• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • plexiüveg

A keresés eredménye

Plexiüveg - Import export

 1. LIVAN PLEKSI

  Törökország

  Verified by europages badge

  A LIVAN PLEKSI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bolti berendezések, acrylic sheets, acrylic mirrors, Acrylic glass, mica pipes, Plexiglass, Plexiglas furniture, plexiglas accessories, és Complementary furnishing items made of Plexiglass. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. GOLD QUADRAT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GOLD QUADRAT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Hannover, Németország.

 3. NAFAB FOAMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A NAFAB FOAMS GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Bonn, Németország.

 4. PLASTI CHEMIE VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A PLASTI CHEMIE VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is acrylic plastic materials, és acrylic resins. Székhelye Falkenstein, Németország.

 5. PLÁSTICOS FERPLAST SL

  Spanyolország

  A PLÁSTICOS FERPLAST SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erősített műanyagok - feldolgozás, Műanyagok - ipari gépek, methacrylate, Erősített műanyagok - feldolgozás, és Műanyagok - ipari gépek. Székhelye Terrassa-Barcelona, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PT POLIMER TECNIC SL

  Spanyolország

  A PT POLIMER TECNIC SL, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is compact polycarbonate. Székhelye Riudellots De La Selva-Girona, Spanyolország.

 2. BIESTERFELD PLASTIC SUISSE AG

  Svájc

  A BIESTERFELD PLASTIC SUISSE AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Liestal, Svájc.

 3. SABIN PLASTIC

  Egyesült Arab Emírségek

  A SABIN PLASTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is acrylic sheets. Székhelye Sharjah, Egyesült Arab Emírségek.

 4. METACRIL SISTEM

  Spanyolország

  A METACRIL SISTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is methacrylate, és polymethylmetacrilate. Székhelye Castalla, Spanyolország.

 5. ERIPLÁS 2011 S.L.

  Spanyolország

  A ERIPLÁS 2011 S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polycarbonate plates, Industrial plastics, methacrylate shaping, és operation levers. Székhelye Montcada i Reixac, Spanyolország.

 1. ACOTTADO DISEÑO & FABRICACIÓN

  Spanyolország

  A ACOTTADO DISEÑO & FABRICACIÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Leganés, Spanyolország.

 2. GENERAL ALUMINYUM

  Törökország

  A GENERAL ALUMINYUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is solar energy fabric surface glass, aluminium accessories, és handrails. Székhelye istanbul, Törökország.

 1. ACRILICOS 40 Y 20

  Chile

  A ACRILICOS 40 Y 20, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is illuminated advertising signs - creation, és furnishing accessories. Székhelye Rancagua, Chile.

 2. PLEKSI ISTANBUL IMALAT

  Törökország

  A PLEKSI ISTANBUL IMALAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plexiglass work, és perspex tables. Székhelye Bayrampaşa, Törökország.

 3. GOKGROUP POLIMER

  Törökország

  A GOKGROUP POLIMER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pvc, PP bottles, és Pe 80 Natural Gas Pipe. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BIDON GIDA AMBALAJ SAN.

  Törökország

  A BIDON GIDA AMBALAJ SAN., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üzleti állványok, Élelmiszeripari csomagolások, Chairs for any type of use, Box makers, Üzleti állványok, és Élelmiszeripari csomagolások. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. APLIGAM CRILATO SL

  Spanyolország

  A APLIGAM CRILATO SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is methacrylate. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 6. M8 CORPORATION

  Belorusszia

  A M8 CORPORATION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is polyamides, és rigid acrylic plastic materials. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 7. OSKAR KRIPPNER INH. WALTER THALER

  Németország

  A OSKAR KRIPPNER INH. WALTER THALER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plexiüveg, és Plexiüveg. Székhelye Langenzenn, Németország.

 8. MONO PLEKS

  Törökország

  A MONO PLEKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Konak Yenisehir, Törökország.

 1. FABERPLAST PLÁSTICOS SL

  Spanyolország

  A FABERPLAST PLÁSTICOS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. P-ECKO

  Szlovákia

  A P-ECKO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plexiüveg, és Plexiüveg. Székhelye Kezmarok, Szlovákia.

 3. KONYA MIKA

  Törökország

  A KONYA MIKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Konya, Törökország.

 4. GRAFHUM

  Törökország

  A GRAFHUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Székhelye Istanbul-Anadolu, Törökország.

 5. G. F. HEIM SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  A G. F. HEIM SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plexiüveg, és Plexiüveg. Székhelye Ober-Ramstadt, Németország.

 6. ZENIT SK S.R.O.

  Szlovákia

  A ZENIT SK S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plexiüveg, és Plexiüveg. Székhelye Prievidza , Szlovákia.

 7. NOVAPLEKSI

  Törökország

  A NOVAPLEKSI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plexiglass, és perspex sign. Székhelye izmir, Törökország.

 8. WALDI -KUNSTGEWERBE-GMBH

  Németország

  A WALDI -KUNSTGEWERBE-GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plexiüveg. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Iparművészeti lámpák, és Iparművészeti lámpák. Székhelye Böbing, Németország.

 9. HEINZ FELDER GMBH

  Németország

  A HEINZ FELDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plexiüveg, és Plexiüveg. Székhelye Solingen, Németország.