• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • portömörítők

A keresés eredménye

Portömörítők - Import export

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgium

  A METAL COATING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Portömörítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder-coating lines, és powder painting. Székhelye Turnhout, Belgium.

 2. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Bovolone, Olaszország.

 3. ECO SERVICE

  Olaszország

  A ECO SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Minturno, Olaszország.

 4. G.A.I.A. S.P.A.

  Olaszország

  A G.A.I.A. S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Asti, Olaszország.

 5. TEUMAN S.R.L.

  Olaszország

  A TEUMAN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Alseno, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AMBITEC S.R.L.

  Olaszország

  A AMBITEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Nonantola, Olaszország.

 2. COGESA S.P.A.

  Olaszország

  A COGESA S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Sulmona, Olaszország.

 3. ITALREC S.R.L.

  Olaszország

  A ITALREC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Spirano, Olaszország.

 4. S.M.E.A. S.R.L.

  Olaszország

  A S.M.E.A. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. BANO RECYCLING S.R.L.

  Olaszország

  A BANO RECYCLING S.R.L., tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Campodarsego, Olaszország.

 1. VETROPLAST S.R.L.

  Olaszország

  A VETROPLAST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Fano, Olaszország.

 2. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Olaszország

  A IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Montefiore Dell'aso, Olaszország.

 1. ECOMITO S.R.L.

  Olaszország

  A ECOMITO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Fiano Romano, Olaszország.

 2. IRIS MEC S.R.L.

  Olaszország

  A IRIS MEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Poviglio, Olaszország.

 3. VENDRAME S.R.L.

  Olaszország

  A VENDRAME S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Silea, Olaszország.

 4. EDIL MARE S.R.L.

  Olaszország

  A EDIL MARE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Tortora, Olaszország.

 5. COMECO AMBIENTE S.R.L.

  Olaszország

 6. CORIPET

  Olaszország

 7. FORNI ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

 8. AMBIENTE 2000 S.R.L.

  Olaszország

 1. ITEA S.P.A.

  Olaszország

 2. ATRI AMBIENTE S.R.L.

  Olaszország

 3. ZILIO F.LLI

  Olaszország

 4. BMCR S.R.L.

  Olaszország

 5. BE GREEN S.R.L.

  Olaszország

 6. GAIAMBIENTE S.A.S. DI MASCARO ANDREA & C.

  Olaszország

 7. CITY NET S.R.L.

  Olaszország

 8. MILLER MAC SRLS

  Olaszország

 9. B.P. METALMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

 10. VAUCHE' BIOMA ITALIA S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes