• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • préslégfúrók

A keresés eredménye

Préslégfúrók - Import export

 1. PROJECT DRILL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Trading of new and refurbished boring machines and equipment for wells, poles, micropiles, probing. Mud pumps, rotating heads, clamps, winches. Boring machines and augers, pumps, they all have their Certificate of Conformity and CE marking as well as the testing and approval documentation. On-site assistance and repairs with specialised personnel. Worldwide sale of refurbished machines in 100% working conditions.

 2. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Törökország

  A OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, Préslégfúrók, precision pneumatic sowers, harrow disks, és diesel motor cultivators. Székhelye Konya, Törökország.

 3. AMCAL

  Belgium

  A AMCAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, Kútfúrási szolgáltatások, Préslégfúrók, pumps, Kútfúrási szolgáltatások, és installation of pumps. Székhelye Lichtervelde, Belgium.

 4. IHL

  Németország

  A IHL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégkalapácsok, Sűrített levegős hengerek, Pneumatikus csuklók, Préslégfúrók, Préslégkalapácsok, Sűrített levegős hengerek, Pneumatikus csuklók, és Préslégfúrók. Székhelye Leipzig, Németország.

 5. BTC GMBH PRODUCTION TOOLS

  Németország

  A BTC GMBH PRODUCTION TOOLS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégberendezések és szerszámok, Préslégfúrók, Préslégberendezések, Kompresszorok, Préslégberendezések és szerszámok, Préslégfúrók, Préslégberendezések, és Kompresszorok. Székhelye Appenweier, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VERMEER BENELUX

  Hollandia

  A VERMEER BENELUX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Préslégfúrók, Építőipari gépek, és Préslégfúrók. Székhelye 's-Heer Arendskerke, Hollandia.

 2. KAPALIN BIOSCIENCES INC.

  India

  A KAPALIN BIOSCIENCES INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is neurosurgery. Székhelye Jaipur, India.

 3. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Németország

  A KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Magfúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, és Préslégfúrók. Székhelye Drolshagen, Németország.

 4. I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN

  Dánia

  A I H MASKINER/ IB CARL VALENTIN HANSEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, és Préslégfúrók. Székhelye Blommenslyst, Dánia.

 5. NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH

  Németország

  A NIENHAUS, THIELKES & CO. GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, és Préslégfúrók. Székhelye Coswig, Németország.

 1. OKS OTTO KLEIN GMBH

  Németország

  A OKS OTTO KLEIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, és Préslégfúrók. Székhelye Kreuztal, Németország.

 2. AIRTOOL MASCHINEN GMBH

  Ausztria

  A AIRTOOL MASCHINEN GMBH, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégfúrók, electric screwdrivers, pneumatic screwing tools, és Préslégfúrók. Székhelye Wels, Ausztria.

 1. PREMIER HYDRAULICS & PNEUMATICS

  Egyesült Királyság

 2. CARSTENS & LARSEN A/S

  Dánia

 3. LICHT A/S

  Dánia

 4. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Olaszország