• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • porfir

A keresés eredménye

Porfir - Import export

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is covering stones, ornamental stone and for cladding, urban furnishings, stone for cladding and tiling, natural stone, stone quarry for claddings and architectural renovation, és building stone. Székhelye Caltanissetta, Olaszország.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Márvány, és Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 3. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Olaszország

  A RADIOLI PAVIMENTI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is outdoor stone flooring, pebbles, és porphyry floors. Székhelye Bottanuco, Olaszország.

 4. PORFIDI SRLS

  Olaszország

  A PORFIDI SRLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tumble polished stones, és porphyry cubes. Székhelye Fornace, Olaszország.

 5. STONE EXPERT SRL

  Olaszország

  A STONE EXPERT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyanták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ragasztók, építőipari használatra, Porfir, Ragasztók, építőipari használatra, porphyry cubes, és Porfir. Székhelye Civezzano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Olaszország

  A FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is porphyry extraction. Székhelye Albiano, Olaszország.

 2. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Olaszország

  A DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is firewood. Székhelye CAFASSE, Olaszország.

 3. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Olaszország

  A PORFIDI ROBERTO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is porphyry cubes, porphyry tiles, porphyry floors, és red porphyry. Székhelye Albiano, Olaszország.

 4. ARCHSTONE S.R.L.

  Olaszország

  A ARCHSTONE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural stone. Székhelye Noale, Olaszország.

 5. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Ausztria

  A PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is porphyry, és natural stone. Székhelye Rohrbach, Ausztria.

 1. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Olaszország

  A EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porfir, Márványmegmunkáló gépek, Porfir, és Márványmegmunkáló gépek. Székhelye Pedara, Olaszország.

 2. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Olaszország

  A COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mosaic flooring, és porphyry. Székhelye Marino Di Roma, Olaszország.

 1. GEOPIETRA S.R.L.

  Olaszország

  A GEOPIETRA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, bricks, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Gavardo, Olaszország.

 2. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Olaszország

  A ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületszigetelés, vízszigetelés - vállalkozók, Lakásfelújítás és szanálás, Épületszigetelés, vízszigetelés - vállalkozók, és Lakásfelújítás és szanálás. Székhelye Merano, Olaszország.

 3. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Olaszország

  A PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is working porphyry, és urban furnishings. Székhelye Trento, Olaszország.

 4. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Olaszország

  A SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porfir, Márvány, Porfir, és Márvány. Székhelye Centola, Olaszország.

 5. PIETRE E SASSI

  Olaszország

  A PIETRE E SASSI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is porphyry flooring. Székhelye Cusano, Olaszország.

 6. SILPA S.R.L.

  Olaszország

  A SILPA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Padlók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porfir, Padlók, számítógéptermekbe, Porfir, és Padlók, számítógéptermekbe. Székhelye Albiano, Olaszország.

 7. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Olaszország

  A EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, porphyry, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Verghereto, Olaszország.

 8. COLOMBINI S.P.A.

  Olaszország

  A COLOMBINI S.P.A., tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porfir, Márvány, Porfir, és Márvány. Székhelye Pergine Valsugana, Olaszország.

 1. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Olaszország

  A DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, travertine, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Palosco, Olaszország.

 2. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Olaszország

  A LA RUSTICA PIETRE S.R.L., tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Capriolo, Olaszország.

 3. A.L.P.E. S.R.L.

  Olaszország

  A A.L.P.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márványvágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gránit, Porfir, Gránit, és Porfir. Székhelye Bagnolo Piemonte, Olaszország.

 4. EDIL PROGRESS

  Olaszország

  A EDIL PROGRESS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, travertine, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Cividate Al Piano, Olaszország.

 5. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Olaszország

  A BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, porphyry, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Brossasco, Olaszország.

 6. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Olaszország

  A PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, porphyry, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Pozzuoli, Olaszország.

 7. GV PORFIDO

  Olaszország

  A GV PORFIDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is porphyry, és porphyry cubes. Székhelye Albiano, Olaszország.

 8. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Olaszország

  A GRAZI ARDESIE S.N.C., tevékenységi ágazata Pala. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Porfir, Tetőpala, Porfir, és Tetőpala. Székhelye San Colombano Certenoli, Olaszország.

 9. MARELLO F.LLI

  Olaszország

  A MARELLO F.LLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, natural stone, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Candia Canavese, Olaszország.

 10. TECNO SELCIATI

  Olaszország

  A TECNO SELCIATI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Porfir. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőcserép égetett agyagból, natural stone, és Tetőcserép égetett agyagból. Székhelye Ariccia, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes