Németország

  A BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulika-szerelés, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hidraulika-szerelés, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Frechen, Németország.

 8. KURT KLIMPKE GMBH & CO. KG

  Németország

  A KURT KLIMPKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kerekek és görgők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, Precíziós golyók, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kerekek és görgők, Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak, és Precíziós golyók. Székhelye Greifenstein, Németország.

 9. WICHMANN GMBH

  Németország

  A WICHMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Koblenz, Németország.

 10. GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH

  Németország

  A GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós golyók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulika-szerelés, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Hidraulika-szerelés, Hidraulikus szelepek, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Halle, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes