• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • porszívók- ipari

A keresés eredménye

Porszívók- ipari - Import export

 1. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari elszívó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Gáz- és füstelszívó berendezések, Szellőzők, ipari -, Munkabiztonság - felszerelések és eszközök, Porszívók, ipari, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, és Légszűrés - berendezések. Székhelye Diemoz, Franciaország.

 2. R&S PAPIERVERARBEITUNGS-GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A R&S PAPIERVERARBEITUNGS-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületek - tisztítás, Filter bags, filter pouches, Filter inserts, Filters for domestic services, Paper bags, Paper filter bags for vacuum cleaners, dust filters, Dust filter papers, és Vacuum cleaners. Székhelye Sessenhausen, Németország.

 3. ESTA APPARATEBAU GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ESTA APPARATEBAU GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Székhelye Senden, Németország.

 4. AIGNER GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A AIGNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Székhelye Gunskirchen, Ausztria.

 5. CLENA GMBH

  Németország

  A CLENA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nagynyomású tisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, high pressure water heating, high-pressure pumps, high pressure water systems, és Porszívók, ipari. Székhelye Flensburg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NIKOS JANUSZ KASSA

  Lengyelország

  A NIKOS JANUSZ KASSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial filters, és reusable bags. Székhelye Zielona Gora, Lengyelország.

 2. FORVAC SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A FORVAC SERVICES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial dust extraction. Székhelye Scunthorpe, Egyesült Királyság.

 3. UNISAC S.R.L.

  Olaszország

  A UNISAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, háztartási, vacuum cleaner and floor polisher bags, és Porszívók, háztartási. Székhelye Trezzano Sul Naviglio, Olaszország.

 4. STUCCHI 1950 S.R.L.

  Olaszország

  A STUCCHI 1950 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari elszívó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, smoke and dust extractors, filtering hoses, Porszívók, ipari, és welding fume exhausters. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. DEBUS DRUCKLUFT-VAKUUMTECHNIK GMBH

  Németország

  A DEBUS DRUCKLUFT-VAKUUMTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Székhelye Velbert, Németország.

 1. IVAC INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS LTD.

  Kanada

  A IVAC INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, pumps for industrial uses, és Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Székhelye Logan Lake, Kanada.

 2. JÜRGEN WAGNER GMBH

  Németország

  A JÜRGEN WAGNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dust filters, és accessories for vacuum cleaners. Székhelye Tostedt, Németország.

 1. EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA.

  Portugália

  A EQUIPROFI - EQUIPAMENTOS E PRODUTOS DE LIMPEZA LDA., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tisztítás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, Söprőgépek, ipari, occupational hygiene and safety, Porszívók, ipari, és Söprőgépek, ipari. Székhelye Maia, Portugália.

 2. NILFISK GMBH

  Ausztria

  A NILFISK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is household electric sweepers, Wet and Dry Vacuum Cleaners, és vacuum cleaner for industrial use. Székhelye Bergheim/salzburg, Ausztria.

 3. DU-PUY SRL

  Olaszország

  A DU-PUY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari elszívó berendezések, Ipari elszívó berendezések, és Dust extraction. Székhelye Settimo Torinese, Olaszország.

 4. RUWAC INDUSTRIESAUGER GMBH

  Németország

  A RUWAC INDUSTRIESAUGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, Porszívók, ipari, Industrial washer, wet dust extraction systems, és hydrostatic dust precipitators. Székhelye Melle, Németország.

 5. KEVAC ASPIRATEURS INDUSTRIELS

  Franciaország

  A KEVAC ASPIRATEURS INDUSTRIELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum cleaners for industrial use, three-phase industrial vacuum cleaners, industrial vacuum cleaners for swarf, és industrial vacuum cleaners for pharmaceuticals industry. Székhelye Fleury Les Aubrais, Franciaország.

 6. ASPIRTEAM

  Olaszország

  A ASPIRTEAM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is household vacuum cleaner, accessories for vacuum cleaners, és central vacuum cleaners. Székhelye Santarcangelo Di Romagna (rn), Olaszország.

 7. IB VERFAHRENS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A IB VERFAHRENS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is measuring systems, dosage systems and systems, machinery transport, és pharma big bag. Székhelye Lage, Németország.

 8. DISAB UK

  Egyesült Királyság

  A DISAB UK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Székhelye Reigate, Egyesült Királyság.

 1. RIBO EVOLUTION SRL

  Olaszország

  A RIBO EVOLUTION SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vacuum cleaners, liquid vacuum cleaners, és industrial dust exhausters. Székhelye Cattolica, Olaszország.

 2. KRÄNZLE FRANCE SARL

  Franciaország

  A KRÄNZLE FRANCE SARL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Nagynyomású tisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, steam cleaners for industrial cleaning, Porszívók, ipari, és sweepers. Székhelye Lille, Franciaország.

 3. APUR ENERGIE ASPIRATEURS

  Franciaország

  A APUR ENERGIE ASPIRATEURS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, Porszívók, ipari, industrial vacuum cleaners for powders, és industrial vacuum cleaners for major industrial plants. Székhelye Puicheric, Franciaország.

 4. RIEDEX DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A RIEDEX DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry dust exhausters, industrial suction, Industrial dust extraction, és Filter systems. Székhelye Euskirchen, Németország.

 5. BOCLEAN GMBH

  Németország

  A BOCLEAN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial vacuum cleaners for agriculture and zootechnics. Székhelye Steinheim An Der Murr, Németország.

 6. ALMEC BV

  Hollandia

  A ALMEC BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for vacuum cleaners, és vacuum cleaner and floor polisher bags. Székhelye Vroomshoop, Hollandia.

 7. SHENZHEN UNITE-FORTUNE DEVELOPMENT CO., LTD

  Kína

  A SHENZHEN UNITE-FORTUNE DEVELOPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tisztító- és ápolószerek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porszívók, ipari, car cleaning product, Porszívók, ipari, Brushes for cleaning floors, és garden tools. Székhelye SHENZHEN, Kína.

 8. ERGALEIO STORE

  Görögország

  A ERGALEIO STORE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Purifiers. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 9. NILFISK INDUSTRIAL VACUUM SOLUTIONS

  Németország

  A NILFISK INDUSTRIAL VACUUM SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dummies, industrial vacuum cleaners for the chemicals industry, industrial vacuum cleaners for electronics industry, és industrial vacuum cleaners for major industrial plants. Székhelye Rellingen, Németország.

 10. EQUI NEDERLAND BV

  Hollandia

  A EQUI NEDERLAND BV, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Porszívók, ipari. Székhelye Tiel, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Porszívók- ipari - Import export

Találatok száma

115 Vállalat