• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • prémes állatok tenyésztése

A keresés eredménye

Prémes állatok tenyésztése - Import export

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Ukrajna

  A KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Drohobych, Ukrajna.

 2. LE DOMAINE D'AKELA

  Franciaország

  A LE DOMAINE D'AKELA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Cambrai, Franciaország.

 3. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Svájc

  A AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Orbe, Svájc.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Ukrajna

  A AGROPROMINVEST LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible snail breeding. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 5. VOLYNKHUTRO

  Ukrajna

  A VOLYNKHUTRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minks. Székhelye Vladimir-Volynskyy, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JACO

  Franciaország

  A JACO, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Állatok szállítása, Prémes állatok tenyésztése, Kisállattartási szükségletek, Állatok szállítása, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Feignies, Franciaország.

 2. HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD

  Chile

  A HUBEI DEVOLING LIVESTOCK INSTRUMENTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Panglongchen, Chile.

 3. SARL LTK IMPORT EXPORT

  Algéria

  A SARL LTK IMPORT EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Tiziouzou, Algéria.

 4. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A GLAISTERS FARMS LIMITED, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Dumfries, Egyesült Királyság.

 5. VECHNA R EOOD

  Bulgária

  A VECHNA R EOOD, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spanyolország

  A SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Villarreal De Huerva, Spanyolország.

 2. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Hollandia

  A JOS VAN DEURZEN B.V., tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Elsendorp, Hollandia.

 1. KAZTURK

  Törökország

  A KAZTURK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goose meat, és goose eggs. Székhelye Sivas, Törökország.

 2. NOVA PEL S.R.L.

  Olaszország

  A NOVA PEL S.R.L., tevékenységi ágazata Bőr, nyersbőr és szőrme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Bőr és nyersbőr, cipőgyártáshoz, Prémes állatok tenyésztése, és Bőr és nyersbőr, cipőgyártáshoz. Székhelye NOVENTA PADOVANA, Olaszország.

 3. SOLOGNE AUTRUCHES

  Franciaország

  A SOLOGNE AUTRUCHES, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Saint Gondon, Franciaország.

 4. BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED

  Egyesült Királyság

  A BRECKONBOROUGH EQUESTRIAN LIMITED, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lovak és szamarak, Méhészet, Lovak és szamarak, és Méhészet. Székhelye Richmond, Egyesült Királyság.

 5. COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA

  Hollandia

  A COÖPERATIEVE FEDERATIE VAN EDELPELSDIERENHOUDERS NEDERASSELT UA, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Nederasselt, Hollandia.

 6. LA FERME DES HALLAIS

  Franciaország

  A LA FERME DES HALLAIS, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye St Denis D Orques, Franciaország.

 7. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Ukrajna

  A CHINCHILLA UKRAINE LP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bundák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 8. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Olaszország

  A CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr - nyersanyagok, tanned ovine leather for furrier's, és Bőr - nyersanyagok. Székhelye Milano, Olaszország.

 1. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Egyesült Királyság

  A SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Edenbridge, Egyesült Királyság.

 2. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Egyesült Királyság

  A THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Perth, Egyesült Királyság.

 3. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lovak és szamarak, Méhészet, Lovak és szamarak, és Méhészet. Székhelye Oswestry, Egyesült Királyság.

 4. REF.JNANE

  Marokkó

  A REF.JNANE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 5. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye Newmarket, Egyesült Királyság.

 6. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Franciaország

  A LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye Bouloire, Franciaország.

 7. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Ellerau, Németország.

 8. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Olaszország

  A CONCERIA ZONTA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Bőr, nyersbőr és szőrme, és Bőrdíszműáruk. Székhelye Bassano Del Grappa, Olaszország.

 9. INNOVIS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A INNOVIS LIMITED, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lovak és szamarak, Méhészet, Lovak és szamarak, és Méhészet. Székhelye Aberystwyth, Egyesült Királyság.

 10. OSTERLAND AGRAR GMBH

  Németország

  A OSTERLAND AGRAR GMBH, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Frohburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: