• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pneumatikus továbbító berendezés

A keresés eredménye

Pneumatikus továbbító berendezés - Import export

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH is a medium-sized family-run business which has grown continuously since it was founded in 1997. We keep the promises we make. At our company headquarters in Grünsfeld-Paimar, Germany, our 50 motivated employees produce high-quality stainless steel pipe bends, pipe couplings, coupling stations, suction tubes, branch and transition pieces as well as customized parts using cutting edge machinery at our production site which covers 12, 000 square metres. In doing so, we not only engage in effective problem solving and scout out top quality products on behalf of our customers, we also provide a good price/performance ratio. Beyond this, we always have all common dimensions of stainless steel bent pipes and pipe couplings as well as stainless steel pipes in stock in our around 5000 square metres of production and storage space. Besides consistent high quality, this also means short delivery times for our customers.

 2. DEC DEUTSCHLAND GMBH - DEC GROUP

  Németország

  Verified by europages badge

  A DEC DEUTSCHLAND GMBH - DEC GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Geisenfeld, Németország.

 3. FELCO-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A FELCO-FÖRDERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye St. Stefan, Ausztria.

 4. MACTENN SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A MACTENN SYSTEMS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Székhelye Sudbury, Egyesült Királyság.

 5. PET INTERNATIONAL TRADING AG

  Svájc

  A PET INTERNATIONAL TRADING AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Sursee, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KT-SAKKAS GMBH & CO. KG

  Németország

  A KT-SAKKAS GMBH & CO. KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Aurachtal, Németország.

 2. EMIST

  Törökország

  A EMIST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is collector systems for oil fog, és conveyors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. FÖRDER- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  A FÖRDER- UND ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Niederfischbach, Németország.

 4. GOZET MACHINE CONVEYOR TIMBER FACTORY SYSTEMS

  Törökország

  A GOZET MACHINE CONVEYOR TIMBER FACTORY SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is timber, courier, Conveyors, conveying systems, és Wood conveyors. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. OZHAK MAKINA SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A OZHAK MAKINA SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is contract manufacturing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. SYVRAC

  Franciaország

  A SYVRAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus továbbító berendezés, és Pneumatikus továbbító berendezés. Székhelye Lamballe, Franciaország.

 2. MILENYUM CONVEYOR

  Törökország

  A MILENYUM CONVEYOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Giresun, Törökország.

 1. SELFLEX CONVEYOR BELT FASTENERS

  Törökország

  A SELFLEX CONVEYOR BELT FASTENERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. KIVILCIM METAL

  Törökország

  A KIVILCIM METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MIHAMAX ENGINEERING LTD

  Bulgária

  A MIHAMAX ENGINEERING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Lemezfeldolgozás, ipari, Mérnöki munka - ipari tervezőirodák, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 4. NEUHOF E.K.

  Németország

  A NEUHOF E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Freudenberg, Németország.

 5. RITAL LLC

  Ukrajna

  A RITAL LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, equipment for handling merchandise, és cargo loading platform. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 6. APPLY PNEUMATIC CONVEYOR

  Olaszország

  A APPLY PNEUMATIC CONVEYOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pneumatic components, és vacuum pumps. Székhelye Bologna, Olaszország.

 7. FIMA MAKINA VE OTOMASYON

  Törökország

  A FIMA MAKINA VE OTOMASYON, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conveyor belts, Conveyors, conveying systems, Conveyor belts for the food industry, és mechanical conveyors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. AKRATECH MAKINE

  Törökország

  A AKRATECH MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. DUNYA KONVEYOR KAYIS VE BANT SANAYI TICARET LTD STI

  Törökország

  A DUNYA KONVEYOR KAYIS VE BANT SANAYI TICARET LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Székhelye Başakşehir, Törökország.

 2. RADIKAL MÜHENDISLIK

  Törökország

  A RADIKAL MÜHENDISLIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus továbbító berendezés. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. ELIGRAF 81

  Olaszország

  A ELIGRAF 81, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 4. BEVINI S.R.L.

  Olaszország

  A BEVINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye San Cesario Sul Panaro, Olaszország.

 5. MARINIMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

  A MARINIMPIANTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Verrua Po, Olaszország.

 6. STIVAL OTTORINO S.R.L.

  Olaszország

  A STIVAL OTTORINO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 7. NORMICOM S.R.L.

  Olaszország

  A NORMICOM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Gorgonzola, Olaszország.

 8. STAWIMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

  A STAWIMPIANTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

 9. GAMUT S.R.L.

  Olaszország

  A GAMUT S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Pianezza, Olaszország.

 10. MEC HANDLING S.R.L.

  Olaszország

  A MEC HANDLING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítóberendezések és -rendszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Futószalagok, Pneumatikus továbbító berendezések, Futószalagok, és Pneumatikus továbbító berendezések. Székhelye Bresso, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes