• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • prémes állatok tenyésztése

A keresés eredménye

Prémes állatok tenyésztése - Import export

 1. KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT

  Ukrajna

  A KENNEL SIBERIAN HUSKY WOLF YAKUT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Drohobych, Ukrajna.

 2. AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD)

  Svájc

  A AQUATERRA (ADRIEN ROULET & OSCAR GILLARD), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Orbe, Svájc.

 3. LE DOMAINE D'AKELA

  Franciaország

  A LE DOMAINE D'AKELA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Cambrai, Franciaország.

 4. AGROPROMINVEST LLC

  Ukrajna

  A AGROPROMINVEST LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible snail breeding. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 5. VOLYNKHUTRO

  Ukrajna

  A VOLYNKHUTRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is minks. Székhelye Vladimir-Volynskyy, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JACO

  Franciaország

  A JACO, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisállattartási szükségletek, Állatok szállítása, Prémes állatok tenyésztése, Kisállattartási szükségletek, Állatok szállítása, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Feignies, Franciaország.

 2. CHINCHILLA UKRAINE LP

  Ukrajna

  A CHINCHILLA UKRAINE LP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bundák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Dnipropetrovsk, Ukrajna.

 3. THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY

  Egyesült Királyság

  A THE SHETLAND PONY STUD-BOOK SOCIETY, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Perth, Egyesült Királyság.

 4. CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C.

  Olaszország

  A CESARE MANZINI ITALIA S.A.S. DI CESARE MANZINI & C., tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr - nyersanyagok, tanned ovine leather for furrier's, és Bőr - nyersanyagok. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. SOLOGNE AUTRUCHES

  Franciaország

  A SOLOGNE AUTRUCHES, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Saint Gondon, Franciaország.

 1. CONCERIA ZONTA S.P.A.

  Olaszország

  A CONCERIA ZONTA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőrdíszműáruk, Bőr, nyersbőr és szőrme, és Bőrdíszműáruk. Székhelye Bassano Del Grappa, Olaszország.

 2. NOVA PEL S.R.L.

  Olaszország

  A NOVA PEL S.R.L., tevékenységi ágazata Bőr, nyersbőr és szőrme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Bőr és nyersbőr, cipőgyártáshoz, Prémes állatok tenyésztése, és Bőr és nyersbőr, cipőgyártáshoz. Székhelye NOVENTA PADOVANA, Olaszország.

 1. INNOVIS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A INNOVIS LIMITED, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lovak és szamarak, Méhészet, Lovak és szamarak, és Méhészet. Székhelye Aberystwyth, Egyesült Királyság.

 2. LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE

  Franciaország

  A LES RUCHERS DE LA PAUMERAIE, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye Bouloire, Franciaország.

 3. KAZTURK

  Törökország

  A KAZTURK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goose meat, és goose eggs. Székhelye Sivas, Törökország.

 4. LA FERME DES HALLAIS

  Franciaország

  A LA FERME DES HALLAIS, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye St Denis D Orques, Franciaország.

 5. PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PARK HALL FARMS ENTERPRISES LIMITED, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lovak és szamarak, Méhészet, Lovak és szamarak, és Méhészet. Székhelye Oswestry, Egyesült Királyság.

 6. LESKHOZ SLONIMSKII GLKHU

  Belorusszia

  A LESKHOZ SLONIMSKII GLKHU, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Slonim Grodnenskaya Region, Belorusszia.

 7. BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG

  Németország

  A BIENEN-VOIGT & WARNHOLZ GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Ellerau, Németország.

 8. JEREMY NOSEDA RACING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A JEREMY NOSEDA RACING LIMITED, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Newmarket, Egyesült Királyság.

 1. REVET PELLAMI S.R.L.

  Olaszország

  A REVET PELLAMI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr, nyersbőr és szőrme, Bőr és nyersbőr, cipőgyártáshoz, Bőr, nyersbőr és szőrme, és Bőr és nyersbőr, cipőgyártáshoz. Székhelye Montegranaro, Olaszország.

 2. D.G. FUR DI GUIATI DARIO

  Olaszország

  A D.G. FUR DI GUIATI DARIO, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr - nyersanyagok, és Bőr - nyersanyagok. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HIGHFLYER BLOODSTOCK AGENCY LIMITED, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye Newmarket, Egyesült Királyság.

 4. GLAISTERS FARMS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A GLAISTERS FARMS LIMITED, tevékenységi ágazata Lovak és szamarak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, és Prémes állatok tenyésztése. Székhelye Dumfries, Egyesült Királyság.

 5. LOIFUR S.R.L.

  Olaszország

  A LOIFUR S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Prémes állatok tenyésztése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőrmeruházat, Bőr - nyersanyagok, Szőrmeruházat, és Bőr - nyersanyagok. Székhelye Colceresa, Olaszország.

 6. SICA LAPI EST

  Franciaország

  A SICA LAPI EST, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Méhészet, Prémes állatok tenyésztése, és Méhészet. Székhelye Merlaut, Franciaország.

 7. SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN

  Egyesült Királyság

  A SPORT HORSE BREEDING OF GREAT BRITAIN, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Edenbridge, Egyesült Királyság.

 8. SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL

  Spanyolország

  A SAT N 1733 GRANJA SAN MIGUEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Villarreal De Huerva, Spanyolország.

 9. VECHNA R EOOD

  Bulgária

  A VECHNA R EOOD, tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Sofia, Bulgária.

 10. JOS VAN DEURZEN B.V.

  Hollandia

  A JOS VAN DEURZEN B.V., tevékenységi ágazata Méhészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prémes állatok tenyésztése, Lovak és szamarak, Prémes állatok tenyésztése, és Lovak és szamarak. Székhelye Elsendorp, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: