• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pneumatikus tengelykapcsolók

A keresés eredménye

Pneumatikus tengelykapcsolók - Import export

 1. WALTHER-PRÄZISION

  Németország

  Verified by europages badge

  Since 1951, WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (est.1931), has been developing and manufacturing mono and multi couplings, as well as docking systems that are used wherever liquids, vapours, gasses, electrical and optical signals and electric power have to be transferred and separated. Quick couplings are available in nominal sizes of DN 2 to DN 100, at operating pressures from vacuum to 2000 bar, also in clean-break, full-flow or breakaway technology.

 2. STUCCHI

  Olaszország

  A STUCCHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Pagazzano, Olaszország.

 3. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Hollandia

  A REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mechanikus sebességváltók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus hajtóművek és alkatrészek, Univerzális csuklószerkezetek, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Elsloo Lb, Hollandia.

 4. TELCOMEC S.R.L.

  Olaszország

  A TELCOMEC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 5. TROMA-MACH S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TROMA-MACH S.R.O., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus fékek, Pneumatikus tengelykapcsolók, Hidraulikus fékek, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Zdár Nad Sázavou , Cseh Köztársaság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A M.W.M. FRENI FRIZIONI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Pneumatikus tengelykapcsolók, Mechanikus sebességváltók, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. KÜHLING & CO. GMBH

  Németország

  A KÜHLING & CO. GMBH, tevékenységi ágazata Tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus tengelykapcsolók, és Pneumatikus tengelykapcsolók. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. FORTKORD PNEUMATIK INH. HEINRICH FORTKORD

  Németország

  A FORTKORD PNEUMATIK INH. HEINRICH FORTKORD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tengelykapcsolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus tengelykapcsolók, Préslégberendezések és szerszámok, Pneumatikus tengelykapcsolók, és Préslégberendezések és szerszámok. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.

 4. SIMER S.R.L.

  Olaszország

 5. TIUMENSKY MASHINOSTROITELNY ZAVOD

  Oroszország

 1. EUROFLUID HYDRAULIK SR S.R.O.

  Szlovákia

  A EUROFLUID HYDRAULIK SR S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, Préslégberendezések és szerszámok, Pneumatikus hajtóművek, Tengelykapcsolók, Préslégberendezések és szerszámok, és Pneumatikus hajtóművek. Székhelye Bratislava 3 , Szlovákia.

 2. CEJN AG

  Svájc

  A CEJN AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, Tengelykapcsolók, Pneumatikus kuplungok, és Tengelykapcsolók. Székhelye Cham, Svájc.

 1. ATM HYDROS S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ATM HYDROS S.R.O., tevékenységi ágazata Nyomásmérés és -szabályozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, Pneumatikus csuklók, Tengelykapcsolók, és Pneumatikus csuklók. Székhelye Krnov, Cseh Köztársaság.

 2. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, és collectors. Székhelye Istanbul, Törökország.