• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • portömörítők

A keresés eredménye

Portömörítők - Import export

 1. METAL COATING SYSTEMS

  Belgium

  A METAL COATING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Portömörítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder-coating lines, és powder painting. Székhelye Turnhout, Belgium.

 2. VENDRAME S.R.L.

  Olaszország

  A VENDRAME S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Silea, Olaszország.

 3. ECO SERVICE

  Olaszország

  A ECO SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Minturno, Olaszország.

 4. VETROPLAST S.R.L.

  Olaszország

  A VETROPLAST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Fano, Olaszország.

 5. ITALREC S.R.L.

  Olaszország

  A ITALREC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Spirano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BANO RECYCLING S.R.L.

  Olaszország

  A BANO RECYCLING S.R.L., tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Campodarsego, Olaszország.

 2. TEUMAN S.R.L.

  Olaszország

  A TEUMAN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Alseno, Olaszország.

 3. MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A MIL - TEK NORDEST ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Bovolone, Olaszország.

 4. AMBITEC S.R.L.

  Olaszország

  A AMBITEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Nonantola, Olaszország.

 5. G.A.I.A. S.P.A.

  Olaszország

  A G.A.I.A. S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Asti, Olaszország.

 1. COGESA S.P.A.

  Olaszország

  A COGESA S.P.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Sulmona, Olaszország.

 2. ECOMITO S.R.L.

  Olaszország

  A ECOMITO S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Fiano Romano, Olaszország.

 1. IRIS MEC S.R.L.

  Olaszország

  A IRIS MEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Poviglio, Olaszország.

 2. EDIL MARE S.R.L.

  Olaszország

  A EDIL MARE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Tortora, Olaszország.

 3. IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO

  Olaszország

  A IMPIANTO RECUPERO INERTI MANNOCCHI LUIGINO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Montefiore Dell'aso, Olaszország.

 4. S.M.E.A. S.R.L.

  Olaszország

  A S.M.E.A. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Portömörítők, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Portömörítők. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. MILLER MAC SRLS

  Olaszország

 6. GEESINK B.V.

  Olaszország

 7. TIRRENIA EDILE S.R.L.

  Olaszország

 8. 4SERVICE EUROPE

  Olaszország

 1. COMECO AMBIENTE S.R.L.

  Olaszország

 2. PROMECO S.P.A.

  Olaszország

 3. MINNELLA MICHELANGELO SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA

  Olaszország

 4. RYGENERA S.R.L.

  Olaszország

 5. MD SOLUZIONI TECNICHE CONVERTING S.R.L.

  Olaszország

 6. ECOSTAR S.R.L.

  Olaszország

 7. RENERGY SAN MARCO S.R.L.

  Olaszország

 8. MT ECOSERVICE S.R.L.

  Olaszország

 9. B.P. METALMECCANICA S.R.L.

  Olaszország

 10. GEA SERVICE S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes