• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • próbafúró berendezések

A keresés eredménye

Próbafúró berendezések - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Founded in 1987 by businessman Reimund Freund and technician Raimund Foidl, Rover Technik Freund und Foidl GmbH is now an established company with its registered office in Lennestadt, South-Westphalia, with its core business in manufacturing, sales and consultancy relating to underground pipe laying. It focuses on both horizontal and vertical drilling and driving engineering. Reliability combined with speed and flexibility. With this philosophy, unlike the large corporations, we offer our customers all the benefits of a company with short official channels and rapid decision-making processes. Over a period of 20 years, Rover Technik has been able to implement and support numerous demanding projects in the area of underground pipe laying within Germany and abroad. Our continuously successful results are an indication of the efficient use of our equipment and the quality of our advice.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Közmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Próbafúró berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, és Próbafúró berendezések. Székhelye Santarcangelo Di Romagna, Olaszország.

 3. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric pumps. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Németország

  A BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, drills, boring machines, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Meinersen, Németország.

 5. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Németország

  A TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alagútépítés, Atombombabiztos óvóhelyek, Alagútépítés, reamers, és Atombombabiztos óvóhelyek. Székhelye Hainichen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SHEFFIELD DEEP BORE

  Egyesült Királyság

  A SHEFFIELD DEEP BORE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - acélok és fémek, mechanical engineering, boring, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 2. DIGGA EUROPE LIMITED

  Egyesült Királyság

  A DIGGA EUROPE LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal attachment anchors, és augers. Székhelye Hungerford, Egyesült Királyság.

 3. SAS GUILMAN

  Franciaország

  A SAS GUILMAN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Próbafúró berendezések, Karbantartó vállalatok, ipari, Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Próbafúró berendezések, pneumatic mail systems, és Karbantartó vállalatok, ipari. Székhelye Saint-Herblain, Franciaország.

 4. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Svédország

  A STOCKHOLM PRECISION TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Székhelye Sollentuna, Svédország.

 5. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Törökország

  A NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, Próbafúró berendezések, drills, és pipes for drilling. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Próbafúró berendezések, Építőipari gépek, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Attendorn, Németország.

 2. VAN VULPEN B.V.

  Hollandia

  A VAN VULPEN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos- és telefonkábelek, Próbafúró berendezések, Villamos- és telefonkábelek, és Próbafúró berendezések. Székhelye Gorinchem, Hollandia.

 1. EMCI

  Franciaország

  A EMCI, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Le Perray En Yvelines, Franciaország.

 2. VAN WIELE NICKY

  Belgium

  A VAN WIELE NICKY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Székhelye Sint-Gillis-Waas, Belgium.

 3. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Németország

  A ATLAS COPCO MCT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Próbafúró berendezések, Építőipari gépek, és Próbafúró berendezések. Székhelye Essen, Németország.

 4. VAN DELFT INFRA B.V.

  Hollandia

  A VAN DELFT INFRA B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajvizsgálat és vízelemzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, Talajművelő gépek és eszközök, Próbafúró berendezések, és Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Capelle Aan Den Ijssel, Hollandia.

 5. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Hollandia

  A KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Oss, Hollandia.

 6. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Németország

  A LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Baden-Baden, Németország.

 7. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Németország

  A RTG RAMMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Schrobenhausen, Németország.

 8. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Egyesült Királyság

  A IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Székhelye Chelmsford, Egyesült Királyság.

 1. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Németország

  A IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Unna, Németország.

 2. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Kaufering, Németország.

 3. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Németország

  A COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Untereisesheim, Németország.

 4. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Hollandia

  A VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Werkendam, Hollandia.

 5. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Neubulach, Németország.

 6. ROCKMAX PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A ROCKMAX PRODUKTIONS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Gladbeck, Németország.

 7. E + M BOHR-GMBH

  Németország

  A E + M BOHR-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kútfúrás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Hof, Németország.

 8. NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG

  Németország

  A NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Peine, Németország.

 9. AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI

  Törökország

  A AYYILDIZ TUNEL EKIPMANLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Székhelye Ankara, Törökország.

 10. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Svájc

  A TERRA AG FUR MASCHINENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Próbafúró berendezések, és Próbafúró berendezések. Székhelye Zofingen, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes