• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • postaládák

A keresés eredménye

Postaládák - Import export

 1. GLORI IR KO, UAB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  UAB Glori Ir Ko is manufacturing company specializing in various articles made of sheet metal, powder coating of metal surfaces. It was founded in 1993 in Lithuania and ever since specializes in sheet metal processing. The company has accumulated a wide fleet of universal and special modern equipment, which allows the production of very high quality and diverse range of products from sheet steel. Our sheet steel products include letter boxes, apartment letter boxes, parcel boxes, access panels, manifold cabinets, weathervanes, hanging basket brackets, fire baskets, fire pits, grills, firewood storage trolleys, key boxes, medicine boxes, billboards, etc. We produce various products and semi-finished products for German and UK markets and brands. Customized production is a significant part of the manufacturing process. Yet, our engineers are designing and preparing various articles of sheet metal for a serial production. Certain quantity of such products is maintained in a warehouse. We are operating in the Baltic States, Scandinavian, Western European and British markets. We use the following technologies: laser cutting, stamping, bending, welding, powder coating. Our services include product designing, manufacturing process, packaging and transportation arrangements. To ensure high-quality production management and accounting, we have implemented the ERP system.

 2. MORELLI STYLE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MORELLI STYLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táblák és hirdetmények, control panels, video intercom panels, Táblák és hirdetmények, brass button panels, aluminium button panels, garden furniture, outdoor furnishings, és cast iron fountains. Székhelye Zola Predosa, Olaszország.

 3. ULRICH LIPPERT GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ULRICH LIPPERT GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Berlin, Németország.

 4. BAUER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BAUER SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Au, Németország.

 5. EXPERT-SECURITY GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A EXPERT-SECURITY GMBH & CO.KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Augsburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALMACENES AGRUPADOS, S.L.

  Spanyolország

  A ALMACENES AGRUPADOS, S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is urban furnishings. Székhelye Riba-Roja del Turía (Valencia), Spanyolország.

 2. BRUCH PATRICK

  Belgium

  A BRUCH PATRICK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Kőlépcsők, Tetőcserép égetett agyagból, Postaládák, Kőlépcsők, Tetőcserép égetett agyagból, és decorative stones. Székhelye Welkenraedt, Belgium.

 3. S&Z ZÄUNE OG

  Ausztria

  A S&Z ZÄUNE OG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Pöchlarn, Ausztria.

 4. SCHLÜSSELDIENST MILDEBRATH GMBH

  Németország

  A SCHLÜSSELDIENST MILDEBRATH GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Neubrandenburg, Németország.

 5. HUMER & PARTNER KG

  Ausztria

  A HUMER & PARTNER KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Micheldorf, Ausztria.

 1. SAFETEC TIMO DURCHDEWALD SICHERUNGSTECHNIK

  Németország

  A SAFETEC TIMO DURCHDEWALD SICHERUNGSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Friedberg, Németország.

 2. BRIEFKASTENDIREKT.CH

  Svájc

  A BRIEFKASTENDIREKT.CH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Triesen, Svájc.

 1. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Németország

  A BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biztonsági szekrények, Automata zárórendszerek, Páncélszekrények, torsion springs, Biztonsági szekrények, Automata zárórendszerek, és Páncélszekrények. Székhelye Wendisch Rietz, Németország.

 2. RAUM-BLICK GMBH

  Németország

  A RAUM-BLICK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Murr, Németország.

 3. LOY GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A LOY GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. OLIVEIRA & SAMPAIO LDA

  Portugália

  A OLIVEIRA & SAMPAIO LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dobozok kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, pizza boxes, és Postaládák. Székhelye Guimarães, Portugália.

 5. VARBOX S.R.L.

  Olaszország

  A VARBOX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is postal pigeon-hole boxes for buildings, és safety locker. Székhelye Dresano, Olaszország.

 6. HA-WA SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Németország

  A HA-WA SICHERHEITSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Freital, Németország.

 7. EPC SIGN

  Belgium

  A EPC SIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táblák és hirdetmények, ashtrays, rubbish bins, Signing/signalling, és Táblák és hirdetmények. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. BÖSCH MASCHINENBAU

  Svájc

  A BÖSCH MASCHINENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Reprográfia - készülékek és berendezések, Acélok és fémek feldolgozása, wood treatment machines, Postaládák, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Acélok és fémek feldolgozása. Székhelye Zuzwil, Svájc.

 1. MAIL BOX PRODUCTION SRL

  Románia

  A MAIL BOX PRODUCTION SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - magas- és mélyépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Hamutálak, Postaládák, és Hamutálak. Székhelye Bucharest, Románia.

 2. HOFFMANN & PARTNER SCHLIESSANLAGEN SERVICEGES. MBH

  Németország

  A HOFFMANN & PARTNER SCHLIESSANLAGEN SERVICEGES. MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Zárak, Páncélszekrények, Gépek függőlakatok gyártására, Postaládák, Zárak, Páncélszekrények, és Gépek függőlakatok gyártására. Székhelye Berlin, Németország.

 3. GILBERT

  Luxemburg

  A GILBERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámok és fémeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, Szaniter felszerelések, Postaládák, Anyagmozgatás - eszközök és berendezések, lift platforms, Szaniter felszerelések, és Postaládák. Székhelye Ehlerange, Luxemburg.

 4. ETS DECAYEUX

  Franciaország

  A ETS DECAYEUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, fire doors, metal locksmithing, és Zárak. Székhelye Feuquières En Vimeu, Franciaország.

 5. CASTING K.S. POLAND SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A CASTING K.S. POLAND SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Iparművészeti lámpák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Postaládák, wash-hand basins, garden lighting, és lamp. Székhelye Bydgoszcz, Lengyelország.

 6. TUINEXTRA

  Hollandia

  A TUINEXTRA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Világítások, közterületi és ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, exterior lighting, garden lighting, Postaládák, és outdoor lamp. Székhelye Kaatsheuvel, Hollandia.

 7. SIRANDRE

  Franciaország

  A SIRANDRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Postaládák, letter box, Mailbox manifold cabinets, és metal letter boxes. Székhelye Bobigny, Franciaország.

 8. WILHELM ALBERS GMBH & CO. KG

  Németország

  A WILHELM ALBERS GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Postaládák. Székhelye Hamburg, Németország.

 9. ARGENT ALU

  Belgium

  A ARGENT ALU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zsanérok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Postaládák, Postaládák, és Sliding doors accessories. Székhelye Kruishoutem, Belgium.

 10. SCHMITT - SMARTES WOHNEN

  Németország

  A SCHMITT - SMARTES WOHNEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Postaládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel letter boxes, entry phone letter boxes, és letter box. Székhelye Eltmann-Limbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes