• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • polisztirol

A keresés eredménye

Polisztirol - Import export

 1. LITCHEMA, UAB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  A LITCHEMA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Granulátum, műanyaggyártáshoz, Import-export - gumi és műanyagok, Műanyag-alapanyagok, ipari célokra, Polisztirol, Műanyag csomagolások, Polietilén, Műanyag félkész termékek, Műanyag termékek, ipari célokra, és Granulátum, műanyaggyártáshoz. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 2. ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Langenstein, Ausztria.

 3. BAGE PLASTICS GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A BAGE PLASTICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye St. Marien, Ausztria.

 4. INFINEX REPOLY GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A INFINEX REPOLY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Granulátum, műanyaggyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, Plastic compounds, plastic materials, additives for plastic materials, Elastomer-modified polypropylene, Plastics processing, Contract filling of granulates, Contract granulation, és Polyethylene regranulate. Székhelye Gera, Németország.

 5. PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, polyester packaging, Csomagolóvállalatok, Packaging for fish, Packaging of electrical appliances, styrofoam containers, packing, styrofoam, és sintered styrofoam. Székhelye Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DEVEP DI POZZI E. & C.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DEVEP DI POZZI E. & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Brenna, Olaszország.

 2. GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is photo frames, acrylic sheets, MDF, poster frames, MDF Board, picture frames, Styrene, Framing Supplies, és Strut Backs. Székhelye West Bromwich, Egyesült Királyság.

 3. POLIBOX

  Olaszország

  A POLIBOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is styrofoam, polystyrene foam packaging materials, és filler chips. Székhelye Nove, Olaszország.

 4. STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE)

  Franciaország

  A STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high density polystyrene, fishing net floats, polystyrene floats, és polystyrene overmoulding. Székhelye La Flocelliere, Franciaország.

 5. MGG POLYMERS GMBH

  Ausztria

  A MGG POLYMERS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag - hasznosítás és recycling. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, Polisztirol, waste recycling, és Plastics manufacturing. Székhelye Kematen, Ausztria.

 1. CARAMONT GMBH & CO. KG

  Németország

  A CARAMONT GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Haan, Németország.

 2. BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH

  Németország

  A BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Bösel, Németország.

 1. COPIM SNC

  Olaszország

  A COPIM SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, packing, polyester packaging, Polisztirol, és styrofoam. Székhelye Cesano Maderno, Olaszország.

 2. ACRYPLEX

  Belgium

  A ACRYPLEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, plastic materials, working of acrylic, Polisztirol, és advertising articles. Székhelye Diepenbeek, Belgium.

 3. ELENI SRL

  Olaszország

  A ELENI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyester frames. Székhelye Villafranca Padovana, Olaszország.

 4. POLIMEC S.R.L.

  Olaszország

  A POLIMEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is isothermal foamed polystyrene containers. Székhelye Fombio, Olaszország.

 5. MEDPYC S.A

  Tunézia

  A MEDPYC S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bubble pack for packaging and packing. Székhelye Kairouan, Tunézia.

 6. P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE

  Olaszország

  A P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Mercato San Severino, Olaszország.

 7. POLIMATRIX S.A.S.

  Olaszország

  A POLIMATRIX S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is set preparation, és polyester frames. Székhelye Carinaro, Olaszország.

 8. POLISUR 2000, S.A.

  Portugália

  A POLISUR 2000, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polymers, és canisters. Székhelye Olhão, Portugália.

 1. TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED

  Kína

  A TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Shenzhen, Kína.

 2. PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH

  Németország

  A PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műgyantahab. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, és Polisztirol. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH

  Németország

  A BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műanyagok - háztartási cikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, plastic materials in pellet form, thermoplastic granulates, polyamides, és Polisztirol. Székhelye Reinbek, Németország.

 4. ISOPOR GMBH

  Németország

  A ISOPOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Neunkirchen, Németország.

 5. MACASA

  Spanyolország

  A MACASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containers for food use. Székhelye Hernani, Spanyolország.

 6. GLASCOSUR

  Spanyolország

  A GLASCOSUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction polystyrene moulds, outdoor furnishings, és 3D advertising. Székhelye Algeciras, Spanyolország.

 7. POLIPACK S.R.L.

  Olaszország

  A POLIPACK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyester packaging, working polystyrene, és polyethylene. Székhelye Melzo, Olaszország.

 8. LAVEZZINI ISOLANTI

  Olaszország

  A LAVEZZINI ISOLANTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polystyrene foam processing. Székhelye Salsomaggiore Terme, Olaszország.

 9. POLISYSTEM DI D'AMICO DANIELE

  Olaszország

  A POLISYSTEM DI D'AMICO DANIELE, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polisztirol, Műanyag-alapanyagok, ipari célokra, working polystyrene, Polisztirol, és Műanyag-alapanyagok, ipari célokra. Székhelye San Giovanni Teatino (Ch), Olaszország.

 10. DELTAMEC S.R.L.

  Olaszország

  A DELTAMEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polisztirol. Székhelye Montegalda, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes