• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • plombahuzal

A keresés eredménye

Plombahuzal - Import export

 1. G. A. KETTNER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A G. A. KETTNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sealing strips, Sliding runners for pipeline construction, directional signs, Plastic cable ducts, Cathodic protection, Corrosion protection tape, plastic seals, Marking posts, és leads. Székhelye Villmar, Németország.

 2. LERAT SPRL

  Belgium

  A LERAT SPRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Zárpecsétek - különleges csomagolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plombahuzal, lead, Plombahuzal, security seals, és high-security seals. Székhelye Uccle, Belgium.

 3. ZAKŁAD PRODUKCYJNO USŁUGOWY TED-MAR TADEUSZ KRĘT

  Lengyelország

  A ZAKŁAD PRODUKCYJNO USŁUGOWY TED-MAR TADEUSZ KRĘT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Kerítések, Aluminium fence, metal fences, és Brass metal mesh. Székhelye Majdan Nowy, Lengyelország.

 4. VECTURAFAST OHG

  Németország

  A VECTURAFAST OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high-security seals. Székhelye Berlin, Németország.

 5. SU TESISATCISI

  Törökország

  A SU TESISATCISI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EVROSUROVINA PA

  Észak-Macedónia

  A EVROSUROVINA PA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden pellets. Székhelye Bitola, Észak-Macedónia.

 2. IRIS ELEK ELEKTRONIK GÜV SIS PLASTIK SAN AŞ

  Törökország

  A IRIS ELEK ELEKTRONIK GÜV SIS PLASTIK SAN AŞ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. PICCHI S.R.L.

  Olaszország

  A PICCHI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plombahuzal, lead and alloys, és Plombahuzal. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 4. S.E.P.A.I. S.R.L.

  Olaszország

  A S.E.P.A.I. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal galvanising. Székhelye Gessate, Olaszország.

 5. LABORATORIO DEL RAME DI FACCIO GIANCARLO

  Olaszország

  A LABORATORIO DEL RAME DI FACCIO GIANCARLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plombahuzal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regional handicrafts. Székhelye Genova, Olaszország.

 1. AQUILA PIOMBO S.P.A.

  Olaszország

  A AQUILA PIOMBO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ólom és ólomötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plombahuzal, és Plombahuzal. Székhelye Cellatica, Olaszország.

 2. GAMBARINI FRANCESCO E FIGLIO DI GAMBARIN

  Olaszország

 1. F.LLI COSTA S.A.S. DI CASTELLI M. & C

  Olaszország

 2. PIOMBIFERA ITALIANA S.P.A.

  Olaszország

 3. NEW MECA S.R.L.

  Olaszország